Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

o motoru alaçaaaaammm

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 150 mc
    6 yıldır babama yalvarıyorum motor almıyor ilk başka bionik istiyordum sonra cobra 105 sonra ybr şimdi cbr 125 istiyorummm ama almıyor çok korkuyor motordan çok tatlı dille anlatıorum olmuyor arkdaşlarım beni hergün motorla eve atıyor hepsi çok iyi çocuklar olmuyor motorun tehlikeli olmadığını göstermek amaçlı geçen al dedim almıyorum dedi iyice tartıştık en son bana bana soruyorsun alma diyorum dedi benden hiç bir şey demeden yanından gittim ama şu an para biriktiyorum cep telefonu dükkanında çalışıyorum haftalık 100 milyon alıyorum cbr 125 3 milyardan felan başlıyor şu an 250 milyonum var ne kendime ayakkabı pantolon gömlek değil çay bile içmiyorum cimriliğimden değil asla ama artık alacamm o motoruu inşallahh bi dahaki yaz bende aranızdayım ehliyetede yazıldım
    arkdaşlarla her hafta sonu gezi düzenlliyoruz tokatlıyım bi hafta sonu amasyaya gittik sonra tokatı ilçelerine gidiyoruz yok böyle bi aşkkkkkk
    en büyük aşkımmmm motorrrr
    İNŞALLAH O MOTORU ALAÇAAAAAAMMMMMMMMMM
    BABAYA KARŞI GELECEK AMA OLSUN EN FAZLA 1 AY KONUŞMAZZ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    lifan Tay100
    bende aynı şekilde babamla hep tartışırdım motor konusunda en sonunda canıma tak etti..Dedim senin parana ihtiyacım yok kendi paramlada alabilirim evden çıktım gittim. 2 saat sonra motor kapının önünde
    45 MEKAN 10 VATAN

Motosikleti
    mondial 150 mc
    VALLAMI ÇOK GÜZELMİŞ NE DEDİ PEKİİ

Motosikleti
    lifan Tay100
    bir kaç gün konuşmadı daha sonra herşey normal... Ne diye bilirki para benim motor benim bir de ehliyeti aldıkmı tamamdır
    45 MEKAN 10 VATAN

Motosikleti
    mondial 150 mc
    OHH OHH ÇOK GÜZEL SEVİNDİMM DARISI BANA İNŞALLAH

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Genç arkadaşlar lütfen biraz sabır,babalar malum her zaman sizin için iyi şeyler yapmak isterler onları yanlış yargılamayın çünkü cidden motor sıkıntılı bir makine....ve en önemlisi babalarınız henüz hayattayken kıymetlerini bili derim...tabi motordan da vaz geçmeyin....
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Motosikleti
    mondial 150 mc
    BABAMA Bİ ŞEY DEDİĞİM YOK DAĞ GİBİ ARKAMDA ONUN VARLIĞI BİLE GÜVEN VERİYOR İNSANA AMA BİRDE MOTOR VARRRRR ORTADA
    BİR İKİ DEFA DÜŞTÜM MOTORDANDA SIKKINTILI BİLİYORUM DA ALAÇAMMMM GEMEYİ ÇOK SEVİYRUMM BURADA Bİ SOHBET KONUŞUNDA BİRİSİ BİR ŞEY YAZMIŞTI BABANA MOTOR AL DİYE YALVARACAĞINA MOTORUNU AL O SANA YALVARSIN SAT DİYE
    ÖLMEZDE KALIRSAM MART GİBİ HER ŞEYİMM TAMMMMM

Motosikleti
    arora ks 150-23 Sarı :)
    ben motorumu aldım kendi paramla binemeden kaza yaptım arabayla hala motorum oldugunu bilmiyolar 1.5 haftadır ben bile unutacam motorum oldugunu
    Hızlı Yaşa Genç Öl Cesedin Yakışıklı Olsn...

Motosikleti
    mondial 150 mc
    VAR MI Bİ ŞEYİN İNŞALLAH CİDDİ BİR ŞEYİN YOKTUR

fyildirok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda
    Ayni kendimi gördüm yazida;)insallah en iyisi senin olur birader

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    BÜTÜN babalar aynı demekki ama babalığın geninde var demekki,, benim babamda iki sene önce bana kızardı aldım geldim motoru yüzüme bir şey demedi ama arkamdam demediğini bırakmadı zaten bu senede rahmetli oldu benim de içimde bir eziklik var belkide banada cok kız dı Allah rahmet eylesin diyorum ama hayata bir dahamı gelecez dünyadayken istediklerimizi yapmaya çalışalım
    sende inş alırsın akıllı uslu sürersin moturunu kimsenin canını yakmadan kendinde dahil,,,
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

