pınarcığım bakma sen bu kaçıklaravlad1462 adlı üyeden alıntı
bi sıkıntın olursa bana özelden ulaş yardımcı olurum ben sana
pınarcığım bakma sen bu kaçıklaravlad1462 adlı üyeden alıntı
bi sıkıntın olursa bana özelden ulaş yardımcı olurum ben sana
Arkadaşlar öyle dalgaya sarmışınız ki bütün üyelere hoşgeldin dememe karşılık pınara demiyeceğim
adımın sapıklar listesine yazılmasını istemem
Pınar benden hoşgeldin yok başının çaresine bak
abi n olmuş burda yaaa ne yaptınız siz hiç yakıştıramadım arkadaşlar
Acımadıki, acımadıki
teşekkür ediyorum..... arkadaslar cok sık giremiyorum nete iş güç malum
biraz öle olmuş ama kimse bana fikir beyan etmemiş
ya bi sıkıntım var ama izmirde oturan arkadaslar yardımcı olabilirler ancak diye düşünüyorum ikinci el(ybr) temiz bi alet lazım cok toyum önce bunu halledelim kalıcılık konusunda şüpheniz olmasın
Vay be ben ilk uye oldugumda beş kişi hoşgeldin demişti.Şu olaya bakarmısın ya?Neyse oncelikle merhaba Pınar hanım ben İzmir'de değilim ama size yardımcı olurum.Hemen su an itibariyle ybr aramaya cikiyorum.Motoru bulup,İzmir'e getiririm.Siz hiç dert etmeyin.
Bu arada bakıyorum da Sayın moderatorlerimiz flood olayında bayan uyelere ayrıcalıklı davranıyor.Benim mesajlar hemen uyarılmıştı.Nickimi pazeriye mi yapsam,ne yapsam?!
pınar sonunda teşrif etti ama hala hoşbulduk demedi
pıanar temizini aryoarum diyasun ya taksiden yada kuryeden çıkma olmadık ça sorun olmaz bence ybr yani sonuçta sorunu olsa olsa ne kadar olabilirki
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
cok mersi
yaaaaaa hoşbulduk arkadaşlar tşk etmiştim tekrarlıyorum
Dostum bu motor kuryedende çıksa işgörür benim önceki motorumda ybr idi şimdi başka arkadaşım kullanıyor. Ama pınara 2006 model tavsiye ederim şuanda 2,elleri piyasada mevcut. 2005 harbiden tutulmadı. Bu arada hoşgeldin pınar Saygılar...RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
hoşgeldin
günaydın pınar sana fikir verirdik ama kıza asılıyor diye adımız çıkar diye senden uzak duruyoruz
bence 125 cbr al hem kullanıken daha çok zevk verir hemde görüntü
Acımadıki, acımadıki
hoşgeldin
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
ben dememişmiyim İyi bi hoşgeldin de ben diyim.
Ailemize hoşgeldin pınar arkadaşım
Arkadaşla eh yuh artık yaa !!! Tamam iyi karşılama iyidir ama "hoşgeldin" olayının ..oku cıkmış burada.
Hoşgeldin pınar ))))))))))))))))))))
Buradaki bu "hoşgeldin" geyiği sonsusa dek sürüp bir kısır döngü olsun derim.
HOOŞ GELDİN KARDEŞ...
bayanlara daha çok hoşgeldin denmesi kadar doğal olan ne var? az olan kıymetlidir!...
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)