apache rtr 150 kullanıcılarına..
-
dolphin_star adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar.
Ben alanyadan yunus, motorlara çok büyük merakım var. Jawa dan tutunda yamaha,honda gibi kaliteli motorların yanında birçok çin malı motorda kullandım. Benim sizin bilginize başvurmak deneyiminizi almak istediğim birkaç konu var. öncelikle ben 4 sene yamaha ybr kullanmış biriyim. 4 sene boyunca lastik patlaması haricinde en ufak bir arıza vermemiş bir motor yamaha ybr benim için. (okadar hor kullanmama ragmen)
yamaha ybr konforlu ve bi okadarda dengeli motor savurtma yapmıyor, ve titreşim sıfır.
Ama benim için bunların yanında hızda çok önemli. Yamaha ybr düz yolda maksimum 115-120 yapıyor. Ve en küçük rüzgarda bu hız 100 e hatta 90a kadar düşüyor. Motor resmen yırtınıyor ama gitmiyor. Ben motorumu sattım ve 2011 APACHE RTR 150 almayı düşünüyorum. Motoru araştırdım vibrasyon var diyorlar ve yakından inceledim parçalarına hiç özenilmemiş. Sanki baştan savma gibi. Kullanan varsa biraz bilgi alabilirmiyim?
malzemesi kötü falan değil uydurukta değil, bilmeden yanlış yorum yapmayın, malzemesi gayet kaliteli ve sağlam bence
diğerlerine göre güçlü torklu hızlı motor, bu konuda ybr ile asla kıyaslanamaz, titreme olayına gelice yalan yok var ama abartılı değil, hissedilir değil, rahatsız edici değil, 2 kere uzun yol yaptım gayet iyiydi, artçıya biraz fazla vuruyo maalesef.
ybr gibi rüzgarda hız düşüşü yaşamazsın, bende agresif kullanıyorum tık demedi
2-3 usta nın ağzından duydum sağlam iyi diyolar.
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Reklamlar
-
ikinci el aldım. Ara hızlanmaları gayet iyi. malzemeside gayet iyi. titreşim var. yakıt ekonomik. görüntü güzel. arka dişliyi bi tane büyültünce çok kolay kafa kaldırıyor. 5.viteste 80 ile gidilecek bir motor aslında. bu arada ben 135 e kadar çıktım.
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
modeli ne seninkinin? yeni kasa mı eskimi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------
bakmasam kötü demem. ama çok özensiz. tamam tip var Allah için. ama boyası olsun parçalar olsun tatmin etmedi beni.
yani dicem oki ayrıntıya dikkat etmemişler, güzellik ayrıntıda gizlidir ;)
-
Phantom264 adlı üyeden alıntı
ikinci el aldım. Ara hızlanmaları gayet iyi. malzemeside gayet iyi. titreşim var. yakıt ekonomik. görüntü güzel. arka dişliyi bi tane büyültünce çok kolay kafa kaldırıyor. 5.viteste 80 ile gidilecek bir motor aslında. bu arada ben 135 e kadar çıktım.
senin aldığın yeni kasamı?
-
kardeşim benden sana bir dost tavsiyesi;
pazarlık et, fiyatı 200 TL kadar daha indir, gözünü bile kırpmadan al. sağlam motosiklet. şu vibrasyon konusunu da kafana takma. benim motosikletime geçenlerde biri geldi bakmaya. sıfırını alacakmış, bi deneyeyim dedi. yarım saat sonra geldi, memnun kaldı. sen de bir tanıdığın birine ait bir motosikletle deneme yaparsan ii olur. denizlideysen al benim motoru dene.
-
soccer adlı üyeden alıntı
kardeşim benden sana bir dost tavsiyesi;
pazarlık et, fiyatı 200 TL kadar daha indir, gözünü bile kırpmadan al. sağlam motosiklet. şu vibrasyon konusunu da kafana takma. benim motosikletime geçenlerde biri geldi bakmaya. sıfırını alacakmış, bi deneyeyim dedi. yarım saat sonra geldi, memnun kaldı. sen de bir tanıdığın birine ait bir motosikletle deneme yaparsan ii olur. denizlideysen al benim motoru dene.
