meraba arkadaşlar izmitten emrah ben cbf 250 kullanıyorum iyi forumlar herkeze
meraba arkadaşlar izmitten emrah ben cbf 250 kullanıyorum iyi forumlar herkeze
hoşgeldiniz... kendinizi biraz daha tanıtırsanız daha iyi olur...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hoş geldin sevgili emrah başlıktan ilk önce pek bir şey anlayamasamda ben emrah diye konuya girince sanırım yeni bir katılımcı arkadaşımız daha bizlere katıldı diye düşündüm doğrumu ?
burada aradığından fazlasını bulacağına eminim bu arada biraz daha kendini tanıtabilirsin , en azından yaş meslek vb. gibi kısa künyeni saymanda insanların seni daha iyi tanıyabilmesi açısından fayda var bence
benim isimim irfan ben ilk olayım bari yorum yazan 36 yaşında evli bir kız çocuğu babası kendi çapında takılan bir insanım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
kocaeli değirmenderemi) bizim kocaelililer topiği baya aktif bekleriz.Bu arada bende gölcükten nihat yaş 24 motorum gri cbf 150 denk gelirseniz tanışalım.
yaw forumda değirmendereliler mi var?
vay vay memleketim yaw... çocukluğum geçti orada...
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
hayır hayır yanlış anladınız, o sadece emrah ve cbf si var
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
arkadaşlar baskılarınızdan dolayı kendimi deşife etmek zorunda kaldım evet emrah kurtoğlu yine cbf 250 m var 28 yaşındayım bekarım kafveregi gözlüyüm karakaşlıyım burda bi fabrikada çalışıyorum yakın zamanda görüşmek üzere hoşçakalın
Ve aleyküm selam kardeşim
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)