Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

o motoru alaçaaaaammm

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 125 ZN (znu)
    Garip ama şahet çocuğum olsa motor almam
    [B]İnsan paranın sahtesini yapar, parada İNSANIN ! [/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Sevgili Kadir, Babanın endişelerini anlıyorum. Çünkü benimde senin yaşlarında oğlum var ve 5 yıldır motosiklete biniyor.Oldukça iyi bir sürücü olmasına karşın motora her binişinde özellikle orta ve uzak mesafe yolculuklarında mutlaka içim içimi yer ve çok endişelenirim. Hele son günlerde Ayvalık ,Bodrum diye tutturdu ben karşı çıkıyorum.Bunu ilerde sen de baba oluncaa çok iyi anlayacaksın.Babalar çocukları için hep endişelenirler bu durum insanın fıtratında var değişmeside inan bana çok zordur.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Bende ehliyete yazıldm inşallah eylülde elimde olacak.Bizde de tam tersi durum söz konusu babam bana motor almaya sıcak bakıyodu aslnda benm gönlüm olsun dye alacaktı yoksa babamda biliyo tehlikeli bi oyuncak olduğunu...Ancak ailenn diğer fertleri tehlikeli dye korkuyolar benm motor kullanmamı pek istemiyolarkısacası bende seneye motor alacaaam inşllh.) buarada bazen düşünmeden edemiyorum acaba motor kafalımıyım dye hakkaten motor aşkı başka yaa...

kopan çocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Ramzey 125 Q- 2012 YBR 125 ESD
    kardeş bende senin durumundaydım.bırak motoru babam bisiklete binmemi bile istemiyordu,hatta paramda vardı.
    bisiklete izin vermeyen babanın karşısına motorla çıkınca anladı baş edemeyeceğini,ben çok tartılırız diye bekliyordum ama sadece 1-2 saat sessizlik, sonra aynen devam bende istemezdim babama karşı çıkmayı ama yapacak bişi yok ne zaman onu dinlemeyip kafamın dikine gitsem, senin çocuğunda sana aynısını yaparda görürüsün diyo :( nabarsın motor bu başka bişi

Motosikleti
    Honda Titan
    Alıntı kopan çocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...senin çocuğunda sana aynısını yaparda görürüsün diyo :(
    deseydin ya babana dedeme yapmasaydın bende sana yapmazdım diye
    [B][COLOR="#696969"]Mondial RS 151 - 2008 / 2011[/COLOR][HR][/HR] [COLOR="#FF0000"]Honda Titan - 2011 / ?[/COLOR][HR][/HR] :bestmt:[/B]

Motosikleti
    mondial 150 mc
    çok sağolun bilgileriniz için ama alaçaaaammmmm

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------

Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heyecanını anlıyorum,hevesini taktir ediyorum..
    ama tecrübe ile sabittir söyleyeceklerim...
    babanı bir kenara atma...hele senin parana ihtiyacım yok kelimesini aklından bile geçirme...yok öyle bir kelime..
    ona azimli olduğunu göster..isteğini göster..bunları yaparken onun sana güvenebilmesinide sağlamayı unutma...
    diğer bir konu motosiklet alınca herşey bitecekmi????
    yanlış anlamayacağını düşünerek yazıyorum...
    haftalık 100 lira ile o motoru hele cbr 125 i yürütemezsin...
    hayatta sadece motora binmek için para kazanılmaz....
    bahsettiğin para ise zaten bu işe yetmez....
    akıllı ve dikkatli ol...cbr ufak bir düşmesinde tamiri için kaç ay yemeden içmeden çalışman gerektiğini hesapla...
    ve en son..amiyane ama samimi,abice bir kelimeyle..
    gel aramıza...ama yavaşşşş gel...usul usullll..
    anlaştıkmı????

abicim öncelikle çok teşekkür ediyorum tavsiyelerin için şimdilik benim hedefim mayısa kadar benim elimde hiç harcamazsam 4 milyar oluyor ki ister istemez harcayacam biliyorum telefoncu dükkanı dayımın dükkanı bana her türlü yardımını esirgemiyor seneye kpssde var iyi bir puan alırsam teknik memur olma ihtimalim var biliyorum hondanın parçaları pahalı ama az dikkatli kullanacan bi anlık hata bana 2 milyara bile maal olur ama napayım abi ya
    baktım çok sıkışıyorum ybr alırım ama ilk hedef cbr tabi
    gell aramıza ... ama yavaşşşş gel...usul usulll bu çok hoşuma gitti abi seneye mayısta cadddelerdeyimm babamda alışırrr belki birlikte bile gezerizzzz