ÇOK SAĞOLYA GERÇEKTEN. AMA MALESEF ALANYADAYIM 200 TL İNDİREBİLİRMİYİM BİLMEM AMA 100 TL İNER HERHALDE. ALANYADA PLAKA+RUHSAT 4000 TL. ORADA NASIL FİYATLAR
-
dolphin_star adlı üyeden alıntı
ÇOK SAĞOLYA GERÇEKTEN. AMA MALESEF ALANYADAYIM 200 TL İNDİREBİLİRMİYİM BİLMEM AMA 100 TL İNER HERHALDE. ALANYADA PLAKA+RUHSAT 4000 TL. ORADA NASIL FİYATLAR
sordum, anahtar teslim 4200 tl dediler. yanlız ben alırken bu kadar pahalı değildi . fiyatlar zamlanmış.
-
-
-
Adana İl Temsilcisi
ben en uzun 600 km.yaptım.ADANA-EĞİRDİR.bunun 85-90 km.si sağanak yağışta(görüş mesafesi 10-15 mt.)idi.üzmedi,yormadı.motorumu asla ne CBF le,ne de YBR ile değişmem.ben çok memnunum. 3-5 tane,apaçiye hiç binmemiş bile kişinin abartmalarına bakmayın.4 silindirli motorlarda bile belli bir vibrasyon vardır.zaten bizde yok demiyoruz ki.kimini rahatsız eder,kimini etmez.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
08 Ağustos 2012, 20:27
ŞU MOTORU ALANA KADAR BENDE İNTERNETTE KENDİMİ YIRTTIM.ALINCA ANLADIM Kİ HERKEZ BİNDİĞİ MOTORU YADA KENDİ MOTORUNU SAVUNUP DİĞERİNİDE KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE KENDİSİ GÖRMÜŞ GİBİ ATIP TUTUYORLAR.BİLMİYOSAN KONUŞMIYACAN YORUMDA YAPIP KİMSENİN AKLINI KARIŞTIRMICAN.MOTORLARLA İLGİLİ CBF 150 CBR 125 RTR 150 YBR 125 BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM.
MOTOR ALACAKSANIZ YORUMLARA TAKILMAYIN VARSA ELİNİZDE FIRSAT GİDİN BİNİP KENDİNİZ KARAR VERİN BİDE SİTELERE BAKIN SİZE TAVSİYEM
TVS RTR 150 APACHE
http://www.youtube.com/watch?v=24Y48YY36d8
15 BEYGİR Bİ MOTOR O KADAR GÜÇ ÜRETİYORSA ELBETTE TİTREMESİ NORMALDİR TEK SIKINTISIDA BUDUR BENİM İÇİN HİÇ SORUN DEİL TİPİYLE CBF CBR YBR ÜÇÜNEDE ON BASACAK ÇOK YAKIŞIK İLGİ TOPLAYAN SÜREKLİ BİRİLERİ GELİP SİZE SORULAR SORACAK Bİ MOTOR KENDİMDEN BİLİYORUM UZAKTAN BAKANLAR DOLGUN GENİŞ YAPISINA ALDANIP BÜYÜK CC MOTOR SANBİLİR
PARÇA FİYATI OLARAK YAN SANAYİSİ YOKTUR HEPSİ ORJİNALDİR O YÜZDEN CBF CBR DEN UCUZDUR.YBR NİN İSE O KADAR ÇOK YAN SANAYİSİ OLDUĞU İÇİN PARÇALARI MİLLETE UCUZ GELİYOR ORJİNALİNDE CBF VE RTR İLE ÇOK Bİ FARK YOK CBR PARÇA OLARAK AŞIRI PAHALI VE BULMASI ZOR UNUTMAYIN
BENİM RTR BU RESİMLERİ DAHA ARTTIRACAM ARA ARA GİRİP BAKABİLİRSİNİZ
http://www.facebook.com/#!/media/set...8464770&type=3
PARÇA FİYATLARI BURDA KENDİNİZ BAKIN
http://www.motoay.com/default.asp?sa...altkategori=90
YAKIT TÜKETİMİ
RTR 150 25 LİRAYA BENZİN 4.30 İKEN 225 KM BASILMIŞ HALİYLE FULL ŞEHİR İÇİ YOL AYPMIŞTIR YANİ 11 KURUŞ YANİ 110 BİN LİRA YAKMIŞTIR.
