merhaba arkadaşlar .aranıza yeni katıldım bunun sebebi de yeni motor aldım.honda cbr 125. sanırım başlangıç ii bir motor .fikriniz nedir peki honda cbr125 hakkında.performansının ii olduğunu duymuştum ve bugün de gidip aldım
merhaba arkadaşlar .aranıza yeni katıldım bunun sebebi de yeni motor aldım.honda cbr 125. sanırım başlangıç ii bir motor .fikriniz nedir peki honda cbr125 hakkında.performansının ii olduğunu duymuştum ve bugün de gidip aldım
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
aileye hoşgeldin....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
TEŞEKKÜRLER arkadaşlar.kalıcıyım inşallah kanalınızda.aylardır hangi motoru alsam diyedüşünüyordum ve sonunda burdayım işte
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
herkese tekrar teşekkürler arkadaşlar...sitenin özelliklerini tamolarak bilmediğim için biraz geç yazıyorum sanırım....ama hep buralardayız arık.. görüşmek ve de buluşmak dileğiyle
herkese iyi geceler.....
kazasız ve hızlı günler........
hoşgeldin, yaza doğru bi çanakkale-marmara turuna çıkıcam gezdirirsin artık meşhur yerlerini çanakkale'nin...
Hoşgeldin..
hosgeldın kardes bakın motosıklet kardeslıgı gıderek buyuyor yasasın motosıklet kardeslıgı
Hoşgeldin,
Bu konu uzaaaaar giderengineer_ckale adlı üyeden alıntı
I'M BACK !!!
hoşgeldiinnnnn..........
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hoşgeldin arkadaşım..izmir karşıyakadan selamlar..seni 18 mart çanakkale geçilmez gezisinede bekleriz.sitemizde duyurulardan gezi hakkında bilgi alabilirsin..sevgiyle kal...
aramıza hoş geldin,
saygı ve sevgiyle kal.
NOT:
17/03/2006 tarihinde akşam 19:00-20:00 saatleri arası izmirde yola çıkıyoruz çanakkalede iki gece kalacagız. orada görüşürüz umarım.
MT.izmir den sevgilerle
hoşgeldin dostum motorun hayırlı olsun.ne olursa olsun honda olsun. çanakkale ye gelicez kısmetse. bize rehberlik yaparsın dimi?
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Aramıza hoşgeldin...Yeni motorunu kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Hoşgeldim dostum
ÇANAKKALE GEÇİLMEZ
MOTORSİKLETLER HARİÇ
engineer_ckale
HOŞGELDİN....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)