Motosikleti
    mondial 150 mc
    hayata bir dahamı gelecez dünyadayken istediklerimizi yapmaya çalışalım
    ÇOK DOĞRU KATILIYORUM DÜNDE HONDA CBR 900 LÜKLE GEZDİM MUHTEŞEM BİR ŞEY AHA ŞİMDİ ARKADAŞLAR GELSİN DESİNKİ SAMSUNA GİDİYORUM 250 KM YOK DEMEM HEMEN HADİ DERİM ALLAHIM İNŞALLH NASİP EDERRR

Motosikleti
    arora ks 150-23 Sarı :)
    Alıntı kadir_6660 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    VAR MI Bİ ŞEYİN İNŞALLAH CİDDİ BİR ŞEYİN YOKTUR
    yürüyemiyorum ayaklarım tutmuyor ve biraz keigim var ama yarın deneyecem motoru sürmeyi daha sürmedm
    Hızlı Yaşa Genç Öl Cesedin Yakışıklı Olsn...

Motosikleti
    mondial 150 mc
    geçmiş olsun barış inşallah en kısa zamanda düzelip motora binmeye devam edersin yarın dene dene de kendini kasma fazla acelesi yok daha yaz da bitmedi kızlar bekler

Alıntı kadir_6660 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ... şu an para biriktiyorum cep telefonu dükkanında çalışıyorum haftalık 100 milyon alıyorum cbr 125 3 milyardan felan başlıyor şu an 250 milyonum var ne kendime ayakkabı pantolon gömlek değil çay bile içmiyorum...

Kadir çok güldüm sende gül e mi. Bu azimle motorunu alacağından şüphem yok.Davandan vaz geçme.Baban elbette senin sağlığını düşünüyor.Aslında o da haklı.Bu bir döngü, ileride sen de anlarsın.

Kızlar bekliyor ha? Böyle neşeli, hayat dolu, samimi yazıları özlemişim.Şu yazdıklarını okuyan belli yaş üstü herkes eminim gençliğine geri dönmüştür.

Selamlar sevgiler.

Motosikleti
    mondial 150 mc
    abim benim yaşım 20 şu an varya hiç bir umrumda değil anca motorda motor daha demin bi arkdaşım geldi scotorla gezelim dedi tam taam diyordum ki abim geldi cbr 900 lükle arkdaşla aram çok iyi şöyle bi baktım yürü git lan ne işim var seninle dedimm bi bozuldu bi bozuldu tam motorla gidiyoruz arkdan kendi motorunu bırakmış bağırıyor beni de gezdirin beni de gezdirin beni de gezdirin diye bağırıyordu abi 6 yıldır bu aşk var motorla her yere gidiyoruz benzin parasına hiç acımıyorummm darısı inşallah bana çünkü kızlarmotorculara hasta oluyor

Motosikleti
    mondial 150 mc
    FYİLDİROK SEN ALDINMI MOTOR

cakturkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150
    O değilde Bionik iyi motordu.Hele Bionik 51 çocukluğumun motoruydu:D

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    heyecanını anlıyorum,hevesini taktir ediyorum..
    ama tecrübe ile sabittir söyleyeceklerim...
    babanı bir kenara atma...hele senin parana ihtiyacım yok kelimesini aklından bile geçirme...yok öyle bir kelime..
    ona azimli olduğunu göster..isteğini göster..bunları yaparken onun sana güvenebilmesinide sağlamayı unutma...
    diğer bir konu motosiklet alınca herşey bitecekmi????
    yanlış anlamayacağını düşünerek yazıyorum...
    haftalık 100 lira ile o motoru hele cbr 125 i yürütemezsin...
    hayatta sadece motora binmek için para kazanılmaz....
    bahsettiğin para ise zaten bu işe yetmez....
    akıllı ve dikkatli ol...cbr ufak bir düşmesinde tamiri için kaç ay yemeden içmeden çalışman gerektiğini hesapla...
    ve en son..amiyane ama samimi,abice bir kelimeyle..
    gel aramıza...ama yavaşşşş gel...usul usullll..
    anlaştıkmı????
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Bence baban seni düsündügü için degil, para vermemek için motosiklete izin vermiyor.
    Sanirim baban biraz parayi seviyor.
    sen umrunda bile degilsin.
    çok korkuyor motordan falan yazmissin ama bence hikaye.
    Baban motordan degil paraciklari gidecek diye korkuyor.
    Yoksa arkadaslarinin motoruna binmene de izin vermezdi.
    Ama anlattigina göre arkadaslarinin motosikleti de olsa biniyor ve fildir fildir geziyorsun.
    Baskalarinin motoruna binice tehlikede degilsin de, kendi motoruna binicemi tehlikeli oluyor?
    Demekki is baska.
    Salla gitsin.
    Git al kendi motorunu.
    Yoksa sende o baba varken sittin sene birsey sahibi olamazsin.

Dipnot: Sitenin aklibasinda ahalisi yazimdan alinti yapmazsa ve sasirmazsa sevinirim. Ben bu filmin sonunu merak ediyorum.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)