Merhabalar
Ben Volkan Kocaeli Üniversitesi'nde okuyorum. Siteyi çoktandır takip ediyorum, motor alma zamanım yaklaştığı için üyelik şart dedim ve geldim. Güzel bir forumdaşlık olacağını düşünüyorum.
Merhabalar
Ben Volkan Kocaeli Üniversitesi'nde okuyorum. Siteyi çoktandır takip ediyorum, motor alma zamanım yaklaştığı için üyelik şart dedim ve geldim. Güzel bir forumdaşlık olacağını düşünüyorum.
Merhaba kardeş hoşgeldin. Ne almayı düşünüyorsun en azından tarz olarak kafanda bir şey oluştu mu?
Hoşgeldin, kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Merhabalar
kusura bakmayın gec mesajımdan dolayı
boyle olsun ıstemezdım stajdan dolayı kafayı kaldıracak fırsat bulamıyorum
aklımda sm tarzında makınalar var en guclu aday ıse sımdılık wr 125 yamaha
fıyat bakımından cok pahalı fakat alırsam en assagı 5 yıl bınerım dıye dusunuyorum sureklı motor degıstırcek bırısı degılım kı param olsa bıle aılem ve kız arkadasım engel olur o yuzden 125lık bır motorla ıdare edecegım )
ktm duke dusundum bır ara ama forumdakı bılgılerın azlıgı artı motorun ne oldugunun bılınmemesı onu 2. plana atıyor
ayrıca fıyatının yukseklıgı de dusunulmelı
sızlerın tavsıyesı neler olur arkadaslar butce max 8
Herkes öyle der... Alayım 5 sene 10 sene bineyim diye.. )
aldıktan 2 sene sonra da kaşıntı başlar.. o kaşıntı 5 sene idare eder en fazla.. )
Hayırlısı olsun şimdiden.. Hoşgeldin..
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
5 yıl gotursun benı gerısıne bakarız )
cunku okulum bıtıcek askerlık evlılık derken ıstesemde degıstıremeyecegım o yuzden ıyı bırsey ıstıyorum
sıtedekı bılgılere bakıyorum fakat malesef aradıgım sm tarzı motorlarda ıstedıgım bılgılere ulasamıyorum kullanıcı sayısı az ayrıca kullananlar cok fazla aktıf degıl
bu yuzden yurtdısı lınklere bakıyorum bılgı sahıbı olabılmek ıcın
Aleyküm selam kardeşim hoş geldin...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
hoşgeldiniz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)