Merhaba Arkadaşlar,

Forumlara genelde yazmıyorum, sebebi ise motorumun olmayışı dolayısıyla sadece teorik ve düşünce bazında tatlı su motorcu sayılırım.

Ben, Cenk , 1981 doğumluyum. İstanbul’da yaşıyorum. Aslen mesleğim makine teknik öğretmenliği olmakla beraber, şuan Sabiha Gökçen havalimanında inşası süren Habom'da uçak bakım teknisyeni olarak hayatıma devam edeceğim gibi gözüküyor.

(Bu kısım serzeniştir kusura bakmayın: Bu ülkede bu sistemle hala sınavlara çalışırak ömrümüzü geçiriyoruz, bir insanın en verimli olacağı 20-30 yaş aralığı gereksiz uzun ve verimsiz eğitim süreci ardından iş bulma telaşıyla eriyip gidiyor. Yazık !!)

Motosiklet biniciliğim ise hiçbir zaman başlayamamıştır. Nasılsa bir gün motoru alacağım, düşüncesiyle şuan sadece 11 yılık çok az kullanılmış ! ehliyete sahibim. İlk motoruma sahip olduktan sonra aktif olarak aranıza katılmak düşüncesindeyim.

Uzun yıllardır süren! İnceleme araştırmalarım sonunda başlama noktası olarak enduro tipi bir aleti uygun görmekle beraber malum şehir trafiği yüzünden şu aralar 200-250 cc lik sıkutırlarda ilgimi çekiyor. Mali durumum elverdiği ilk fırsatta iki tekerli bir makine alacağım.

Ve bu sitenin, çok farklı kesimden kişilerin kültürel ve teknik bilgi birikimini paylaştığı seviyeli ortam olduğunu düşünüyorum. Öğrenmeye çalışan biri olarak, hem burada paylaşımda bulunmak, hem de, bir şeyler öğrenmek amacındayım.

Bir gün tanışabilmek dileğiyle...

B.çekmece'den Selamlar - cenkenerji@gmail.com