Çorludan Herkese Merhabalar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
görüşelim bir gün ara sıra ufak turlamalar yapıyoruz ortamımız iyidir hoşgeldin mt ailesine diyecem ama 2010 üyesiymişsin
bu kawasaki bir başka dostummm
-
Motorsiklet bir sevdadır. Sevda uğruna neler yapılmaz nelere katlanılmazki. Ekipmanların fena değil. Herzaman şunu demişimdir. Ucuz motora bin ama ucuz ekipman kullanma.
-
bY_aLp adlı üyeden alıntı
görüşelim bir gün
ara sıra ufak turlamalar yapıyoruz ortamımız iyidir hoşgeldin mt ailesine diyecem ama 2010 üyesiymişsin
Valla çok güzel olur.Gerçi bu sıralar havalar biraz bozdu garajda yatıyor fakat ilk fırsatta görüşmek isterim.
Hoşbulduk cümleten.
-
Cbf 150 ailesine hoş geldin diyebiliriz. Çünkü forumda eski de olsanız cbf de yenisiniz. Siz de benim gibi acemiliği cbf 150 de atacaksınız yanlış anlamadıysam. Tavsiyem motorunuza koruma demirlerini taktırın. ne kadar dikkatli de olsanız acemilik hatası ufak bi düşmede bile çizikler ve çatlaklar meydana gelebiyor. Nitekim ben bu konuda muzdaribim. Zamanında taktırmak varmış diye hayıflanmaktansa zamanı gelenlere hatırlatmak daha faydalı diye düşündüm. motor ve far korumalarını taktırırsanız rahat edersiniz diye düşünüyorum. Rabb'im motorunuzu hayır üzere kullanmayı nasip etsin razı olmayacağı yollara düşürmesin.
Müslümanca Yaşamanın Mümkün Olmadığı Bir Yerde Müslümanca Ölmenin Mutlaka Bir Yolu Vardır. ( Muhammed Hamidullah)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)