Yeni bir çaylak katıldı aranıza
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar!ben izmirden Dean Vefik İZGİ.24 yaşındayım ve izmirden katılıyorum.Yani şimdilik.Yaz sezonu boyunca izmirde kışında istanbuldayım! 4 gündür üyeliğimin aktive edilmesinibekliyordum nihayet oldu. Benim henüz bir motorum yok.Ama yaklaşık 7-8 yıldır profesyonel off road bisiklet biniciwsiyim.Ama yetmiyor babalar!Bana biraz daha başka şeyler lazım.Ve içimde muazzam bir choper sevdası var.Ya rüyalrımda görüyorum yaaa...İntertnetteki her saatim çeşitlere ve fiyatlara bakarak geçiyor.4 aya kadar para biriktirebilirsem bir başlangıc yapıcam.Kısaca böyle işte...
Hoba hopa hipkrones!NO woman no cry! :P
Reklamlar
-
hoş geldin aramıza..... umarım en kısa zamanda seninde bir motorun olur.. üyeliğin aktif edilmesini bekliyorsun çünkü admin abi ile birlikte tatilde idik kusura bakma oradanda giremedik nete.... sevgiler iyi sohbetler..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
olsun canııım çok teşekkür ederim!ya yurt dışına falan gitseydiniz daha kötü buda iyidir yine teşekkür ederim tekrar....
Hoba hopa hipkrones!NO woman no cry! :P
-
Admin
deanvefikizgi, aramıza hoşgeldin. Yaza kadar güzel bi chopper alırsın iyişallah buluşmalara bekleriz
-
deanvefikizgi hoşgeldin.. geç şöyle otur bakalım..
Tam yerine gelmişsin.. Hem bak bende çaylağım adaş olduk işte
hoş sohbetler..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
oh bea izmirden biri daha katıldı. hoş geldin aramıza
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
-
Hoşgeldin aramıza
-
hoşgeldin
-
hoşgeldin
daha öncede yazmıştım virago 535 44beygir almak istersen tavsiye
-
hojgeldin
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
-
Foruma hoşgeldin iyi seyirler....
-
aramısa hoş geLdin..seneye aL bi motor..buLuşmaLara 2 mator gideris.bvende ehLiyeti bekLiom...istaNbuLda ehLiyetsiz yemioo..! HOSGELDİNN
-
Virago 535 fazla gelir başlangıç için. En fazla 250cc unutmayın. Kanuni kullanan çok. Ama bende aynen senin gibi yeni başlıaycağım ve Hoda Rebel diye düşünüyorum. Ama bulması zor olacak sanırım. Birde başlangıçta sağlam bir ikinci el daha iyi olacaktır.
-
Bu arada hoşgeldin tabii.
-
hoşgelmişen
Ben motorumda arabamdaki konforu ararm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler