merhaba arkadaşlar ismim ömer 27 yaşındayım 1 senelik motor kullanıcısıyım 100 cc cub tarzı motorum var.bilgi ve tecrübelerinizden faydalanacağım bır yerde olduğum için mutluyum..herkese saygılar.
merhaba arkadaşlar ismim ömer 27 yaşındayım 1 senelik motor kullanıcısıyım 100 cc cub tarzı motorum var.bilgi ve tecrübelerinizden faydalanacağım bır yerde olduğum için mutluyum..herkese saygılar.
Hoşgeldiniz hocam.Kuzenim var karşıyakalı.Sizin gibi fanatikdir.Göz göz diye tezahurat yaptığım için beni dövmeye kalkmıştır.
Elimizden gelen her yardımı yaparız sizi de online görürsek çok seviniriz.
Hosgeldin Omer.Kutsal topraklara Antalya Side den selam.Bende 1 senedir 150 lik scooter kullanicisiyim.Guzel paylasimlar yapmak dilegiyle...
Aramıza hoşgeldin Ömer
Benim de iş yerim Karşıyaka da,müsait olduğun bir gün gel hem çayımı içmiş olursun hem tanışmış oluruz
[QUOTE=Tuncer Sezen;2602235]Aramıza hoşgeldin Ömer
Benim de iş yerim Karşıyaka da,müsait olduğun bir gün gel hem çayımı içmiş olursun hem tanışmış oluruz [/QUOTE
hoşbulduk neresındesiniz karsıyaka nın tabiki uğrarım ..
aramıza hoşgeldin
ben de İstanbuldayım gelirsen bi çay olmasa da tavuk döner ısmarlarım (bugünlerde çok moda
harley is making love with davidson
hoşbulduk jackonbir olurda istanbula gelmek nasip olursa döner değilde balık ekmek yemek gibi bir özlemim var ...
Hoş geldiniz Ömer hocam Bende Bostanlıdayım
Welcome dostum...
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)