Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

apache rtr 150 kullanıcılarına..

REKLAM ALANI
    dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    selam arkadaşlar.
    Ben alanyadan yunus, motorlara çok büyük merakım var. Jawa dan tutunda yamaha,honda gibi kaliteli motorların yanında birçok çin malı motorda kullandım. Benim sizin bilginize başvurmak deneyiminizi almak istediğim birkaç konu var. öncelikle ben 4 sene yamaha ybr kullanmış biriyim. 4 sene boyunca lastik patlaması haricinde en ufak bir arıza vermemiş bir motor yamaha ybr benim için. (okadar hor kullanmama ragmen)
    yamaha ybr konforlu ve bi okadarda dengeli motor savurtma yapmıyor, ve titreşim sıfır.
    Ama benim için bunların yanında hızda çok önemli. Yamaha ybr düz yolda maksimum 115-120 yapıyor. Ve en küçük rüzgarda bu hız 100 e hatta 90a kadar düşüyor. Motor resmen yırtınıyor ama gitmiyor. Ben motorumu sattım ve 2011 APACHE RTR 150 almayı düşünüyorum. Motoru araştırdım vibrasyon var diyorlar ve yakından inceledim parçalarına hiç özenilmemiş. Sanki baştan savma gibi. Kullanan varsa biraz bilgi alabilirmiyim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vioLence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL Z ONE 150 BEYAZ
    apache rtr 150 bildiğim kadarıyla güzel konforlu hızlı ve cok az yakıt tüketimi yapan bir motordur tabi yüksek devirlerde biraz titreşim var diyorlar ne kadar dogru bilemem. sürat olarak 140 150 yaptıklarını duydum ama yinede bilmiom kendm kullanmadım duyduklarımı sölüorm
    AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP

MotoRizeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CC büyütme aşamasında.
    APache Hındistan malı bir motor. Suzuki ile ortak üretim.. İsanbulda da pek tutulmuyor en azından kuryelerde yok denecek kadar az.. Honda CBH 150 şaşma.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    bende alanyadayım kardeş sana şöyle diyeyim ybr den sonra bu sana titreşim yönünden sıkıntı yapar ama hız tork yakıt ve çoğu yönden tatmin eder titreşimi dert etmessen tavsiye ederim

Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    sağol kardeşim. benimde durumum aynı bir haftadır varya deli gibi bu motoru araştırıyorum. alanyada plaka ve ruhsat dahil 4100 tl. bu motor dandik bişey olsa buna niye bukadar para istesinler. ama biryandanda nerdeyse hergün sanayiye gidiyorum. motorun civatalarına kadar inceliyorum. abiii çok özensiz bi motor bee şekil,tip ve hatta güçte iyi olabilir ama motora bukadarmı özenilmez. direksiyona bakıyorum mesela abi döküm demir hiç zımparalanmamış sanki taşla yontmuş gibi direksiyonu. sanki fabrika çıkışı değilde 2. el dövme demir gibi. boyasıda aynı şekilde deponun alt kısımlarından boyalar akmış tortular var. benzin kapağını bi açtım motorun birazı boyalı birazı boyasız. yani dicem o ki motora hiç özenmemişler. :/ buda benim canımı sıktı. alanlardan okuyorum abi sıfır motorun daha 500km de ibremi bozulur ya .s neymiş su girmiş içine banane abi girmesin. abi ön disk e su girdi die hiç disk arıza yaparmı ya .s bu motorda yapıyor. ben kullananların yalancısıyım. daha 2güne kadar ölüyordum apache diye ama şimdi soğudum. ben yamaha ybr ye 4sene bindim. öyle laf olsun diye değil gerçekten hissederek bindim ben motoru yatırdığımda korkuluk asfalta sürterdi yinede banamısın demezdi, denge kaybolmazdı.. gel gelelim tek sorun düz yolda 115 maksimum 120 yi geçmiyor .s.s degilse ybr her alanda 125 liklerin içinde en iyisi tartışılmaz..

