Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba Motor ve Aile

REKLAM ALANI
    ImShoT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HALKBUS
    Merhaba adım Fevzi 17 yaşındayım ve derdimi paylaşmak istedim .
    a2 ehliyet im yakında olucak bekleme süresindeyim.
    Super Sport motor'lara karşı hastalığım var .
    Tabiki ehliyetimi aldım hadi 600rr bi makina alimde başlim falan öyle bi düşüncem yok (olsada binsek )
    Gelelim sorunuma ailem motosiklet e karşı. Antalya'da yaşıyorum ve motosiklet kullanan kişi çok fazla.
    Ailem'i motor a nasıl ikna ediceğim onlara güven vermiyormuyum anlamadım? CBR125 yada Kanuni GT250R almak istiyorum.
    Buralarda çocugu olan kişiler vardır nasıl ikna olursunuz ailemi nasıl ikna ediceğim lütfen yardımcı olun
    Saygılar.
    Domino'sPizza

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotoRizeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CC büyütme aşamasında.
    Bu işin belli bir yöntemi yok her yeni başlayan kişi emin ol aynı sorunlarla karşılaşıyor. bu işi kendi beceri ve ikna yeteneğinle halletmen gerek.. Burda dez avantajın yaşının biraz küçük olması gerçi kaç yaşında olursan ol ailen hiç bir zaman ikna olmayacaktır sadece ikna olmuş gibi davranırlar. Kolay gelsin.

Motosikleti
    HALKBUS
    Alıntı MotoRizeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu işin belli bir yöntemi yok her yeni başlayan kişi emin ol aynı sorunlarla karşılaşıyor. bu işi kendi beceri ve ikna yeteneğinle halletmen gerek.. Burda dez avantajın yaşının biraz küçük olması gerçi kaç yaşında olursan ol ailen hiç bir zaman ikna olmayacaktır sadece ikna olmuş gibi davranırlar. Kolay gelsin.
    bak üzdün beni şimdi :/ daha büyümedimmi ben ya .
    bence herkezin başına gelen birşey değil gibi ama neyse teşekkürler
    Domino'sPizza

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ben motora binerim ama oğlum olsa onu motora bindirmem nedeni ni sorma trafiğe çıkınça kendin görürün zaten...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    HALKBUS
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben motora binerim ama oğlum olsa onu motora bindirmem nedeni ni sorma trafiğe çıkınça kendin görürün zaten...
    O zaman sende binme :/ bizim canımız canda senin değilmi neden böyle bakıyorsunuzki olaya
    Domino'sPizza

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bununla ilgili tonla konu var azcık google dan karıştır sayfalarca yöntem çıkacaktır

Unutma kaç yaşında olursan ol ailenin gözünde çocuksun 60 yaşınada gelsen... Onlara güven vermen önemli ve güven verecek bir motosikletle başlaman önemli gidip racing motosikletleri gösterirsen hız tutkunu olduğunu amacının çevrene ve kızlara hava atmak olduğunu çok benzin yakıp bakım masrafının yüksek olduğunu vs vs.. Gibi bir sürü negatif düşünceye sahip olacak ve zaten bu konuda olmayan güvenleri güvensizliğe kayacaktır

Eski konuları ara orda ayrıntısıyla yazıyor herşey

Motosikleti
    HALKBUS
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bununla ilgili tonla konu var azcık google dan karıştır sayfalarca yöntem çıkacaktır

Unutma kaç yaşında olursan ol ailenin gözünde çocuksun 60 yaşınada gelsen... Onlara güven vermen önemli ve güven verecek bir motosikletle başlaman önemli gidip racing motosikletleri gösterirsen hız tutkunu olduğunu amacının çevrene ve kızlara hava atmak olduğunu çok benzin yakıp bakım masrafının yüksek olduğunu vs vs.. Gibi bir sürü negatif düşünceye sahip olacak ve zaten bu konuda olmayan güvenleri güvensizliğe kayacaktır

