Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Antalya'dan selamlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung S&T Kanuni GT 250R
    Merhabalar arkadaşlar. Aslen Ankaralı olsam da, iş gereği Antalya'ya geldim ve motor dünyasına girmiş oldum. 1 hafta önce ilk motorumu aldım. gt 250r ile aranızdayım..
    Motor konusunda çok acemi ve çok yeniyim. Şimdi tank pad, jant şeridi ve mont a ihtiyacım var. tavsiyeleriniz olursa memnun olurum. Siyah motoruma beyaz jant şeridi gider diye tahmin ediyorum ama sizlerin fikirleri de önemli...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oz.07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy S gitti
    Merhaba, hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Almak istediğiniz ürünler Antalya'da nerden alınır pek bilgim yok antalyada yaşamama rağmen Ben hep internetten yada istanbula gittiğimde ordan almıştım. Ama bence siyah motora kırmızı jant şeridi çok daha güzel oluyor

Motosikleti
    Çook teşekkür ederim... Hoşbulduk.
    Aıkçası ben de internetten alacağım. Antalya nın uzak bi ilçesindeyim zaten. Burada bir arkadaş da aynı motor var, o da kırmızı şerit çekmiş. Gayet de güzel ama farklı olsun istedim. Beyaz şerit güzel gelir gibi geliyor ama, hiç de görmedim, bilemiyorum...

oz.07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy S gitti
    Ama montu internetten almanızı tavsiye etmiyorum. Ben internetten baya bi bakıp, modeli beğenip sonra gidip istanbuldaki mağazasında denemiştim. Beğendiğim modeli üzerimde beğenmeyince başka bir model almıştım. Yani mont, pantolon,kask gibi şeyleri bizzat deneyip almalısınız. Antalya merkezde var sanırım böyle şeyler satan yerler. Hiç gidip bakmadım ama Antalyaya gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Tanışmış oluruz böylece.

Bu arada http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-857.html linki incelemenizi tavsiye ederim. Bende sizin motorunuzdan almayı planlıyorum. Bu topicte bir çok sorunuzun cevabını bulursunuz.

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Alıntı m.fatih06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar. Aslen Ankaralı olsam da, iş gereği Antalya'ya geldim ve motor dünyasına girmiş oldum. 1 hafta önce ilk motorumu aldım. gt 250r ile aranızdayım..
    Motor konusunda çok acemi ve çok yeniyim. Şimdi tank pad, jant şeridi ve mont a ihtiyacım var. tavsiyeleriniz olursa memnun olurum. Siyah motoruma beyaz jant şeridi gider diye tahmin ediyorum ama sizlerin fikirleri de önemli...
    Merhaba fatih ben seni tanıyorum buraya konu açman güzel olmuş. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Aramıza hoşgeldin. Tarık..
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    aramıza hoş geldin bende alanyadanım bu taraflara yakınsan tanışırız iyi forumlar dilerim:D

Motosikleti
    Ya burası ne kadar samimi insanlarla doluymuş... Tarık söz etmişti ama, görmeyince insan bilemiyor. mont konusunda motomax de bi mont var, 70 TL ye, buradan bakabilirsiniz, çok bi albenisi yok, hem de gidip üstünde deneme şansın da yok ama, fiyatı çok cazip. Bilmem ne dersiniz? Ben Antalya Demre(Kale) deyim. 150 km kadar merkeze uzağım. Biraz alışıyım Antalya merkeze de gelirim, Alanya'ya da inşallah. Sizler de bu tarafa gelirseniz muhakkak haberim olsun

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hoşgeldiniz..............
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)