Başın sagolsun, Allah ailesine sabır versin
Başın sagolsun, Allah ailesine sabır versin
Allah ailesine ve onu en az ailesi kadar seven arkadaşlarına sabır ve takat versin..
9 sayfadır hep içimde büyük bir umut ve dua ederek okudum yorumları fakat sonra boğazım düğümlendi... Allah günahlarını affetsin, yakınlarına sabır versin.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
yapma yaa kaç gündür iyi haberleri için sayfayı takip ediyordum..
genç bi arkadaşımızı daha kaybettik.. Mekanı cennet olsun, yüce rabbim geride kalanlara
uzun ömür versin.. Ailesine ,sevenlerine sabır versin (amin)
Allah'ın rahmeti onunla olsun inşallah....
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Allah rahmet eylesin, sevenlerine, ailesine sabirlar versin.
Senin de basin sagolsun Onur.
allah rahmet eylesin bende iyi bir haber vardır diye girmiştim ama çok üzüldüm :(
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
başımız saolsun.. geride kalanlara sabır diliyorum ne dileyebilirimki başka.. ah be güzel kardeşim ah!
What goes around, Comes back arround...
Başımız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin kardeşimizin mekanını da cennet eylesin inşallah...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Başınız sağolsun kardeşimizede allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin.
Genç yaşta ölüm çok zor özellikle geride kalanlar için.
sınava gircem bu gun moralim çok bozuldu...allah yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun
o yerden her geçişimde bu olay aklıma gelicek
Mustafa Kemal Atatürk
Şimdi baktım Allahtan rahmet kalanlara başsağlığı diliyorum...Çok acı.......
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabır versin
Rüzgarı ruhunda hisset
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun ...
Listen to Your Heart
Dün geceden beri kaçıncı paket sigaram bilmiyorum.. Kahve ve sigaraya vurdum kendimi. İşim dolayısı ile cenazesine de gidemiyorum.. Köyü burdan 70 km uzakta..
Her ölüm erkendir derler de, Onunki gerçekten erkendi galiba.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Allah rahmet eylesin. Yakinlarina sabir versin. Sirasi gelen gidiyor.
Kimin sirasi ne zaman bilemiyoruz. Hepimizin sirasirasi bir gun gelecek.Tanri katinda hepimiz bir olacagiz,
Allah, varsa gunahlarini affetsin. Mekani cennet olsun.
allah rahmet eylesin ailesine yakınlarına sabır verir yuce rabbim inşallah. herkezin bu kardeş gibi bir sebebi olacak sebepsiz ölüm yoktur ama taktir allahtan dedbir kuldan 50 cc yede binsek tam teşekkullu giyinelim arkadaşlar yetmezmi duydugumuz bu acı olaylar. sonra aileler istemiyor cocuklar motor alsın. ALLAHIM TUM MOTORCULARI KORU ÖLENLERİN TEKSIRATINI AF EYLE AMİN.
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin yine bir motorcu kardeşimizi kaybettik :(
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)