merhabalar heyecan verici bişey bu ( taze sürücü ) :)
Reklamlar
-
S.a Arkadaşlar ismim ibrahim istanbul G.o.paşadayım herzaman bir motorum olsun istedim ve artık ertelemedim hayırlısı olsun ... CBF 150 ile başladım engin bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak üzere burdayım tanışmak kaynaşmak dileği ile saygılar sevgiler...
Reklamlar
-
aksiyon, aşk, heyecan, entrika!
hepsi motosiklette.
hoşgelmişsin
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
hepsi motosiklette.
hoşgelmişsin
Dallas ile karıştırmışsın
Tulpar sen de aramıza hoşgeldin.
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
hepsi motosiklette.
hoşgelmişsin
Sayın guvvetmira saydıklarınızı yaşadım ama entrika ile henüz karşılaşmadım acaba motorumda bir sorunmu var. Saygılar..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
Moderatör
buberk adlı üyeden alıntı
Sayın guvvetmira saydıklarınızı yaşadım ama entrika ile henüz karşılaşmadım acaba motorumda bir sorunmu var. Saygılar..
Sente ayarinda bi problem var sanirim, entrikasizlik genelde sente ayarindan yapar.
Konu sahibi hosgeldin bu arada (:
-
tulpar aramıza hoşgeldin.motorunu iyi günlerde kullan.(mesela yağışlı havalarda kullanma:-)
A2 EHLİYET VAR MI BAKİİM.?:-)
-
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
mayaz34 adlı üyeden alıntı
tulpar aramıza hoşgeldin.motorunu iyi günlerde kullan.(mesela yağışlı havalarda kullanma:-)
A2 EHLİYET VAR MI BAKİİM.?:-)
Güzel soru, öt bakalım tulpar; ehliyet var mı ehliyet Biz kasksız ve ehliyetsiz motor sürenlere pek sıcak bakmayız burada...
-
Tulpar adlı üyeden alıntı
S.a Arkadaşlar ismim ibrahim istanbul G.o.paşadayım herzaman bir motorum olsun istedim ve artık ertelemedim hayırlısı olsun ... CBF 150 ile başladım engin bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak üzere burdayım tanışmak kaynaşmak dileği ile saygılar sevgiler...
Tulpar hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...çok klişe olacak ama korumasız (kask-dizlik-mont-eldiven) motorunu kullanma ve trafikte derviş gibi sabırlı ol diğer araç sürücülerine karşı. Malum ülkemiz genel görgü saygı ve ahlak bakımından henüz 4.dünya ülkesi seviyesinde.
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Güzel soru, öt bakalım tulpar; ehliyet var mı ehliyet
Biz kasksız ve ehliyetsiz motor sürenlere pek sıcak bakmayız burada...
dövelim .... (yoksa tabi)
hayırlı olsun..güzel günlerde kullan.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
sametagir adlı üyeden alıntı
dövelim ....
(yoksa tabi)
hayırlı olsun..güzel günlerde kullan.....
Sesli güldüm tabii kasksız binenleri hemen paketleyip yolladığımız için
Hoşgeldiniz sefa getirdiniz tekeriniz düz bassın
-
aramıza hoş geldın ama sana söyliyeyım g.osmanpaşada pek dolaşma benım mekanımdır alırım motorunu
-
hoşgeldin MT ailesine.
Dikkat et Bağımlılık yapar
Arkadaslarımızın dediği gibi bende yinelemek istiyorum
Kask'sız korumasız Binme motora.
Zaten kaskın icinde aldıgın heyecanla Kasksız alabileceğin heyecan bir degıLdir. o yüzden herzaman kaskını Tak.
Ehliyetın yoksa Hemen yazıl Sınava az bi Süre kaldı.
Tahmınen 500 lirayı buluyor. Aksatmamanı tavsiye ederim. Motoru Ehliyet kullanmıyor fakat hukuki acıdan haklıyken bile haksız duruma duşmemek icin Ehliyetin Şart oldugunuda Hatırlatmak istiyorum...
Herşey Gönlunce olsun
Tekerin her daim düz bassın.
-
hayırlı ugurlu olsun allah kazabela vermesin ağa
-
aman Allahım bu ne güzel bir karşılama herkeze iyi dileklerinden ötürü teşekkürler..Hoşbulduk ehliyetim var korumalarımda. Dün motora binerken dizimi kuyruk korumasına çartptım canım çok acıdı bi ufakta dizim morardı artık dizlik korumasıda takıcam ...
-
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız (:
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
-
Hoşgeldin, kazasız belasız tekerün düz basa emiii
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
-
Hayırlı olsun. Hoş geldin. Allah kazasız belasız hayırlı sürüşler nasip eder inşaallah...
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)