Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba

REKLAM ALANI

Ben Karadeniz Eregliden Mehmet Arkadaslar.

Bir Sorum Olacakti. Ben Asya 150T 19A Motor Aldim. Sadece Motor Kullanmayi Biliyorum Diger Hic Birseyinden Anlamiyorum Aldigim Gunden itibaren Neler Yapmam Gerekli Bilgilendirirseniz Sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık araba var
    aramıza hoşgeldin,
    motorun hayırlı olsun yağını suyunu tekerlek basınçlarını hep kontrol et servis km'lerini kaçırma ayrıca ehliyetin yoksa acil ehliyet al ve her zaman full korumaların olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Tesekkur Ederim. Birşey Soracagim Motora Benzin Atarken Yağ'da Koyuyormuyuz Hic Bilgim Yok Forumda Böyle Bilgilendirme Var ise Link verirmisiniz

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı Angeros adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tesekkur Ederim. Birşey Soracagim Motora Benzin Atarken Yağ'da Koyuyormuyuz Hic Bilgim Yok Forumda Böyle Bilgilendirme Var ise Link verirmisiniz
    Benzinlikteki pompacılar bilir sen yanaştır pompaya yeter. 4 zamanlı motorlara benzin içine yağ karıştırılmaz. Motorda yağlamayı yapan bir yağ haznesi ye pompası var.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Hoşgeldin hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Tesekkur Ederim ins

Motosikleti
    yamaha yzf r6 2000
    öncelikle hayırlı olsun kardeşim arkadaşlerın da dediği gibi yakıt yağ su ve fren sistemi çok önemli benim gibi yap servise ver herşeyine baksın sonra kalanıyla kendin ilgilenirsin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)