Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

bi bayan hız motorunda nelere dikkat etmeli

REKLAM ALANI
    kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Önce cbf tarzı

Sonra Yamaha Fazer 6 tarzı derim
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    araştırıyor
    fotografimida yukledim daha ne yapacaksam....

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    Millet paranoyak olmuş ayrıca kandirsalar ne olur belki bu bilgilerden faydalanan olur
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

imagginee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 düşünüyor
    ebrar bütçen geniş, kıyafetin kaskın kralını al, tecrüben de var, 250 likle başlayabilirsin bence, bir süre kullanır yükseltirsin, motorun modeli yükseldikçe güvenliği artıyor diye düşünüyorum tabi yeterli tecrübe olmazsa risk de artıyor.benim hedeflerim senden farklı, bugün honda cb 125 baktım hoşuma gitti aslında, ayaklarım yere değiyor ve rahat tartabiliyorum.bu motora hakim olabilirim diye düşündüm.beğendiğim kask 750 ama süper.top case ve masraflarla 5000 buluyor.benim ayırabildiğim bütçe de o.temel eğitim extra yük bindirecek ama mutlaka alacağım.top case bakarken çantam ayakkabım sığsın içine dedim satıcı garipsedi ama ne yapalım hayat böyle

Motosikleti
    araştırıyor
    şimdiden hayırlı olsun sanabaya hızlandırdın işidediğin gibi ekipmanı en iyisinden almak lazım.bende BMW nin motosiklet eğitimini araştırdım biraz.eğitimde tecrübene ve fiziksel özelliklerine uygun motorla çalıştırıyorlar.sadece kendi motorları yok bu motorlar arasında.en iyisinin eğitim sonrasında karar vermek oldugunu düşüyoruz.kardeşlerim işin ciddiye bindiyini görünce vazgecirmeye calışıyorlar şimdi.biliyorsundur Kenan Sofuoğlu kaza gecirdi.bak diyolar profesyoneller bile kaza geciriyor.görsellerden bi arattım kazaları sen yapma:(insan bi ürperiyor ama yinede vazgecemedim.insallah motorlarımızı bi alalım
    kendime isim bile buldum yuz yuze görustugumuzde söylerim

endrucu52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    bak ebrar kardeşim başlangıç ıçin cbf150 enidael motor arkadaşlar gerçekten çok bilinçli yorumlar yapıyorlar r6 yı falanda unut bence çocukların olsun istiyorsan cbf 150 de iyice alış zaten nezaman yüksek cc ye geçmen gerektigini anlarsın o artıksana yetmez ozaman cbf 600 ü al bence mükemmel bir makina çok şık çok kibar boyuna uyarsa en iyisi o ayrıca hondadan şaşma .şimdiden kazasız belasız güle güle kullan..
    SEN BENİM YAŞADIKLARIMI HAYAL BİLE EDEMEZSİN

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    sizin bu kask muhabbetini görünce ben kendi kaskımı karton sandım =)

ilk fırsatta kaskı yenilemem lazım

madem geldim başlık ile ilgili birşey de yazayım

öncelikle ilk motor r6 muhabbeti biraz ürkütücü hiç üzerine oturup sağa sola düşürmemek için olduğunuz yerde tarttınız mı? yada yokuşta hafifçe yokuş yönüne ittiniz mi? hafif birşey değil biraz ağırdır kerata

bide motor tehlikelidir diyenlere şöyle cevap veririm. sandalyeden düşüp ölen var o zaman sandalyeye de mi oturmayalım

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)