Eski konuları ara orda ayrıntısıyla yazıyor herşey
    stajdayım eve gidince bakarım.
    hız tutkunuyum tabikide ama öyle karı kıza hava atmak için motor kullanmam öyle bir saçmalık nerden cıktıysa zaten motor alıcam o kızlar kızlar falan filan saçmalık işte
    motor kullanıyorum yazlıkda motor var eniştemin ailem düzgün motor kullandıgımı biliyorlar ama yinede sonuç :0
    Domino'sPizza

kardeşim aynı sorun bende de var şu sıralar bende chopper tarzı motorla başlayacağım belki o zaman biraz daha kolay ikna edebilirim diye düşünüyorum ;)

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı ImShoT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman sende binme :/ bizim canımız canda senin değilmi neden böyle bakıyorsunuzki olaya
    ben babayım ben binerim çocuğum binemez laf tan anlamayan da kötekten anlar sen bana bakma bak daha 17 yaşındaymışsın ben senin kadarken kendi motorum vardı ama adam gibi binerdim ve tabi bunun yanında da 10 yıllık tecrübem vardı 2001 yılında şimdi ise motor tecrübem senin yaşından çok burada büyüğünü küçünü bilirsen herkez tarafından sevilen bi kardeş olursun eğer ne konuştuğunu bilmessende kimse sana adam gibi cvp vermez haberin olsun
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    HALKBUS
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben babayım ben binerim çocuğum binemez laf tan anlamayan da kötekten anlar sen bana bakma bak daha 17 yaşındaymışsın ben senin kadarken kendi motorum vardı ama adam gibi binerdim ve tabi bunun yanında da 10 yıllık tecrübem vardı 2001 yılında şimdi ise motor tecrübem senin yaşından çok burada büyüğünü küçünü bilirsen herkez tarafından sevilen bi kardeş olursun eğer ne konuştuğunu bilmessende kimse sana adam gibi cvp vermez haberin olsun
    abi neden kızdın ya :/ ben şaka yapmıştım kızma.
    saygılar...
    Domino'sPizza

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Ağaç yaş iken eğilir. Yaşının çağları deli çağları. Bu yaşlarda binme diyemez kimse . Ben 15 yaşında başladım motora binmeye şimdi 29 yaşındayım. Trafiğede çıktım ilk zamanlar. Ama uslubuyla kullandım herzaman. Bu sevdayı ne yaptığım kaza nede ailem engelleyebildi. Ehliyetli olarak sürmek daha iyi güvenli tabiki ama meletide ehliyet sürmüyor. tecrübe tecrübe tecrübe.

sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    valla ben11 yasimdayken babam mobiletin arkasina gecip ben gaza bastikca arkamdan kosup dengede durmami sagliyordu motoru yere yatirdigim zaman motoru yerden kaldirip hadi yilmak yok devam diyordu bana bizzat babam ogretti motor kullanmasini ..birseyi sevmeyen karsi olan kisi her zaman karsi olur.kendi ekonomik ozgurlugunu ele aldigin zaman kimseye hesap vermeden istedigin motoru alirsin yalvarma ile dil dokme ile aileni ikna edemezsin hatta sonunda onlara dusman olursun buyuk problemler yasarsin kisiye gore aileye gore degisen mevzular bunlar senin yerinde olsam kendi motorumu kendim alirim kimsenin agiz kokusunu cekmem.
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

harun1077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SUPER8// Yamaha XJ6N'e Kasııyor.
    galiba motora ihtiyaç yok.zor alırlar :D ben 15 yaşındayken çok istemiştim olmadı.geçen sene okul ev arası 5 km idi servis sorunluydu motor aldılar.Şimdi 17 yim motoru sattım.Bakalım ne alıcaz inşllah euro düşer :D Aile güveni de önemli.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Ben motor aldim motorla 950km yaptiktan sonra 3 hafta sonra soyledim ailem baska sehirde yasiyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)