HONDA CBF 150 http://www.yakittuketimi.net/honda-cbf-150/
YAMAHA YBR http://www.yakittuketimi.net/yamaha-ybr-125/
http://www.tvsturkiye.com/
http://www.tvsapache.com/index-160.html
http://www.tvsapache.com/index-abs180.html
BU SİTELERE BAKTINDAN SONRA BEN BÖYLE YAKIŞIKLI MOTOR GÖRMEDİM DİYORSANIZ FAZLA SÖZE GEREK YOK.
KM SAATİ NORMALDEN FAZLA GÖSTERMİYOR ARABA İLE ÖLÇTÜM AYNI İBRELİ MOTORLARDA FAZLA GÖSTERİYO BİLİYORUM
YBR 120 GÖSTERİYO AMA RTR 105 LE GEÇİYOR BU MOTORU
BENİM GÖZÜMDE DİĞER MOTORLARDAN FARKLI ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR
FAR VE STOPLARI ÇOK GÜZEL
GÖSTERGE DİJİTAL YAPILAN YOLU KAYDEDİYOR SON HIZI KAYDEDİYOR BİDE 0-100 KAÇ SANİYE ONU GÖSTERİYOR 5.6 SANİYEDE 0-100 YAPAR.
DEVİR SAATİ ANALOG GÖRÜNÜMLÜ DİJİTALDİR KONTAK AÇINCA 12000 DEVİRE ÇIKIP İNER VE KONTROLLERİ YAPAR
BAKIM ZAMANI GELİNCE ANAHTAR İŞARETİ YANAR SÖNER
BENZİN ALAMA ZAMANI GELİNCE POMPA İŞARETİ YANAR
DİJİTAL SAATİ VAR
DİĞER MOTORLARDAN YAPILI KABA VE YÜKSEK BOYU UZUN OLNALARIN ALTINDA BİSİKLET GİBİ KALMAZ
YAKINDAN İNCELENDİĞİNDE ÖZENLİ Bİ İŞÇİLİK KENDİNİ BELLİ EDER SAĞLAM OLMASI GEREKEN PARCALAR ZIMPARALANMAMIŞ OLSADA SAĞLAMLIĞI BELLİ OLUYOR DEMİRLE ÇELİĞE BAKINCA GÖZLE GÖRÜNEN FARK GİBİ
ARKALARDA GAZLI AMARTİSÖR VAR KASİSTEN GEÇİNCE SALINIMI KESER ÇOK AZ SALINIM YAPAR YAYLI AMARTİSÖRLERE GÖRE
ŞEKLİNE KESİNLİKLE KÖTÜ ŞURASINI ŞÖYLE YAPSALAR OLURDU DİYEMEYECEĞİNİZE EMİNİM BEN MODİFYEYİ SEVERİM HER MOTORA Bİ FİKRİM OLURDU RTR YE SADECE FARLARINA LED KAŞ VE AĞIZ YAPARAK TRANSFORMERS ROBOT GÖRÜNÜMÜ VERDİM BAŞKA YAPACAK BİŞEY BULAMADIM BİDE DİJİTAL TERMOMETRE BAĞLADIM MOTOR ISISINI GÖRMEK İÇİN .