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence baban seni düsündügü için degil, para vermemek için motosiklete izin vermiyor.
    Sanirim baban biraz parayi seviyor.
    sen umrunda bile degilsin.
    çok korkuyor motordan falan yazmissin ama bence hikaye.
    Baban motordan degil paraciklari gidecek diye korkuyor.
    Yoksa arkadaslarinin motoruna binmene de izin vermezdi.
    Ama anlattigina göre arkadaslarinin motosikleti de olsa biniyor ve fildir fildir geziyorsun.
    Baskalarinin motoruna binice tehlikede degilsin de, kendi motoruna binicemi tehlikeli oluyor?
    Demekki is baska.
    Salla gitsin.
    Git al kendi motorunu.
    Yoksa sende o baba varken sittin sene birsey sahibi olamazsin.

Dipnot: Sitenin aklibasinda ahalisi yazimdan alinti yapmazsa ve sasirmazsa sevinirim. Ben bu filmin sonunu merak ediyorum.

her motorla eve gidişimde binme diyorum sana su zıkkıma diyo bende ne olacak yaw kıskanıyonmu felan diyorum tabi iiçmden
    babam açık açık dediki durumumuz iyi çok şükür ne zengin ne fakir orta halli bir aileyiz açık açık konu para diye düşünme dedi istesem şimdi alırız dedi ama çok tehlikeli 2 tekerlek trafikte motoru zaten adam yerine koymuyorlar dedi bide babamın arkdaşının oğlu motosiklet kazasından öldü bionik kullanıyordu çocuk o yüzden motora karşı çok gaddar ama yumuşataçammmmm inş

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

Alıntı GokhanGvn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Garip ama şahet çocuğum olsa motor almam
    bende almam ne işi var allah ayak versin az kullan derim yürü git lan derimm

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

Alıntı turbocharge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende ehliyete yazıldm inşallah eylülde elimde olacak.Bizde de tam tersi durum söz konusu babam bana motor almaya sıcak bakıyodu aslnda benm gönlüm olsun dye alacaktı yoksa babamda biliyo tehlikeli bi oyuncak olduğunu...Ancak ailenn diğer fertleri tehlikeli dye korkuyolar benm motor kullanmamı pek istemiyolarkısacası bende seneye motor alacaaam inşllh.) buarada bazen düşünmeden edemiyorum acaba motor kafalımıyım dye hakkaten motor aşkı başka yaa...
    öyle babaya can gurban selam söyleee

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------

benimki bir kaç hafta yüzüme bakmaz eminim ama sonra dayanamazzz e büyük oğluyum ilk oğul sevinciyimm ablam doğmuş babam kahvedeymiş öyle gelmiş bakmış kız bi şey dememiş sonra ben doğmuşum gene kahvedeymiş gelmiş ki aslan gibi ben doğmuşummm annem diyo çok sevindi yo ablandada sevindide diyo ilk erkek oğluusn ya sana dahada çok sevindi diyo
    çok gururlu adamdır sözünü dinlemesem konuşmaz biliyorum ama konuşur heri zaten selam verince almak zorunda çünkü selam vermek sünnet almak farzz hehe oradan muhabbeti kurarım ben benim muhabbetimide sever dayanamaz cevap verir he he yaşasın kötülük

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    sana bir tavsiyede bulunsam;

motor kullanmayı öğrenmeden evvel Türkçe kullanmayı öğrenmeye gayret tsen olmazmı "Ç"anım kardeşim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

