Herkese İzmir'den bir selam daha
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar. bu yaşıma kadar (30) validemin karşı çıkmalarına boyun eğmemin ardından geçen hafta iş çıkışı gittim kendime Ninja 250R aldım. Ehliyet için kursa yazıldım, full koruma bir mont ve oldukça iyi oldugunu düşündüğüm AGV Ti Tech kaskımı aldım.Motor tecrübeme gelince vitesli motor hiç kullanmamıştım.Bu işi ciddiye alan biri olarak Yamaha Riding Akademi'ye kaydımı yaptırdım. Soğuklar nedeniyle henuz motoruma binmek nasip olmadı. Motive edici mesajlarınızı, eğitim haberlerinizi sabırla bekliyorum.
Reklamlar
-
ben de senin motorsuz versiyonunum...gerçi ehliyet olayı tamam...birbirimize gaz verebiliriz
-
çok gaza gelme taraftarı degilim acıkcası. alabilecegim tüm egitimleri almak istiyorum. İçimdeki tutkuya bian hakim olamadım iş çıkışı bakmaya gitmiştim almadan dönemedim.
-
Yamaha Riding Academy ? İzmir ? Nerede bu ? Sen Karşıyaka girişinde MotoRoom u bul orada Çağatay ı gör, birebir eğitimini al huzura er. Toplu eğitimden daha verimli Yamaha Riding den daha ucuz olacaktır. ADAC vs gibi yerlerden ciddi sertifikalar almış bir adamdır. Dikkatli sür, soğuda sallama, yağmur çamur olmadıktan sonra motorcu adam yola çıkar Hayırlısı olsun
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
yamaha derken akdemir bu egitimi veriyor.bütün gün egitim veriyorlar ve 140 lira gibi bir rakam, yeni başlayanlara yöneli bir eğitim.acıkcası biraz kullanmaya baslasam alıssam sogugu sallamam.
-
Sen boş ver Akdemir i, git çağatay a temel eğitimini al güzelce. bir kaç ay kullandıktan sonra da seni Rospa için ART a Uğur Ertekin hoca ya göndeririz. Paket 1 alır tam olursun. Keyfine göre de ya devam edersin ya mevcutla yetinirsin.. Mesela bak 4 Şubatta teori eğitimi var ART in.. O ücretsizdir. Gel katıl mutlaka
4 Şubat akşamı saat 19:30 ‘da Bestwestern Konak Otel’de ART RoSPA Teori (herkese açıktır), 5 Şubat Cumartesi günü ART RoSPA Kontrol Eğitimi (kapalı alan), 6 Şubat Pazar günü ART RoSPA Yol Eğitimi (tüm gün gözlemli sürüş) olarak gerçekleşecektir.
-
Bütün bu etkinlikler ücretsiz mi ? Kusura bakma Rospa'yla ilgili hiçbir bilgim yok.
-
4 Şubattaki ücretsiz , diğer iki güne katılman için kayıt olman gerekir zaten yer kalmamıştır. Ve gene zaten biraz tecrübeli olman gerekir.
-
çok teşekkürler arkadaşım.artık bidahakine katılırım inşallah
-
maximus1981 adlı üyeden alıntı
çok teşekkürler arkadaşım.artık bidahakine katılırım inşallah
Sen gel 4 Şubata.. Elini kolunu sallayarak girip izleyebilirsin semineri..
-
Bence de gelin motosiklet eğitiminin temelini teorik eğitimle atın. Sonra katları uygun oldukça,denk getirdikçe çıkarsınız.
-
yürü be koçum kim tutar seni???
bas bas basss....solla şunu sollaaa...
pardon ya gaz verici değil motive edici mesaj yazacaktım...karıştırdım...
hoşgeldin bu arada...anladığım kadarıyla oldukça bilinçlisin...
motordan kork..bana bişey olmaz deme..can taşıdığını,araba gibi durmadığını unutma..gerisi gelir zaten...
kolay gelsin...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Notumu aldım bir aksilik olmazsa dediginiz tarihte ordayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
sametagir adlı üyeden alıntı
yürü be koçum kim tutar seni???
bas bas basss....solla şunu sollaaa...
pardon ya gaz verici değil motive edici mesaj yazacaktım...karıştırdım...
hoşgeldin bu arada...anladığım kadarıyla oldukça bilinçlisin...
motordan kork..bana bişey olmaz deme..can taşıdığını,araba gibi durmadığını unutma..gerisi gelir zaten...
kolay gelsin...
teşekkürler mesaj için. canımı sokakta bulmadım açıkcası forumu okudukça dahada bilinçlenmemek elde değil.
-
Hosgeldiniz izmir'li arkadaslara daha dogrusu abilerimi demeliyim gormek guzel sizlerden ogreneceklerim var benimse
Bu egitim tam olarak nerede birde katilmak icin motor gerekli mi ?
Tesekkurler
-
vay arkadaş paranın gözü kör olsun diyomuşum şimdi Allah kaza bela vermesin kazasız belasız uzun ömür boyunca motor kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Hoşbulduk Mustafa. sende hoşgeldin.. benden şuan bişey öğrenebilecegini sanmıyorum
-
afatsum adlı üyeden alıntı
Hosgeldiniz izmir'li arkadaslara daha dogrusu abilerimi demeliyim gormek guzel sizlerden ogreneceklerim var benimse
Bu egitim tam olarak nerede birde katilmak icin motor gerekli mi ?
Tesekkurler
4 Şubat akşamı saat 19:30 ‘da Bestwestern Konak Otel de.. Motor gerekli değil sadece teori zaten. Bayağı da uzun sürer.
-
zongoku adlı üyeden alıntı
vay arkadaş paranın gözü kör olsun diyomuşum şimdi
Allah kaza bela vermesin kazasız belasız uzun ömür boyunca motor kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim Bayram kardeş
-
Hocam İzmir Motoroom'daki ürünler orjinal ürünler mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Hocam İzmir Motoroom'daki ürünler orjinal ürünler mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)