APACHE RTR 2011 MODEL KULLANICILARINA...
Reklamlar
-
MERHABA ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE SİZİN BİLGİLERİNİZE BAŞVURDUM AMA TATMİN OLMADIM BU YÜZDEN BAŞLIĞI SADECE APACHE RTR 150CC KULLANICILARINA YAZDIM.
MOTORU KULLANAN ARKADAŞLAR EĞER MOTORUN ARTI VE EKSİLERİNİ YAZARLARSA TARAFSIZ OLARAK;BENDE BİR KARAR VERECEĞİM. YANİ ALACAĞIM YADA ALMAYACAĞIM. SİZLERDEN CEVAP BEKLİYORUM KULLANAN ARKADAŞLAR...
Reklamlar
-
makinem şu an kapının önünde günde 10 kişi soruyor eksisi yok artısı var al derim
-
-
arkadaş diyo yaza yaza kalem kalmadı. dostum iyi motor hoş motor, yolda kalırsan, bi o kadar boş motor, alo tvs yok malesef sadece bunu düşünerek al makinayı bence
-
ferhatdm adlı üyeden alıntı
arkadaş diyo yaza yaza kalem kalmadı. dostum iyi motor hoş motor, yolda kalırsan, bi o kadar boş motor, alo tvs yok malesef sadece bunu düşünerek al makinayı bence
çinçançunlarla karıştırma düşünmeye gerek yok beğendiysen düşünmeden allll...
-
kartalizma07' nın dediği gibi biz yaza yaza bıktık. Konu açmadan önce bi arama yaptırsanız sitede herşey çıkacak. Ama bizim toplumda araştırma yapmak pek yok bilindiği üzre. Bir bilgiyi kitaplardan araştırmak yerine o kitabı okuyan birini bulmayı tercih ediyoruz. Site yöneticilerinin konuyu silmelerini rica ediyorum.. Saygılar
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)