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı dolphin_star adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol kardeşim. benimde durumum aynı bir haftadır varya deli gibi bu motoru araştırıyorum. alanyada plaka ve ruhsat dahil 4100 tl. bu motor dandik bişey olsa buna niye bukadar para istesinler. ama biryandanda nerdeyse hergün sanayiye gidiyorum. motorun civatalarına kadar inceliyorum. abiii çok özensiz bi motor bee şekil,tip ve hatta güçte iyi olabilir ama motora bukadarmı özenilmez. direksiyona bakıyorum mesela abi döküm demir hiç zımparalanmamış sanki taşla yontmuş gibi direksiyonu. sanki fabrika çıkışı değilde 2. el dövme demir gibi. boyasıda aynı şekilde deponun alt kısımlarından boyalar akmış tortular var. benzin kapağını bi açtım motorun birazı boyalı birazı boyasız. yani dicem o ki motora hiç özenmemişler. :/ buda benim canımı sıktı. alanlardan okuyorum abi sıfır motorun daha 500km de ibremi bozulur ya .s neymiş su girmiş içine banane abi girmesin. abi ön disk e su girdi die hiç disk arıza yaparmı ya .s bu motorda yapıyor. ben kullananların yalancısıyım. daha 2güne kadar ölüyordum apache diye ama şimdi soğudum. ben yamaha ybr ye 4sene bindim. öyle laf olsun diye değil gerçekten hissederek bindim ben motoru yatırdığımda korkuluk asfalta sürterdi yinede banamısın demezdi, denge kaybolmazdı.. gel gelelim tek sorun düz yolda 115 maksimum 120 yi geçmiyor .s.s degilse ybr her alanda 125 liklerin içinde en iyisi tartışılmaz..
    kardeş ybr ye devam edecen o zaman hızda yapmayacan tın tın binecen benim motoru görmüssündür eğer doğan a gidip tvs ye baktıysan salcano wolf 125 ybr motorlu bende var tın tın biniyorum 2 senedir 100 ü geçmiyor karburatörü değiştirdiğimden birde az yaksın diye sende sağlam diye ybr ye devam et derim tvs dediğin gibi parçası pahalı ve çabuk arıza veriyor km olarak özellikle ama seri hızlı motor

Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    sağol kardeşim. bir haftadır varya deli gibi bu motoru araştırıyorum. alanyada plaka ve ruhsat dahil 4100 tl. bu motor dandik bişey olsa buna niye bukadar para istesinler. ama biryandanda nerdeyse hergün sanayiye gidiyorum. motorun civatalarına kadar inceliyorum. abiii çok özensiz bi motor bee şekil,tip ve hatta güçte iyi olabilir ama motora bukadarmı özenilmez. direksiyona bakıyorum mesela abi döküm demir hiç zımparalanmamış sanki taşla yontmuş gibi direksiyonu. sanki fabrika çıkışı değilde 2. el dövme demir gibi. boyasıda aynı şekilde deponun alt kısımlarından boyalar akmış tortular var. benzin kapağını bi açtım motorun birazı boyalı birazı boyasız. yani dicem o ki motora hiç özenmemişler. :/ buda benim canımı sıktı. alanlardan okuyorum abi sıfır motorun daha 500km de ibremi bozulur ya .s neymiş su girmiş içine banane abi girmesin. abi ön disk e su girdi die hiç disk arıza yaparmı ya .s bu motorda yapıyor. ben kullananların yalancısıyım. daha 2güne kadar ölüyordum apache diye ama şimdi soğudum. ben yamaha ybr ye 4sene bindim. öyle laf olsun diye değil gerçekten hissederek bindim ben motoru yatırdığımda korkuluk asfalta sürterdi yinede banamısın demezdi, denge kaybolmazdı.. gel gelelim tek sorun düz yolda 115 maksimum 120 yi geçmiyor .s.s degilse ybr her alanda 125 liklerin içinde en iyisi tartışılmaz.. cbf ye gelince abi o nedir öyle ya tekne gibi. 20000 km yi geçince yağ yakma olayına ne diyorsun? birde cbf de kardeşim ayak marşı yok olduda dağda bayırda motor düştü elektrik marşı kırıldı diyelim. ayak marşı yok motorda. vurdurarakta çalışmaz çünkü elektrik dinamosu var. yani akü bitse yada el marşı kırılsa bozulsa sap gibi kalırsın yolda... vakit ayırdığın için çok sağol

