Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bursa dan sevgi ve selamlar.LTF.YARDIM

REKLAM ALANI

Motosikleti
    minsk 1994 125 cc
    slm.arkadaşlar hepinize kazasız belasız.keyifli sürüşler.ben sitenize yeni üyeyim.beni aranıza kabul ettiğiniz için şimdiden teşekkürler.benim sıkıntım bundan yaklaşık 8 sene önce motorumu bursa içine sattım ve satışını iyi niyetli olarak arkadaşın ricası üzerine 2 ay süre verdim.adres ve tel.bilgilerini aldım.ama telefonumu çaldırdığım için o kişinin bilgilerine birdaha ulaşamadım.sattığım kişide beni arayıp sormadı.ve 3 ay önce evime ödenmeyen motorlu taşıt vergilerinden ötürü 470 tl lik icra ihbarnemesi geldi.motorumu trafikten sildiremiyorum ruhsat .plaka istiyorlar.çalındı ihbarı ver diyorlar o kişi ve ya kişilerin hırsız damgası yemeleri sözkonusu ne yapmalıyım şaşırdım kaldım bana bu konuda yardımcı olursanız.çok memnun olurum.ilginize şimdiden teşekkürler.saygılarımla.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ersin54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı security16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm.arkadaşlar hepinize kazasız belasız.keyifli sürüşler.ben sitenize yeni üyeyim.beni aranıza kabul ettiğiniz için şimdiden teşekkürler.benim sıkıntım bundan yaklaşık 8 sene önce motorumu bursa içine sattım ve satışını iyi niyetli olarak arkadaşın ricası üzerine 2 ay süre verdim.adres ve tel.bilgilerini aldım.ama telefonumu çaldırdığım için o kişinin bilgilerine birdaha ulaşamadım.sattığım kişide beni arayıp sormadı.ve 3 ay önce evime ödenmeyen motorlu taşıt vergilerinden ötürü 470 tl lik icra ihbarnemesi geldi.motorumu trafikten sildiremiyorum ruhsat .plaka istiyorlar.çalındı ihbarı ver diyorlar o kişi ve ya kişilerin hırsız damgası yemeleri sözkonusu ne yapmalıyım şaşırdım kaldım bana bu konuda yardımcı olursanız.çok memnun olurum.ilginize şimdiden teşekkürler.saygılarımla.
    hoşgeldin öncelikle. ne yapmalı bilmiyorum açıkçası fakat ben olsam kesinlikle trafikten sildiririm. bunun için çalındı ihbarı gerekiyorsa geri de durmazdım. zaten tekrar el değiştirmiştir bence hatta motorun şu an kullanıldığı bile şüpheli. alan kişide artniyetlilik de var gibime geldi. mağdur olan sensin 470tl ödedin ya da ödemek zorundasın. başına daha büyük dertler de açabilirdi. bence elini çabuk tut ve trafik kaydını düşürtmeye bak.

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Çalıntı ihbarı yaparsanız ve durumun çalıntı olmadığı ortaya cıkarsa sizin başınız belaya girer.

barbar74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125r
    bence bu konuyu bi avukatla falan görüs en iyi cözümü o sana sunacaktır.

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Hocam rahat ol.
    Elinde noter satışı yok ise, çalıntı ihbarı yaptığında, motor veya şahıs bulunduğunda,
    çalıntı olmadığını ispat edemezler. İhbardan dolayı başın ağrımaz. Hatta isim bile verebilirsin polise, şu şahsın aldığında şüpheleniyorum diye. Bu sana kalmış tabi.

Eğer satışı ispatlayan bir belge var ise,
    o durumda da sana bir şey olmaz, götür vergi dairesine ispat et sattığın tarihi yeter.
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Dostum hic bir sey yapma, direk bir tane trafik takipcisine git. Senin TC numarandan ruhsatina kayip islemi yapacaklar ve yeni ruhsat ve plaka cikaracaklar. Sen bu arada Vergi dairesinin web sitesinden tum borcu yatir. daha sonra trafik takipcin bu araci trafikten yeni ruhtsat ile cektirecek ve plakayi iade edecek. Hepsi bu. Borcun ile beraber 800 - 850 TL ye gelecek ama yap bunu.

Vakti zamaninda aynisi benimde basima geldi cunku, sistem bu sekilde seni koruyor.

Ruhsat senin uzerine ise, elinde hic bir sey olmadan sil bastan tum evraklari yenileyebilirsin. Rahat ol.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)