Motoru olmayan azimli genç:)
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar yaklaşık 2 senedir çinli de olsa bi cup motor almak istiyorum fakat aileden destek yok kendim alacağım. Siteyi 2 yıldır takip ediyorum. Tabi motorum olmadığı için hiç bi zaman muhabbetlere girmedim. Ama artık almam yakındır. O yüzden artık kendimi tanıtma vakti geldi diye düşündüm. Herkese merhabalar. Saygılar.
Reklamlar
-
-
Hoşbulduk kardeş. İsmim mert bu arada:D Abi şimdi olay motor muhabbeti bizde motor olmayınca dedik bilmediğimiz konularda yorum yapmayalım:D Hayırlısı 1 aya artık motor sahibi olcam inşallah sende durumlar nasıl varmı gelişme:D
-
modelle değil keyfiyle ve güvenliğiyle uğraşın arkadaşlar. hadi hayırlısı
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
-
hakkında hayırlısı olsun inşallah...
ama düzgün kullan akıllı ol..aileni ve kimseyi üzmeye hakkın olmadığını da bil....
gerisi teferruattır...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
-
Saolasın yok zaten ben motorla hız ve saire bunları düşünmüyorum. Beni şu hergün 10 milyonluk gaz parası vermekten kurtarsın yeter:D
---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:07 ----------
samet10 adlı üyeden alıntı
tekrar hoşgeldin mert
bundan 1.5 sene önce hiçbir motoru ayırt edemezdim şimdi baya baya tanıyorum
teknik olarka bilmem ama görsel olarak çok şey öğrendim
ayrıca çok okumak sayesinde her ne kadar motorum olmasa dahi baya bi bilgi sahibi oldum.
pratik yaparken de çok zorluk ekmiyorum
birazda yatkınlık ve şansında varsa daha çabuk öğrenebiliyosun
ayrıca bi gelişme yok bende evlenince alıcam muhtemelen ailemle başedemiyorum
Hoşbulduk samet.
Valla bende aynı senin gibiyim. Hani motor sürebiliyorum vitesli de olsa ama işte bi türlü para denk getiremedim. Tercihim cup motordu ama şimdi bi tane sygo sg 125i olan arkadaş var sahibinden de görüşüyoruz. Bende laptop var o da lap top arıyomuş takas edelim dedik. Ama tam kararımı vermeden burdan da bi herkese danışmak istiyorum aslında mantıklı bi teklifmidir diye senin de düşüncelerini alabilirsem sevinirim:D[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:11 ----------
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:16 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8141977/detay/
arkadaşlar link koymayı bilmediğim için bu şekilde gönderdim inşallah açılır.
Benim laptop 1000 tl takas edecez arkadaşlar. 400 tl üzerine vericem. 150 de ruhsat vs. tutsa 550 tl ye hallolur diye düşünüyorum. Fikirleriniz önemli motor nasıldır ne diğildir. Yorumlarınızı bekliyorum selamlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)