Şanlıurfa`dan Selamlar Herkese :)
Reklamlar
-
22 Ağustos 2011, 02:38
Reklamlar
-
22 Ağustos 2011, 03:57
Allah gönlüne göre versin...
sen işin merkezindesin..benim için yarın iftara en güzelinden acılı bir kebap yaptırıp yermisin???
urfa deyince canım çektide....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
22 Ağustos 2011, 09:48
hoş gelin kardeşim kendi paranı biriktirip kendin alman cok güzel bir d uygu aynısını bende tattım. inş istedigin motoru alırsın. ha bu arada ş.urfa nın neresi bende urfa .c.pınardayım
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
22 Ağustos 2011, 09:53
hoşgeldin... allah gönlüne göre verir inşallah..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
22 Ağustos 2011, 12:55
Hoşgeldin... Genede sn yaşını bekle, o zamana kadar neler değişir bi bilsen. Cebindeki paradan alacağın motosiklete kadar herşey değişir. Güzel bir başlangıç için beklemeni öneririm.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
22 Ağustos 2011, 19:54
vioLence adlı üyeden alıntı
hoş gelin kardeşim kendi paranı biriktirip kendin alman cok güzel bir d uygu aynısını bende tattım. inş istedigin motoru alırsın. ha bu arada ş.urfa nın neresi bende urfa .c.pınardayım
merkezdeyim yemeklerimiz süperdir bu arada sametagir abim urfaya gelirsen arkanda bir şehir turu attırsın bizde en güzellerini ısmarlarız
-
23 Ağustos 2011, 00:06
hoşgeldin tekirdağdan merhabalar ne kadar uzak olsak da...Allah gönlüne göre verir inşallah kazasız ve emniyetli sürüşlerin olsun
yolda olmak farklı, yolda durmak farklıdır.
ayrıca yol bitmez.
biten labirentin duvarıdır.
-
23 Ağustos 2011, 00:12
Kocaeli İl Temsilcisi
hoş geldin kardeşim , burada çok şey öğreneceğinden ve tecrübeler yaşayıp dostluklar kuracağından hiç şüphen olmasın
azmedip bu konuya kilitlenir paranı çar çur edip harcamazsan zamanı geldiğinde en güzel motosikleti alacağından hiç şüphen olmasın
sevdalar iyidir ,bir şeyin sevdalısı ilgilisi olmak....
bunun motosiklet oluyor olması başka bir güzellik tadını an ve an çıkarmaya bak ..
ama önce tedbir...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
23 Ağustos 2011, 00:21
TEKAŞKMOTO® adlı üyeden alıntı
0 motor alacak ve kask alacak kadar param olur inş.
hoş geldin aramıza. kask almak o kadar zor değil. 10 liraya da var. önemli olan seni koruya bilecek olanı alman. polissavar kask kask sayılmaz.
-
23 Ağustos 2011, 01:49
yorumlar için teşekkür ederim hoşbulduk herkeze
-
23 Ağustos 2011, 02:16
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
23 Ağustos 2011, 12:45
-
23 Ağustos 2011, 14:38
Kardeşim siteye hoş geldin....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
25 Ağustos 2011, 03:28
Hoşgeldin,geçen sene benim düldülü urfadan almıştım selamlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)