" benimki bir kaç hafta yüzüme bakmaz eminim ama sonra dayanamazzz e büyük oğluyum ilk oğul sevinciyimm ablam doğmuş babam kahvedeymiş öyle gelmiş bakmış kız bi şey dememiş sonra ben doğmuşum gene kahvedeymiş gelmiş ki aslan gibi ben doğmuşummm annem diyo çok sevindi yo ablandada sevindide diyo ilk erkek oğluusn ya sana dahada çok sevindi diyo
    çok gururlu adamdır sözünü dinlemesem konuşmaz biliyorum ama konuşur heri zaten selam verince almak zorunda çünkü selam vermek sünnet almak farzz hehe oradan muhabbeti kurarım ben benim muhabbetimide sever dayanamaz cevap verir he he yaşasın kötülük "

demişsin ya,

1- kız ve erkek evlat ayıran, evladı sırasına göre seven baban sana motor alsa ne olur, almasa ne olur....
    2- selam vermek sünnet, selamı almak farz ya; anne ve babaya küsmek caiz midir? anne ve babaya "üff" bile demek büyük günahlardan sayılırken ( hadis ile sabitmiş ) sen babanla küsmeyi göze alıp bunu da alemi ilan ediyorsun.... senin gibi oğlum olsaydı sanırım lokmalarını boğazına dizerdim. nankör çocuk!!!!
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    mondial 150 mc
    sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim babam asla kız erkek ayırımı yapmaz ama sen babamısın gençmisin bilmiyorum ama evleniyorsun çoluğun çocuğun oluyor erkek olduğu zaman benim soyumu devam edecek bir insan doğdu diye sevinirsin hemde çok sevinirsin 1.diyişin yok yanlış bilmiyorum sen dediğimden nasıl ve ne şekilde anladın eğer bu duyguyu yaşamadıysan empatide kuramıyorsan bi şey diyemem sana
    2.olarak sen hiç babana annene karşı çıkmadın mı çıkmadıysan helal olsun ki öyle bir ihtimal yok söyle biir örnek vereyim
    baba motor al yok oğlum tamam babacığım
    baba arabayı ver yok oğlum tamam babacığım
    baba 200 milyon lazım ölümüne lazım verirmisin yok oğlum peki babacığım
    baba arkdaşlarla tatile gidecem izin verirmisin yok oğlum peki babacığım
    baba eve geç gelebilirim tamam haberiniz olsun saat 10 da evde ol peki babacığım valla helal olsun sana ot gibi yaşıyorsunnnnn
    bak o kadar yorum yapanlar oldu çoğu seninle aynı duyguları paylaşıyoruz dedi çoğuda akıl verdi ama kimse senin gibi düz mantık düşünüp cevap vermedi
    ama pardon atlamışım sen hiç genç olmamışın hiç 20 yaşında olmamışın özür dilerimm abicimmmmmm
    bu arada bana nankör diyecek kadar seninle samimi değilim sana öyle laflar söylerimki ama şu ramazan ayında aklıma bir hadis geliyor (kötülüğe kötülükle karşılık vermeyiniz)

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Canım kardeşim,aynı durumu bende yaşadım.Yaklaşık 1 sene boyunca okulumda bile yemek yemedim,hiçbir arkadaşımla görüşmedim 2.5 milyar para biriktirdim.Aklımda hyosung 250 vardı.1 senenin sonunda babamın karşısına dikildim,parayı gösterdim.Bunlar ne dedi ? Biriktirdim dedim. Napıcaksın dedi ? Motor alcam dedim.Cesedimi çiğnemeden alamazsın dedi. ( Bunu derken 3 senedir motor kullanan biriyim,todayim vardı hala var ehliyetimi yeni aldım şuan ).Bütün dünyam yıkıldı.Ben 1 sene para biriktirmişim,bana yok diyor.2 Hafta durmadan tüm yolları denedim.E adam enayi değil tabi,motorlardan benden de iyi anlıyor.Girdi hyosung'un bilgilerine baktı,tekrar almam dedi.Direk kolundan tutup bayiye götürdüm,yeni kasa cbr 125i gösterdim.Bayideki adamla muhabbet ettik,motoru almadan kaskımı herşeyimi seçip babama gösterdim.Sonra ikna oldu ve yeni kasa bir cbr 125 aldık.İşin kısası ben o kadar zorlandım ki o motoru alana kadar,ama babamın rızası olmadan alsaydım cidden binmek istemezdim o motora bunu anladım.

