Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Selamlar..

REKLAM ALANI

Merhabalar,

Ben ankaradan Cenk. 26 yasindayim, bir suredir misafir olarak forumu takip ediyordum ama artik uye olmanin zamani geldi diye dusunuyorum. Bir kac yildir kendimi frenledigim motorsiklet konusuna kismetse bu sene adim atmak istiyorum. 150-250cc araliginda bir baslangic motoru alacagim. Bunun arayisi icindeyken bu forumu kesfettim, uye olmakta bu zamana kismetmis...

Herkese tekrar selamlar, dikkatli surusler diliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    hosgeldin arkadasım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    Hosgeldiniz.

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    öncelikle hosgeldin... sana yardımcı olmak isterim... nasıl bir motosiklet arıyorsun super sport mu naked mı cross mu scooter mı?

Motosikleti
    gv 250
    hoşgeldiniz motor seçiminde doğru tercihi yaparsınız inşallah

Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle hosgeldin... sana yardımcı olmak isterim... nasıl bir motosiklet arıyorsun super sport mu naked mı cross mu scooter mı?
    Oncelikle herkese cok tsk ederim. Motorsiklet istememdeki ana amacim ulasimi kolaylastirmak. İse gidip gelirken gunluk ortalama 35-40kmlik yol trafik yuzunden arabayla cekilmez hale geliyor. Ayrica haftasonlari, aksamlarida ruzgari hissederek dolasmak istiyorum

Baslangic icin tvs apache tipi bi motor dusunuyorum, dussemde, kirip doksemde icim daha az acir gibime geliyor. İyice ogrendikten, yani bi kac sene sonra 600f gibi bir modele sahip olmak istiyorum. Sanrim spor-touring diye nitelendiriliyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)