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

evet galiba haklısın ybr den şaşmayayım ben en azından bildiğim motor. vakit ayırdığın için sağolasın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

ben daha yeni üyeyüm arkadaşlar vakit ayıran ve cevap yazan herkeze teşekkür ederim. herkezin görüşüne saygım var. tecrübe ve deneyimlerinizi paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim. şuan çok kararsızım çünkü

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı MotoRizeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    APache Hındistan malı bir motor. Suzuki ile ortak üretim.. İsanbulda da pek tutulmuyor en azından kuryelerde yok denecek kadar az.. Honda CBH 150 şaşma.
    TVS NİN SUZUKİYLE ORTAK MORTAK Bİ ÜRETİMİ YOKTUR ARASTIRIN ÖLE YAZIN EZBERLERLE GELMEYIN LUTFEN
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı dolphin_star adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol kardeşim. bir haftadır varya deli gibi bu motoru araştırıyorum. alanyada plaka ve ruhsat dahil 4100 tl. bu motor dandik bişey olsa buna niye bukadar para istesinler. ama biryandanda nerdeyse hergün sanayiye gidiyorum. motorun civatalarına kadar inceliyorum. abiii çok özensiz bi motor bee şekil,tip ve hatta güçte iyi olabilir ama motora bukadarmı özenilmez. direksiyona bakıyorum mesela abi döküm demir hiç zımparalanmamış sanki taşla yontmuş gibi direksiyonu. sanki fabrika çıkışı değilde 2. el dövme demir gibi. boyasıda aynı şekilde deponun alt kısımlarından boyalar akmış tortular var. benzin kapağını bi açtım motorun birazı boyalı birazı boyasız. yani dicem o ki motora hiç özenmemişler. :/ buda benim canımı sıktı. alanlardan okuyorum abi sıfır motorun daha 500km de ibremi bozulur ya .s neymiş su girmiş içine banane abi girmesin. abi ön disk e su girdi die hiç disk arıza yaparmı ya .s bu motorda yapıyor. ben kullananların yalancısıyım. daha 2güne kadar ölüyordum apache diye ama şimdi soğudum. ben yamaha ybr ye 4sene bindim. öyle laf olsun diye değil gerçekten hissederek bindim ben motoru yatırdığımda korkuluk asfalta sürterdi yinede banamısın demezdi, denge kaybolmazdı.. gel gelelim tek sorun düz yolda 115 maksimum 120 yi geçmiyor .s.s degilse ybr her alanda 125 liklerin içinde en iyisi tartışılmaz.. cbf ye gelince abi o nedir öyle ya tekne gibi. 20000 km yi geçince yağ yakma olayına ne diyorsun? birde cbf de kardeşim ayak marşı yok olduda dağda bayırda motor düştü elektrik marşı kırıldı diyelim. ayak marşı yok motorda. vurdurarakta çalışmaz çünkü elektrik dinamosu var. yani akü bitse yada el marşı kırılsa bozulsa sap gibi kalırsın yolda... vakit ayırdığın için çok sağol

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

evet galiba haklısın ybr den şaşmayayım ben en azından bildiğim motor. vakit ayırdığın için sağolasın...
    birşey değil ne demek gezmeyi seversen gezebiliriz ben şuan biraz rahatsızım ama genelde pazarları gezerim motorla alanyalı imişsin nasıl olsa :D

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    140-150 yapmaz fazla sallamışlar çok zorlamada 135 ancak görüyor ondada o hızı sabit tutamazsınız zaten . Ayrıca suzuki ile ortak değil sadece firma vakti zamanında suzukiye parça üreten bir firma. Apache başlığını incelersen motor hakkında bilgi edinirsin .

