Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salihliden Merhabalar."

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yok
    Merhaba arkadaşlar ben Hakan.Manisa/Salihli'de yaşıyorum ve 18 yaşındayım.Üniversite sınavlarına (YGS-LYS) hazırlandığım için bir motorum ya da ehliyetim yok.Seneye ehliyet alacağım inşallah.Yakınlarımın motoru olduğu için bende de bu hevesden var biraz.Ehliyetim olmadığı için haftada birkaç kez kuzenim ile modenas marka 4 vitesli bir motorla 15-20 dakikalık bi eğitim amaçlı motor sürüyorum.Bu siteyi de son 2 haftadır takip ediyorum.Özellikle cbf 150 sayfasında ki gönderileri okuyorum.Umarım bu sitede çok iyi arkadaşlıklar kurarım.Seneye kendimi biraz geliştirdikten ve ehliyet aldıktan sonra cbf 150 almayı düşünüyorum, boyum 1.70 kilom 60 için bana uygun olduğunu düşünüyorum.Zaten babam da cbf 150 kullanıyor.Kuzenim Kawasaki ER-5 kullanıyor .bir kaç kez motoru tutup baktım çok ağır bir makine.Umarım ilerde iyi bir motor sürücüsü olurum.Tekrar selamlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aramıza hoşgeldin arkadaşım

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    hoşgeldiniz. bilinçli bir sürücü olacağınız şimdiden belli. Kazasız belasız sürüşler ve iyi forumlar dilerim.
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    toprağım hoş geldin. her zaman her konuda forumda yardımlaşa biliriz. olmadı karadanda görüşürüz.

quadro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda innova ANF125i
    Hoşgeldin Hakan..
    Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.

Motosikleti
    Yok
    Sağolun arkadaşlar hoşbulduk. İyi forumlar herkes. Rüzgarınız bol olsun yamyamaha teşekkür ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)