Merhaba
İsmim Can, 26 yaşındayım bilgi işlem sektöründe çalışıyorum özetle .
3-4 yıllık bir süre içerisinde aç kedilerin kasap önünde dolandığı gibi bende site site dolandım durdum okudum, araştırdım.
Fark ettiğim en büyük şey akla gelecek hertürlü saçma sapan soruyu bile sizden önce birilerinin bi cesaretle sormuş olduğundan başlık açma gereği dahi duymadım bugüne kadar, neyse ..
Yeter artık deyip ehliyetim'e a2 kısmını eklettirdim.Tanıdık sayılabilecek kurye arkadaşlarla sofralarda bulunup temel şeyler öğrendim, 15-20 saatlik pratik bi tecrübe diyelim. Zaten zehirde girmiş oldu iyice saplantıya dönüştü 2teker..
Ardından aynı yola baş koyduğum en yakın arkadaşım er6n alınca 600-700km de öyle tecrubem oldu.
E tabi böyle acemiler büyük motora binince küçük motor, hem keyifsiz hemde hedef dışı kaldı..
O mu? bu mu? derken sezonu birşey alamadan kapattım.Boşta durmadım ama 1000km Transalp, 1500km Cbr 600rr bi 500de Er6n ile uzun yollar yaptım.
Denemeden tecrübe etmeden seçim yapmamak taraftarlığımdan mıdır nedir bilinmez halen karar verememiş biri oldum çıktım.
net olan tek şey marka/model farketmeksizin 80ps üstü 4 silindirli bir motor almaya hazırlandığımdır.
Aktif kullanıcı olarak start aldım, görüşmek üzere..