Site içinde hız limiti varsa affola.. Bir Sellektör de ben yapayım dedim... :)
Reklamlar
-
Herkese selamlar...
Ehliyet kursuna başlamadan önce üye olmuştum ama ilk tanışma mesajını yazma fırsatı bu güneymiş..
Kısaca adım Gökhan.. Ümraniye' de ikamet ediyorum, üsküdar' lıyım... Sanal alışveriş sektöründe çalışıyorum...
Hazır bir başlık açmışken fikir alayım istiyorum...
Hafta sonu sürücü kursunun kör topal birazcık sağır motoru ile direksiyon sınavına girip, 80 almayı başardım.. Motosiklet konusunda da tecrübem yok...
Almak istediğim birkaç motor var fakat hepsinin arasında kaldım.. Honda CBF 150 - Honda PCX 125 veya öldürene kadar kullanabileceğim ucuz çin scooter lardan..
Biraz usta bir sürücü olduktan sonra da Honda F600 almak gibi bir düşüncem var.. Bu konuda fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim..
Reklamlar
-
hemen sağa çek..15 nizami sınav cezan var....
hoşgeldin Gökhan...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
aramıza hoşgeldin.söylediğin motosikletler başlangıç için ideal ama çinliye girme fırsatın varsa honda al derim ben....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
-
PCX125 iyi gider az yakar masrafsız.
-
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Hoşbuldum Arkadaşlar.. Fikirleriniz için teşekkürler..
Pcx 125' i cumartesi günü direksiyon sınavında gördüm ve beğendim.. Muhtemelen bu motoru almam için bir veya birbuçuk ay daha beklemem gerekecek.. Bakalım...
-
600 f gibi bir motora adım atmayı düşünüyorsanız. kesinlikle vitesli ile başlayıp tecrube kazanmanız lazım.
ybr 125 -apaçhe- en sonda cbf 150
-
gokhanbaksi adlı üyeden alıntı
Hoşbuldum Arkadaşlar.. Fikirleriniz için teşekkürler..
Pcx 125' i cumartesi günü direksiyon sınavında gördüm ve beğendim.. Muhtemelen bu motoru almam için bir veya birbuçuk ay daha beklemem gerekecek.. Bakalım...
pcx125 bende çok beğenmiştim ve fakat bildiğim kadarıyla istanbul da şuanda yok.. honda türkiye yi bile aradım ne zaman geliceğide bilinmiyordu..
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
-
01 Aralık 2011, 13:48
Moderatör
Hosgeldin, hayallerini en kisa zamanda gerceklestirmen dilegiyle
-
01 Aralık 2011, 14:33
pcx alırsan vitesli tecrübesi edinemezsin al bi cbf onu öldürene kadar kullan sonra 600f de sürersin rr da
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
03 Aralık 2011, 02:00
wers adlı üyeden alıntı
pcx125 bende çok beğenmiştim ve fakat bildiğim kadarıyla istanbul da şuanda yok.. honda türkiye yi bile aradım ne zaman geliceğide bilinmiyordu..
dün tekrar gittim... bi rivayete göre pcx iki ay sonra gelecekmiş.. ya ikinci el bakıcam ya da bekleyeceğim...:S
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
cbf 150 güzel ama pcx daha afilli gibi duruyor.. kararsızım çok.. dün akşam apache yi de gördüm ama kararsızım açıkçası..
-
03 Aralık 2011, 13:33
apache iyidir
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
03 Aralık 2011, 14:23
Phantom264 adlı üyeden alıntı
apache iyidir
cbf150 candır :D:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Üff yahu ilk konuyu açalı 3 ay olmuş.. Herkese yeniden selamlar!!!
Ne tarz alacağım, nerden başlayacağım konusunda epey okudum, sordum, araştırdım. Gezmediğim motor bayisi, motorcu kalmadı... Yoldan motosiklet kullanan durdurdum sordum. Bana bu konuda destek olan herkese sonsuz teşekkürleri sonsuz borç bilirim..
600 F kullanıcısı olmak hayali olan biri için;
1. Scooter ile başlamak, sonraki aşamada vitesliye geçişte vites ve debriyaj sorunu yaşatabileceği konusu,
2. Detay ise scooterda motorun üstünde otururken, commuter bir makinada motor bacaklarının arasında olması ayrı bir önem taşıyormuş. (viraj ve denge açısından)
3. Forumdan okuduğum kadarı ile 125 R makinalar acemi insanları oldukça yoruyorlarmış...
Bunlara karşılık 2010 ve üzeri az km'de kazasız bir Apache RTR150 ya da CBF150 almaya karar verdim...
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
[B]iki teker kanıma girdi gireli dört teker keyfim kaçtı... [/B]:P:mrgreen:
-
3 maddeyı ılk defa sızden duydum hangı 125r yoruyormus acaba yzf dogrudur ama cbr sanmıyorum neden dersenız cbf 150 oturus pozısyonu asagı yukarı aynı neyse karar vermıssenız hayırlı olsun
-
sa hoşgedin kardeşim cbf150 .volvo scana daf gerisi laf.
SEN BENİM YAŞADIKLARIMI HAYAL BİLE EDEMEZSİN
-
En sonunda alabildim... yeni kasa 2012 0 Km CB125E.. Fikirleri ve tavsiyeleriyle yalnız bırakmayan arkadaşlar Teşekkürler..!!!
[IMG][/IMG]
[B]iki teker kanıma girdi gireli dört teker keyfim kaçtı... [/B]:P:mrgreen:
-
İyi günlerde kullan, çok güzel duruyor bu yeni CB125'ler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)