Öncelikle Herkeze Selamlar..
Adım cenk 18 yaşındayım istanbul gazi osman paşa pierrelotide ikamet ediyorum. otomobil meraklısı bi gençdim ama trafikcilerin cezaları... modifiyeye karşı bi ülkede bulunduğumuzdan motorsiklet beni tatmin eder diye düşünerek arabamı satıp 97 suzuki srad 600 aldım. malesefki üzücü bi olay yüzünden ehliyetimi polislere kaptırdım geçenlerde alkollü motorsiklet kullanmakdan gitti ehliyetim neyseki yakında tekrar alabilicem ehliyetimi. forumda üye olmadan uzun süre dolanmıştım yararlı bi forum olduğunu görerek üye olma kararı alıp üye olmuştumki forum beni yanıltmış biraz. okuduğum konularda yeni başlayan birisi için 600lük racing fazla gelir yazanıda vardı hemen basla diyenide ben o basla diyenlere uyup basladım ilk kullandım zamanlar gazı tam ayarlıyamayıp motoru altımdan kacırdığım zamanlar oldu ama düşe kalka öğrendik okadar korkulucak bi makine deyilmiş racing motorsikletler hayabusa bile kullandım şahsen onda bile tehlike görmedim. tek gördüğüm tehlike trafikdeki otomobil kullanan ve motorculardan nefret eden 35 - 65 yaş arası abilerimdi. örnek olarak dudulluda bi dayının bana ford focusuyla sağdan yapıştırması oldu. sebepde neymiş biliyomusunuz görmedim motorunu ( lan sanki ben pocket bike kullanıyorum ) neyse... ama adam kasıtlı motoruma kıl olduğu için vurmuştu farkındaydım. simdiki hedefimde motorumu deiştirip askere gitmeden 2010- 2011 1000rr almak kısmetse bikac ay içerisinde elime alıcam. arabamdan üste kalan parayla alabilirim aslında ama ev ahalisi 2 tekerleye 30milyar verilirmi diyor aslında hak veriyorum biraz ama işte bakalim ikna edersek ettiğim gün alabilirim
Ve.. birde racing motorsikletin grenajlarının içine ses sistemi yaptırmak mümkünmüdür maslak oto sanayide bi kaportacının motorunda grenajlar kesilerek ses sistemi yapılmış ve gösterge panelinin biraz altında ufak bi oto teyp var cok güclüde bir sesi var sistemin sizce kaca mal olur yada adamı tanıyanınız varmi yada o bahsettiğim adam buradamı ?
Tekrar merhabalar MT sizinle tanışmak büyük bi onur forumda dolaşmakdan büyük keyif aldığımı tekrar dile getirmek isterim.