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TVS NİN SUZUKİYLE ORTAK MORTAK Bİ ÜRETİMİ YOKTUR ARASTIRIN ÖLE YAZIN EZBERLERLE GELMEYIN LUTFEN
    Suzuki ile ortak üretim yapmamış dandik markamı var yaw. Suzuki hepsiyle çalışmış kendisi ile de boş zamanlarda çalışmıştır herhalde
    Sym dışında suzuki ile ilişiği olan bir firma bilmiyorum ben. (ekononik ortaklık bağlamında)
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suzuki ile ortak üretim yapmamış dandik markamı var yaw. Suzuki hepsiyle çalışmış kendisi ile de boş zamanlarda çalışmıştır herhalde
    Sym dışında suzuki ile ilişiği olan bir firma bilmiyorum ben. (ekononik ortaklık bağlamında)
    suzuki çok yardım sever :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    TVS BİR ZAMANLAR SUZUKİ YE PARÇA ÜRETİYORMUŞ DİYE DUYDUM BENDE NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM

TVS'nin Suzuki ile organik bir bağı yok, eskiden Suzuki parçaları üreten fabrikada artık TVS üretiliyor ve Suzuki parçaları üretilmiyor. Bu anlamdan istenildiği kadar çektikçe uzatılacak bir konu..

-Suzuki'nin müdürü TVS ile anlaşmış.
    -Şimdi suzuki parçaları TVS'ye giriyormuş, silindirlerin içinde Suzuki amblemi varmış.

mışta mış, muşta muş, ne TVS ne de SUZUKİ'den açıklama yok, bulunmuyor, o yüzden yalın bireysel değerlendirmekte fayda var.

Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    sende 2011 model apache var galiba dostum doğrumu anladım?

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Arkadaş Apache kullanıcılarına hitaben yazmış ama, nette Apache ile ilgili birşeyler okuyup kendince bi kanıya varanlar yorumlar yapmış.

Ybr ile kıyaslama yapmak yanlış, cc ler farklı performans çok fark eder.
    Cbf in sorunlarını cümle alem biliyor. Servis ağı çok iyi imiş doğrudur. Ama parça fiyatları hiç te beklenildiği gibi ucuz değil.

Parçalar baştan savma demişsin ama şekline herkes hasta.Parça fiyatları yukarıda bahsedildiği gibi pahalı değil. 500 km yapmadan km saati bozuldu denilmiş kaç kişide olmuş bu??? Boyası şöyleymiş böyleymiş....

Ben Apache kullanıcısı olarak şunu söyliyeyim.
    Devir saatimin zemberek yayı arızalanmış, istanbuldan 2 gün içinde gönderdiler sorun çözüldü.
    Düz yolda 100-110 km hızla(ybr gibi yırtınmaz) türkiyenin istediğin yerine git rüzgar yiyince düşmez korkma.(Ciddi rampalar hariç)
    Motora bakan dönüp bi daha bakıyor.

Sen iyisi mi Apache kullanıcılarının topiğini iyice bi incele, daha sağlıklı bilgi edinirsin.
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    walla bende o kadar yırttım motoru ama düz yolda en fazla 125 görüyo yani 140 - 150 rampa aşşağı bile yapmaz bu motor zaten yapmak ta çok sakat olur kalitesi kötü die okudum ama kalite olarak güzel motor ve sağlam da . Ayrıca motorun sesi ne ybr ye nede cbf e benziyo racing kadar olmasada o na yakın sesi var yakıt yönünden de ybr den biras fazla cbf den az yakıyo

motorum 2200 e geldi çok şükür göstergede sıkıntı ve ya elektronik bi arıza yaşamadım

sadece servis sıkıntısı var Ankarada başkkentte olmama rağmen bir servis var ve ondada parça yok ama gelicek diolar

apache hakkında a'dan Z ye bütün bilgi apache kullanıcıları topiğinde var

sonuçta para verip alıyoruz herkese kazasız sürüşler..
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    kardeşim ALLAH senden razı olsun tekerine taş değmez inşAllah birçok konuda beni aydınlattın bir apache kullanıcısı olarak...

bir sorum daha olacak vibrasyon olayına ne diyorsun apache lerdeki? rahatsız edecek seviyedemi? ve vibrasyon varsa eger kabortayı titretiyormu? yani devir 8000 i geçse asyalar gibi çaldırdamalar geliyormu?

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Herşey ilgili sayfada var kardeş
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    vibrasyon var diolar ama benim ilk motor çin olunca anladın sen
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)