Merhaba,tanışmak için bir vesile olsun dedik...
Reklamlar
-
Mimar Sinan'da avcılardan silivri'ye kadar olan bölgenin KANUNİ bayiliğini aldım.Motor konusunda çoğunuzdan az şey biliyorum.Hem tanışmak hemde bilgi dağarcığımı geliştirmke için aranıza katıldım.Hepinize paylaşımı bol ,sağlıklı ömürler diliyorum.şeref GÜNEYKAYA
Reklamlar
-
Aramıza hoş geldin ve hayırlı olsun
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
hoş geldin hayırlı olsun
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
-
Hoşgeldin aramıza
-
merhaba.. aramıza hoş geldin.. hayırlı olsun..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
-
hosgeldın hayırlı ugurlu olsun
-
-
hosbulduk
herkese cok tesekkur.hem sıcak karsılamalrınız hemde temennılerınız ıcın.bolgemde olan herkesı cay ıcmeye beklıyorum.
-
Moderatör
şeref abi hoş geldin gerçi dün baya bi görüştük ama saolasın yardımların sayesinde bizde iki teker sahibi olduk cumartesi günki açılışa gelmeye çalışacağım tekrardan aramıza hoşgeldin abi
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin...Bayiliğiniz hayırlı uğurlu olsun.
-
-
hoşgeldin,umarım aradığını bulursun, iş yerinde hayırlı olsun allah utandırmasın
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
hep birlikte kalıcı oluruz inşaallah.ben bu işe girene kadar bu tür bi motosiklet tutkusunun olduğunu bilmiyordum.açıkçası hem şaşırdım hem de imrendim.heyecanınızın ve alakanızın sürekli olması gerçekten farklı bi duygu olsa gerek.daha samimi ortamlarda buluşmak temennisiyle...
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
hoşgeldin buraya üyeliğin ve aldığın bayiilik hayırlı olsun bi süre sonra biz senden teknik bilgi alırız zaten.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
-
yeni işinde başarılar dilerim, aramıza hoş geldin.
sevgi ve saygıyla kal.
-
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler