2011 model mondial 100 ugk
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.Bir arkadaşımda mondial 100 ugk motor var,daha motoru alalı 1 ay oldu.Hızı iyi olmadığı ve fazla yüklü olduğunda motorun çekimden düştüğünü söylüyor.Bende motor alacağım.Motoruna talip oldum ama motordan pek anlamam.Satış fiyatı 1100 Tl,1500 km de.Kazası Arızası falan yok.Sizce nasıl bi motor.Alınır mı;uygun mu ? Hepinize yapacağınız yorumdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
Arkadaşlar yokmu hiç bu konu hakkında beni bilgilendirecek birileri =(
:bounce: Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir :bounce:
Reklamlar
-
cin con dan hayır gelmez
-
100 lük motordan pek bişey beklememek gerek bana 125 lik yetmiyo :D
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
100 cclik motor çekişi ve hızı doğal olarak düşük olacak fiyatı uygun eğer temiz ise ama sizde çekmiyor gitmiyor diye dertlenecekseniz almayın bence
-
Bana Hız Ve Çok Güçlü Çekim Gerekli Degil.Açıkcası Mecburiyetten Alıyorum.İşe Gidip Gelebilmek İçin.Beni Getirip Götürsün Ve Tasarrufu BoL Olsun İstiyorum...
:bounce: Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir :bounce:
-
işe gidip gelmek için ve şehir içi kullanımda on numara ,sorunsuz bir motor.Ben iki ay evvel 2006 model bir tane aldım ve gerçekten hor kullanılmış bir motordu.Ama şu ana kadar yaklaşık 3000 km yol yaptım ve hiç sorun çıkartmadı ekonomik ve sorunsuz bir motor.DAha uzun yıllar kullanımda da bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.Her gün işe gidiş geliş 50 km yol yapıyorum bu motorla.Tabii beklentilerin fazla değilse , dünyanın en sorunsuz ve ekonomik motorları kup lardır.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
-
selamün aleyküm arkadaşlar. bu mondial 100 ugk nin vites olayı nasıl? 4 vitesli ama debriyaş kullanıo muyuz bunda da?
cevaplarsanız çok sevinecem
-
turan01 adlı üyeden alıntı
selamün aleyküm arkadaşlar. bu mondial 100 ugk nin vites olayı nasıl? 4 vitesli ama debriyaş kullanıo muyuz bunda da?
cevaplarsanız çok sevinecem
Debriyaj var, vites dizilimi de 1-boş-2-3-4. öndeki pedala basınca 1, yukarı çekince 2,
1. ve 2. vites arasında boş var.
-
mengü kardeş çok teşekkürler. almayı düşünüorum da o yüzden sormuştum .çok yardımcı oldun saol. debriyaj nasıl peki yine yavaş yavaş mı bırakıoz 1. viteste felan ???
-
mengü kardeş çok teşekkürler. almayı düşünüorum da o yüzden sormuştum .çok yardımcı oldun saol. debriyaj nasıl peki yine yavaş yavaş mı bırakıoz 1. viteste felan ???
Tabi, normal debriyajlar nasılsa bu da aynı. Gaz verip debriyajı yavaşça bırakıcan.
-
çok teşekkürler verdiğin bilgi için mengü kardeş!! peki debriyajı yine yavaş yavaş mı bırakıoruz 1. viteste??
-
çok teşekkürler verdiğin bilgi için mengü kardeş!! peki debriyajı yine yavaş yavaş mı bırakıoruz 1. viteste??
aynen .
-
ok çok saol. tekerin düz bassın ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
arkadaşlar mondial 100 ugk nin yakıt sarfiyatı nasıldır bileniniz var mı? bi de kronik sorunu varsa yazarsanız çok sevinirim..
-
anlaşılan kimse kullanmıo ? alınır mı alınmaz mı peki bu motor ya bari onu öğrenseydim..
-
ugk saglam motordur o tip motorlar ama hı oalrak ben yavas giderim olayı bı sure sonra yetmiyo ya bu oluyor fakakt eminsneiz o paraya alınır ama kazası yatması yoksa . birde yakıt olarak 3 lt yani ortlama 13-15 kurus yakar
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
ugk saglam motordur o tip motorlar ama hı oalrak ben yavas giderim olayı bı sure sonra yetmiyo ya bu oluyor fakakt eminsneiz o paraya alınır ama kazası yatması yoksa . birde yakıt olarak 3 lt yani ortlama 13-15 kurus yakar
Bunlarda cub motoru var, canını çıkarsan 3 litre yaktıramazsın. 2.5 litre en fazla.
-
mengü kardeş gel şu yakıta 2 lt deyiver de ben alim şu makineyi artık ya şaka bi yana bende mg 125 delux var ben ona yaktıramıorum 3 litreyi. işe gidiş gelişte kullanacam sadece o da şehir içi. bi tecrübesizliktir aldık işte 125 mg yi ama yakıt dışında herşeyinden çok memnunum. dik motor yerine yatık motor tercih etmemin nedeni de az yakıt olayı zaten. çekmio gitmio sıkıntım olmaz. vergisiz az yakan bşy olarak bence ideal diorum ama işte gerçekten kullanan birini bulabilsem kapısına dayanacam artık
-
mengü kardeş gel şu yakıta 2 lt deyiver de ben alim şu makineyi artık
ya şaka bi yana bende mg 125 delux var ben ona yaktıramıorum 3 litreyi. işe gidiş gelişte kullanacam sadece o da şehir içi. bi tecrübesizliktir aldık işte 125 mg yi ama yakıt dışında herşeyinden çok memnunum. dik motor yerine yatık motor tercih etmemin nedeni de az yakıt olayı zaten. çekmio gitmio sıkıntım olmaz. vergisiz az yakan bşy olarak bence ideal diorum ama işte gerçekten kullanan birini bulabilsem kapısına dayanacam artık
Bende manuel debriyajlı 100'lük motor var bu ugk 100 gibi. Motorundan yana memnun olmadığım bişeyi yok. Ancak motoru 0km aldığımda 78-80 kilo falandım sonra 90 kiloyu geçtim motor gitmez oldu gerçi yine 80-85km'yi görüyorum düz yolda. Benim motor 2 litre ile 2.2 litre arasında yakıyor genelde.
-
sendeki de mi yatık motor? ve şehiriçi kullanımda bu kadar yakıo
-
sendeki de mi yatık motor? ve şehiriçi kullanımda bu kadar yakıo
Şehiriçi şehirdışı fark etmiyo hep aynı yakıyo, evet yatık motor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)