Öncelikle selamlar denizlinin çardak ilçesinde oturuyorum.forumunuzu önceden beri takip ediyorum ancak kısmet bugüneymiş.umarım forumdan yararlanabilirim ve gerektiği kadar yardımcı olabilirim.motoruma gelecek olursak 5 aylık honda CBR600R var.
Öncelikle selamlar denizlinin çardak ilçesinde oturuyorum.forumunuzu önceden beri takip ediyorum ancak kısmet bugüneymiş.umarım forumdan yararlanabilirim ve gerektiği kadar yardımcı olabilirim.motoruma gelecek olursak 5 aylık honda CBR600R var.
Merhabalar. Hoşgeldiniz. Sürekli katılımcı olmanız dileğiyle. İyi forumlar. Denizli MT sayfamız da da her zaman irtibatta olalım. Selamlar.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Motorun fotosunu görmek isterdim.. Hoşgeldin sende havalar ısınsın hep beraber toplanırız inş.
inşallah kardeşim , gezilere katılmaktan zevk alan biriyim bende
hos geldin kardesim denizlimt sayfamızda olma dileliyle görüsmek üzere
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)