arkadaşlar bu siteyi + forumu yeni gördüm ve kayıt oldum daha motor almadım ama kübanın KB150-9 almayı düşünüyorum ama ne yazıkki forumda hiç bahsedilmiyor bile bu motor hakkında bir bilgisi tecrübesi olanlar lütfen benimle paylaşabilirlermi.
arkadaşlar bu siteyi + forumu yeni gördüm ve kayıt oldum daha motor almadım ama kübanın KB150-9 almayı düşünüyorum ama ne yazıkki forumda hiç bahsedilmiyor bile bu motor hakkında bir bilgisi tecrübesi olanlar lütfen benimle paylaşabilirlermi.
aramiza hos geldin cin maliysa alma ikinci el ybr125 yada cbf150 alman tavsiye olunur
Hoşgeldiniz kalıcı olmanız dileğiyle... Kuba japon malıdır..
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
Hosgeldinnn dusundugun motor modeli hakkinda motorsiklet modelleri bolumunden Kubayi bulup motorun modelini secersen istedigin bilgiyi edinirsin .
Lets do it all today and worry bout it all tomorrow
Hoş geldinnnnn kardeşim...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
arkadaşlar motor bu lütfen bilen kullanan birinin görüşlerini duymak isterim
kuba japon malimi kaynak varmi ?)
Arora vardı ben araştırırken 200cc çok hoşuma gitmiştiherşey dahil 3690 dı ümraniyede bak site bu :https://www.arora.com.tr/?/motorsiklet/ar-200-11-tiger motorda bu becere bilirsembeceremedim
Sen zeki bir arkadasa benziyorsun, Yalova'dasin da galiba. Bos zamaninda haber ver, oturup konusalim, sanada guzel bir motor bulalim.
aramıza hoşgeldin
umarım kısa zamanda istediğin motora kavuşursun şimdiden hayırlı olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Çok teşekkür ederim hepinize İnşallah aradığımı bulurum bugün gittim kubamotor bayisine KB150-9lar 2700 olmuş ocaktan ihtibarende yamaha ile gliba ortak çalışıp ybr125 in üretim tesisinde aynı parçalar kullanılarak 125lk aynı motorun kubası üretilicekmiş 3000TL yede satışa sunulucakmış sizinde haberiniz olsun istedm arkadaşlar
hoşgeldin kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)