Önce cbf tarzı
Sonra Yamaha Fazer 6 tarzı derim
Önce cbf tarzı
Sonra Yamaha Fazer 6 tarzı derim
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
fotografimida yukledim daha ne yapacaksam....
Millet paranoyak olmuş ayrıca kandirsalar ne olur belki bu bilgilerden faydalanan olur
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ebrar bütçen geniş, kıyafetin kaskın kralını al, tecrüben de var, 250 likle başlayabilirsin bence, bir süre kullanır yükseltirsin, motorun modeli yükseldikçe güvenliği artıyor diye düşünüyorum tabi yeterli tecrübe olmazsa risk de artıyor.benim hedeflerim senden farklı, bugün honda cb 125 baktım hoşuma gitti aslında, ayaklarım yere değiyor ve rahat tartabiliyorum.bu motora hakim olabilirim diye düşündüm.beğendiğim kask 750 ama süper.top case ve masraflarla 5000 buluyor.benim ayırabildiğim bütçe de o.temel eğitim extra yük bindirecek ama mutlaka alacağım.top case bakarken çantam ayakkabım sığsın içine dedim satıcı garipsedi ama ne yapalım hayat böyle
şimdiden hayırlı olsun sanabaya hızlandırdın işidediğin gibi ekipmanı en iyisinden almak lazım.bende BMW nin motosiklet eğitimini araştırdım biraz.eğitimde tecrübene ve fiziksel özelliklerine uygun motorla çalıştırıyorlar.sadece kendi motorları yok bu motorlar arasında.en iyisinin eğitim sonrasında karar vermek oldugunu düşüyoruz.kardeşlerim işin ciddiye bindiyini görünce vazgecirmeye calışıyorlar şimdi.biliyorsundur Kenan Sofuoğlu kaza gecirdi.bak diyolar profesyoneller bile kaza geciriyor.görsellerden bi arattım kazaları sen yapma:(insan bi ürperiyor ama yinede vazgecemedim.insallah motorlarımızı bi alalım
kendime isim bile buldum yuz yuze görustugumuzde söylerim
bak ebrar kardeşim başlangıç ıçin cbf150 enidael motor arkadaşlar gerçekten çok bilinçli yorumlar yapıyorlar r6 yı falanda unut bence çocukların olsun istiyorsan cbf 150 de iyice alış zaten nezaman yüksek cc ye geçmen gerektigini anlarsın o artıksana yetmez ozaman cbf 600 ü al bence mükemmel bir makina çok şık çok kibar boyuna uyarsa en iyisi o ayrıca hondadan şaşma .şimdiden kazasız belasız güle güle kullan..
SEN BENİM YAŞADIKLARIMI HAYAL BİLE EDEMEZSİN
sizin bu kask muhabbetini görünce ben kendi kaskımı karton sandım =)
ilk fırsatta kaskı yenilemem lazım
madem geldim başlık ile ilgili birşey de yazayım
öncelikle ilk motor r6 muhabbeti biraz ürkütücü hiç üzerine oturup sağa sola düşürmemek için olduğunuz yerde tarttınız mı? yada yokuşta hafifçe yokuş yönüne ittiniz mi? hafif birşey değil biraz ağırdır kerata
bide motor tehlikelidir diyenlere şöyle cevap veririm. sandalyeden düşüp ölen var o zaman sandalyeye de mi oturmayalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)