Merhabalar... Ben Şenol TOKEL 18 yaşındayım.Denizli'de yaşıyorum. 08/08/2011 tarihinde a2 ehliyetimi aldım.Şimdi mondial 150hs kırmızı motosikleti kullanıyorum.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Merhabalar... Ben Şenol TOKEL 18 yaşındayım.Denizli'de yaşıyorum. 08/08/2011 tarihinde a2 ehliyetimi aldım.Şimdi mondial 150hs kırmızı motosikleti kullanıyorum.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayatı Korkarak Yaşarsan, Hayatı Yaşayanları Seyredersin...
a.slm hoşgeldin.. bende denizli merkezde askerim... şuan istanbuldayım ama çarşamba günü yeniden orda olacağım..inşallah bir gün tanışırız... bu arada benim yaş 26,,,,
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
benim tel no: 05416379591... ameliyat olacak arkadasın asker galiba...bundan sanırsam 1 ay veye daha 1,5 ay önce servergaziye sivil giyimli asker gelmişti burnum kırık falan dedi öğle yemeği arasıydı poliklinikleri sormuştu galiba o olabilir...14 aralıkta ameliyat ise yardımım dokunursa ne mutlu bana
numaranı aldım elbet bir gün görüşürüz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)