Motosikleti
    mondial 150 mc
    bende babamın rızası olmadan binmek istemiyorum şu an para biriktiriyorum 3 milyar olunca aynı taktiği bende uygulayacam karşısına geçip ahanda param ahanda ehliyetim(yeni yazıldım) hadi gidelim alalım diyecem dayımda eski motorculardan araya girdi olmadı dayımda bana açık açık diyor bende zamanında kullandım ama senin kullanmanı istemiyorum diyor cumartesi haftalığımı alıyorum 350 olacak ) hemen git bankaya yatır :he he

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

bi üye şöyle bir şey yazmış !Bıktım su motorların arkasından bakmaktan onların sesınden degısık bır haz duymaktan EuroSport Da yarış ızlemekten ne zaman bıtcek bu ya çok doğru tam aklımdan geçen düşüncelerrr

ToxiCx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan 150C - Yamaha Ybr 125 (Şuan)
    sizin babalar biraz farklıymış mesela benim aklımda hiç motor yokken babam bir yerde motor varmış hadi bakmaya gidelim dedi ve o motoru aldmıştık, alırken motorun 2/3 ünün parasını babam vermişti. Hatta çoğu zaman kendisi benden fazla biniyordu :D birgün sabah 09:00 da bir çıktı, akşam 17:00 civarı eve döndü :D her yeri gezdim demişti :D Dünde Yamaha Cygnus rs125i sattım. Babama yeni kasa cbr 125 leri gösterdim cbr 125 alalım diyor :D ama parayı abime vereceğim eğitimine harcayacak, seneye de sıfır bir cbr 125 almayı düşünüyorum.

Motosikleti
    mondial 150 mc
    allah kazasız motor sürmeler nasip etsin baban artık ara gaz çekmeyide öğrenmiştir

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana bir tavsiyede bulunsam;

motor kullanmayı öğrenmeden evvel Türkçe kullanmayı öğrenmeye gayret tsen olmazmı "Ç"anım kardeşim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

" benimki bir kaç hafta yüzüme bakmaz eminim ama sonra dayanamazzz e büyük oğluyum ilk oğul sevinciyimm ablam doğmuş babam kahvedeymiş öyle gelmiş bakmış kız bi şey dememiş sonra ben doğmuşum gene kahvedeymiş gelmiş ki aslan gibi ben doğmuşummm annem diyo çok sevindi yo ablandada sevindide diyo ilk erkek oğluusn ya sana dahada çok sevindi diyo
    çok gururlu adamdır sözünü dinlemesem konuşmaz biliyorum ama konuşur heri zaten selam verince almak zorunda çünkü selam vermek sünnet almak farzz hehe oradan muhabbeti kurarım ben benim muhabbetimide sever dayanamaz cevap verir he he yaşasın kötülük "

demişsin ya,

1- kız ve erkek evlat ayıran, evladı sırasına göre seven baban sana motor alsa ne olur, almasa ne olur....
    2- selam vermek sünnet, selamı almak farz ya; anne ve babaya küsmek caiz midir? anne ve babaya "üff" bile demek büyük günahlardan sayılırken ( hadis ile sabitmiş ) sen babanla küsmeyi göze alıp bunu da alemi ilan ediyorsun.... senin gibi oğlum olsaydı sanırım lokmalarını boğazına dizerdim. nankör çocuk!!!!
    1)BENİM GİBİ ÇOCUĞUN OLSAYDI MOTORU VERİRMİYDİN SENCER BEY???))
    2)BENİM OĞLUM OLSA EHLİYETSİZ ASLA..Bİ SAKAT KALDIĞINI DÜŞÜN ÖMÜRBOYU ÇEKECEKSİN..
    3)AMA ONA EĞİTİM,, KORUMASIZ ASLA SOKAĞA ÇIKARMAZDIM..
    4)BABAM ESKİDENDE MOTOR SÜRDÜĞÜ İÇİN PROBLEM ÇIKMADI AMA..UFAK MOTORLARI SEVİYOR(İNNOVA) AZ YAKAN..BÜYÜK MOTOR ALDIRAMIYORUM.. F 650 GS gibi..
    5)EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM)
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

ToxiCx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan 150C - Yamaha Ybr 125 (Şuan)
    bizim motor scooter idi ya =) otomatik vites =)

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    Yaşım 24, 23 yaşında başladım bu sevdaya iyikide başlamışım, kendim kazandım kendim aldım ilk motorumu cbr125 onu sattım RSi aldım ve böyle devam edecek inşallah, babam karşı çıkmadı pek razı deyillerdi ama benim motorlara aşık ve deli olduğumu bildikleri için hiç karşılık vermediler üstelemediler. Allah herkez hakınnda hayırlısını versin..

