Ben Karadeniz Eregliden Mehmet Arkadaslar.
Bir Sorum Olacakti. Ben Asya 150T 19A Motor Aldim. Sadece Motor Kullanmayi Biliyorum Diger Hic Birseyinden Anlamiyorum Aldigim Gunden itibaren Neler Yapmam Gerekli Bilgilendirirseniz Sevinirim
Ben Karadeniz Eregliden Mehmet Arkadaslar.
Bir Sorum Olacakti. Ben Asya 150T 19A Motor Aldim. Sadece Motor Kullanmayi Biliyorum Diger Hic Birseyinden Anlamiyorum Aldigim Gunden itibaren Neler Yapmam Gerekli Bilgilendirirseniz Sevinirim
aramıza hoşgeldin,
motorun hayırlı olsun yağını suyunu tekerlek basınçlarını hep kontrol et servis km'lerini kaçırma ayrıca ehliyetin yoksa acil ehliyet al ve her zaman full korumaların olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Tesekkur Ederim. Birşey Soracagim Motora Benzin Atarken Yağ'da Koyuyormuyuz Hic Bilgim Yok Forumda Böyle Bilgilendirme Var ise Link verirmisiniz
Hoşgeldin hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Tesekkur Ederim ins
öncelikle hayırlı olsun kardeşim arkadaşlerın da dediği gibi yakıt yağ su ve fren sistemi çok önemli benim gibi yap servise ver herşeyine baksın sonra kalanıyla kendin ilgilenirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)