BİDE MAX HIZI 118 VİTESLER BUNA AZ GELİYOR 6. VİTES OLSA YİNE YER BUNUN İÇİN ÖN DİŞLİ 1 NUMARA BÜYÜTÜLÜR ARKA DİŞLİ 1 NUMARA KÜÇÜLTÜLÜRSE BİRAZ GEÇ HIZALNIR AMA 135 KM/S YAPAR DEMİŞLER BENCEDE YAPAR BİDE MOTOR YÜKTE VİBRASYONU KESİYOR 4500 5500 DEVİRDE YÜKTEN KESİLİYOR O ARADA VAR VİBRASYON BU ŞEKİLDE DİŞLİ DEĞİŞİRSE SÜREKLİ YÜKTE OLACAĞINDAN VİBRASYONUN AZALTILMASI MÜMKÜN OLACAKTIR
HONDA CBF 150
http://www.honda.com.tr/teknik_detay...ommuter-cbf150
http://www.youtube.com/watch?v=C3u0-SlGkFA
BU MOTOR ÇOK RAHATTIR DİK OTURURSNUZ AMA YAŞLI MOTORUDUR GENCE GELMEZ GİDONU YANİ DİREKSİYONU UZUNDUR ÜZERİNE YATAMAZSINIZ
AYAK MARŞI YOK AKÜ BİTMESİ YOLDA KALMA SEBİ OLABİLİR AMA VURDURARAK ÇALIŞIR BELKİ AKÜ TAM BİTMEMİŞSE
BİDE ÇOK HANTAL VE GENİŞ AĞIRLIK OLARAK YBR RTR CBR DAN AĞIRDIR
KULLANANLARA SORDUM GERÇEKTEN Bİ YAĞ YAKMA OLAYI VARMIŞ .ÇOK SESİZ ÇALIŞIYOR ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI ANLAMAK İÇİN SİLİNDİRE YADA EGZOZA ALLEMENİZ GEREKEBİLİR
YAMAHA YBR 125
http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...cc/ybr125.aspx
http://www.youtube.com/watch?v=03Se7rVjK1A
EVET GELELİM YBR 125 E EVET KÜÇÜK BASİT GÜZEL Bİ TİPİ VAR
TEREDDÜTSÜZ ALINACAK Bİ MOTOR BİZİM MİLLETİMİZ BU MOTORU BENİMSEMİŞ BAĞRINA BASMIŞ ADETA DOĞAN SLX GİBİ OLMUŞ HALKIN GÖZÜNDE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYAN ANLADI PİYASADA MU MOTORDAN O KADAR ÇOK VAR Kİ YAN SANAYİCİLER BUNUN FARKINDA VE HER FİYATA PARÇASI VAR VE ÇOK RAHAT BULUNUYOR O KADAR YAN SANAYİNİN YANINDA ELBETTE ORJİNAL PARÇALAR KARABORSA POZİSYONUNDAN ÇIKMIŞ OLUYOR VE PARÇA FİYATLARI DİĞER MOTORLARA GÖRE % 30 GİBİ DAHA UCUZ
RTR BENİM KARŞIMA ÇIKMASAYDI BENDE YBR ALMAYI İSTERDİM
NOT:SON OLARAK ABİ BEN ÖNÜNDE KALDIRIRIM ANİDE KALKARIM FRENDE YAPARIM KAZADA DİYENLERE TAVSİYEDİR
AMA YOK BENİM ÖYLE ŞEYLERLE İŞİM OLMAZ BEN MOTORUMA KIYAMAM ISITMADAN GAZ BİLE VERMEM DİYELERE 3 MOTORDA TAVSİYE EDİLİR
RTR HİNDİSTAN YAPIMIDIR ORADA JAPONYANIN YAMAHA HONDASI POZİSYONUNDADIR CBF 150 VE HONDA ŞU ANDA ÇİNDE ÜRETİLMEKTEDİR AMA SANMAYIN Kİ KALİTESİZ SADECE İŞCİLİK UCUZ OLAMSI AÇISINDAN AMA ÇİNLİLER DAHADA UCUZA GETİRMEK İÇİN HİLE YAPARMI O TARTIŞILIR :D NORMALDE ÇİNDE YAPTIRILAN ÜRÜNLERİN KONTROLCÜSÜ FİRMANIN KENDİSİDİR AYNI KALİTEDE ÇIKMASINI İSTER AMA YİNEDE BİLİNMEZ İŞÇİLİKTEN MALZAMADEN KISMA VARMIDIR
CBF 150 VE YBR 125 GÖRSEL OLARAK BİŞE VEREMESEDE RTR 150 DİJİTAL BÜYÜK SÜPER SPORT GÖSTERİŞİNİ SİZE VEREBİLİR
SEÇİMİNİZİ İYİ YAPIN FIRSATINIZ VARSA BİNİN KULAKTAN DOLMA BİLGİYLE İŞ YAPMAYIN GÖNLÜNÜZÜN SESİNİ DİNLEYİN ŞU MOTORU İSTİYORUM AMA HERKEZ BU DİYOR LAFINA GİDİP GÖNLÜNÜZÜ KIRMAYIN 3 MOTORDA SİZİ Bİ ŞEKİLDE TATMİN EDECEKTİR UNUTMAYIN BEN HIZI GÜCÜ GÖRÜNTÜSÜ VE TEKNOLOJİSİYLE ÖĞÜNÜYORUM ŞU AN YBR 125 ALSAYDIM PARÇA UCUZLUĞUYLA KOLAY SATABİLME HAFİF KÜÇÜK OLUŞU YÖNÜYLE ÖVÜNÜRDÜM CBF 150 LİM OLSAYDI RAHATLIK YAKIT HIZLI GİTMESİYLE GENİŞ OLMASIYLA ÖGÜNÜRDÜM
