uzun zamandır üyenizim ve hemen her gün sitemizi takip ediyorum ancak bilgisayar konusundaki beceriksizliğim yüzünden ancak bu gün kısmet oldu.
neredeyse akraba olduk "sizleri sewiyorum"
uzun zamandır üyenizim ve hemen her gün sitemizi takip ediyorum ancak bilgisayar konusundaki beceriksizliğim yüzünden ancak bu gün kısmet oldu.
neredeyse akraba olduk "sizleri sewiyorum"
hoşgeldin arkadaşım aramıza. geç olsun temiz olsun boşver
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hoşgeldin!!!:.....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşgeldin dostum bilgisayar konusunda bende senle aynı kaderi paylasıyorum
ybr cisin demek :D hoşgeldin
Ybr
10 xx xxx
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoş geldin..
wing_tsun is a my philosophy...
hoşgeldin
evet seco ybr ciyim, aslında mct 250 ye çok hevesim vardı ancak; şimdi iyiki de ybr almışım diyorum.
Valla kışı ybr m olmadan nasıl geçirdim bir de bana sorun. Allahtan havalar iyi gidiyorda döşümden rüzgarımı eksiltmiyiyorum.
hoşgeldin watergun takip ettiğine göre doğru yerde olduğunu biliyorsun zaten.ayrıca kırıkkaleye selamlar hemşerim.orada bikaç yıl yaşadım akrabalarım orada.kırıkkalden de motosikletçi bi dostumuzun olması güzel.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
bende uzun süredir üyeyim am kimseyle tanışamadım nası iş anlamadım yaww topiç bile açamadım yardım edin artık yawww
hosgeldın...
teşekkür ederim A2 hemşo. Kırıkkaleye uğrarsan ağırlamaktan şeref duyarım
Hoşgeldin.
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
Hehe replik çaldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)