İnşallah kısa sürede dilediğin motoruna kavuşursun ehliyet ve koruma öncelikleriyle..
    HONDACBR125RAPRİLİARS125YAMAHAR6

Motosikleti
    mondial 150 mc
    bir arkdaşlarla amasyaya gezi yapmayı planladık herkes izin aldı 2 tane motor birisi yamaha ybr 125 diğeri kanuni windy 125 herkes izin aldı sıra bana geldi ne 4 ümüz oturduk arkdaşlarla babama ne diyecek onu düşünüyoruz sonra benim aklıma bir şey geldi babamı aradım baba dedim arkdaşlarla amasyaya gitmeyi planlıyoruz ne diyorsun gideyimi dedim tamam oglum gidin dedi gittik gezdik akşam üzeri geldik arkdaşlara dedimki beni evin köşesinde bırakın dedim çakmasın bizim babacık tam köşeyi döndük babamla annem akşam gezisine çıkmışlar dedim beni yanlarında bırakmayın eve bırakın eve bıraktılar 10 dakika sonra babam
    oğlum sen amasyaya bugün gittin demi
    evet baba
    arabayla gittiniz demi
    hayır baba
    motorlamı gittiniz
    evet baba
    niye söylemiyorsun çocuk
    neyle gidiyon diye sormadın ki baba(gülerek cevap veriyorum)
    yürü git lan kaybol gözümdennn dürzü...
    tamam babacığımm ))))) geçen gene geziyoruz bi almadın gittin motor dedim kaç yıl oldu bu hevesten vazzgeçmedin dedi dedim baba bi şeyi kullanmazsan hiç hevesini alırmıısn anca mal gibi gelene geçene bakıyorum dedim sustu he he

carsvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    Alıntı kadir_6660 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen gene geziyoruz bi almadın gittin motor dedim kaç yıl oldu bu hevesten vazzgeçmedin dedi dedim baba bi şeyi kullanmazsan hiç hevesini alırmıısn anca mal gibi gelene geçene bakıyorum dedim sustu he he
    KOPTUM RESMEN YA HAKLISIN VALLA KULLANMAZSAN NERDEN ALACAKSIN HEVESİ )))

İNŞ EN KISA ZAMANDA KAVUŞURSUN MOTORUNA
    Yaratan rabbinin ismi ile oku!

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Motosiklet alıyorsun ama ehliyet korumalar...
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

Motosikleti
    mondial 150 mc
    ehliyete yazıldım tüm evraklar tamamladım sınava girecem oda 2 ay sonra motoru zaten 8 veya 9 ay soonra alacam 3 ay sonrada ehliyetim tamamdır kaskla montumuda alacam bi motorumu alırsam kaskla mmont benim için kolay dünya kadar motorcu arkdaşım var beni çok severler elbet biri hediye eder zaten hele bi arkdaşım var yamaha ybrsi vardı şu an askerde gelince o da tutturdu bende cbr 125 alacam diye onda kask mont 2 veya 3 tane var o dedi zaten sen al kaskla montun benden sağolsun dostlarımızda var varsın vermesinler hiç sorun değil motorumu alıyım direk alacamm kırmızı cbr alırsam simsiyah kask alacam cam tarafınada film çekecem

Motosikleti
    mondial 150 mc
    way anasını ya motosiklet gene alamadık motor için biriktirdiğim parayı kpss dershanesine yatırdım 1 sana daha erteledik YA OLMAZ BÖYLE ŞEY AMA ALAÇAMMM O MOTORU MEMUR OLAYIMM ARANIZA BENDE KATILACAM İSTESEM ALIRIM AMA MEMUR OLURSAM EN İYİSİNİ ALAÇAMMMMM ALLAH KAZASIZ SÜRÜŞLER NASİP ETSİN

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)