BU ARADA BU MOTORLAR AZ YAKAN NORMAL HIZALRINDA GİDEN 110 120 GİBİ HIZALARI 5. VİTESİN REDLİNE SON DEVRİNDE GİTMEKTEDİRLER SÜREKLİ REDLİNE DA KULLANMAK HEM SİZİ HEM MOTRUNUZU YORAR BU ŞEKİLDE FAZLA YOL GİDEMEZSİNİZ UZUN YOLLAR 130 140 LA ANCA BİTER MOTORSİKLETLE. BUNLARIDA SİZE EN AZ 250 CC MOTORLAR VEREBİLİR AMA ZIRT BIRT GEZMEYİ UNUTUN O ZAMAN ÇÜNKİ BİRAZ FAZLA YAKARLAR.
SEÇİM SİZİN İNCELEYİN KENDİNİZE EN UYGUN MOTORU SEÇİN VE ALIN İYİ SEÇİMLER
-
08 Ağustos 2012, 22:14
vioLence adlı üyeden alıntı
apache rtr 150 bildiğim kadarıyla güzel konforlu hızlı ve cok az yakıt tüketimi yapan bir motordur tabi yüksek devirlerde biraz titreşim var diyorlar ne kadar dogru bilemem. sürat olarak 140 150 yaptıklarını duydum ama yinede bilmiom kendm kullanmadım duyduklarımı sölüorm
yok öyle bişey
140-150 falan
-
arkadaşlar öyle baştan savma felan değil hangi motorun atkasın kadın yan bindiğinde eteği lastiğe dolanmasın diye öyle bir koruma var ben elektrikçiye ilk götürdüğümde led taktırmak için çok ince ayrıntıları düşünülerek yapılmış bir motor demişti birkere ybr den az yaktığını bugün bir daha kanıtlladı tamirciyr götürdüm bu motor çok yakıyor diye o tam tersini söyledi 150 lik hangi motor 61 tl ile 659 km yapar?artı alanyalısın konaklı alanya yolunda 135i gayet net gördüm cbf ile haftalaca yarıştık her defasında aldım 2009 model mt var bir yağ filtresi iki akü bir lastik dğiştirdim makine maşallah 28 binde satmaya kıyamıyorum şimdi de sarsından alacağım kafaya koydum ayrıyaten 2007 yılında sayısını hatırlayamadığım miktarda tasarım ödülü vardır ilk havalı amortisör rtr 150 dedir
-
slm arkadaşlar ben bir yildir apache kullaniyorum 2012 model sifir aldim bugunekadar her hangi masraf etmedim gayet güzel bir motor şimdi bende almadan once üç dört ay boyunca netten yorum lari ve yakit parça fiyati ile takip ettim ve anladiğim kadariyle ybr 125 honda 125 apache 150 bu üç motorun orta sinif binilecek ayni birbirlerini atamaz deniliyor apaçhe yakıtta ekonomik 150 cc motor 13.6 hp gücünde titreşim diyorlar inanin ben titreşim yok bazi arkadaşlar bu motoru vuruyorlar yerden yere anlamiyorum bu arkadaşlari ya ben karadenizde kullaniyorum dağlara genelde yaylara çikiyorum hararet pek olmuyor ben memnunum motorom 6300 km de hiz ortalama 115 ile 130 arasinda hiz yapıyorlar bu motorlar için bu hizde normal yakit 5 litreyle dağ bayir asvalta karışık ortalama 160/180 klm yol yapıyor saygilar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)