Tüm Motorseverlere Merhaba
Reklamlar
-
İsmim Harun Pekdemir,28 yaşındayım. Çok uzun yıllar önce kanıma giren motorsiklet hastalığım için sonunda bir çare aramaya karar verip A2 alma çabalarına başlamış acemi bir motor sürücü adayıyım. Zaman zaman bilgi almak için takip ettiğim bu foruma bilfiil katılmanın daha iyi olacağını düşünerek tanışma kısmına geçtim. Gaziemir Trio Hotel'de resepsiyonist olarak çalışmaktayım,yolu düşerse uğrayacak arkadaşların çayları şimdiden hazırdır
Herkese kazasız ve keyifli sürüşler...
Reklamlar
-
Hoşgeldin Harun aramıza. Hayırlısıyla a2 ni eline alda senide motorlandıralım Bu arada 2-9 kasım arası senelik iznimde İzmir Alsancakta olacağım kısmet olurda yolum o tarafa düşerse uğrayabilirim
-
Hoşgeldiniz forumumuza.Ehliyete motosikletinizi almadan başvurmanızı tebrik etmek isterim. Ben de Manisa'nın ilçesinde oturmaktayım.Yolum düşerse çayı kesin içerim ama baştan söyleyeyim.
-
Sıcak karşılamanız için teşekkürler arkadaşlar,her zaman beklerim ^^
-
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun. Ehliyetini alıp, uzun yıllar kazasız, belasız motosiklet kullanman nasip olur inşallah...
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
-
Hoşbuldum Grhn,inşallah,cümlemize nasip olsun...
-
Kardeşim hoşgeldin iyi forumlar....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Hoşbuldum,teşekkürler Blackbird ^^
-
Hoşgeldiniz, neresinden İzmir'in?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
-
Aramıza hoşgeldiniz Harun Bey... Ehliyetinize ve motosikletinize kısa zamanda kavuşmanızı dilerim. Lütfen koruyucu giysilerinizi de ihmal etmeyin...
-
Hoşbuldum arkadaşlar,
@Metci --> Üçyolun hemen altında oturuyorum.
@DusenAdam --> iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,merak etmeyin,bilinçsiz kullanmaya niyetim yok,ve derimi çok severim ^^ kask,mont ve eldivenimi 1 ay önce aldım,dizlik yolda,pantolon için ise indirim bekliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)