mrb arkadaşlar ben tokat tan emre yaşım 16 bi zamnalar güzel bi ybr m vardı ama şu an motorum yok inş. bundan sonra forumlarda olcam
mrb arkadaşlar ben tokat tan emre yaşım 16 bi zamnalar güzel bi ybr m vardı ama şu an motorum yok inş. bundan sonra forumlarda olcam
Hoşgeldin arkadaşım
bize tokat mangalı yolasana
Hoşgeldinde,yaş 16 ve bi zamanlar ybr'em vardı! nasıl oluyo bu yaw?
hoşgeldin
hakkaten nasıl oyuyo bi zamanlar ybr em vardı diyosun. 16 yaşında. yanlışmı yazdın yoksa
Hoşgeldin Emre..
16 yaşındasın ama bir zamanlar güzel bir Ybr vardı ha ? 10 yaşında mı başladın motosiklet sürmeye . Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hoşgeldinnnn
Acımadıki, acımadıki
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin!!....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
ybrracingteam
HOŞGELDİN.....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşbulduk arkadaşlar evet bir zamanlar ybr m vardı ama geçen yaz arkadaşımı o ybr üstünde kaybettim yaşımda 16 şuan evde değilim eve geçince resimde eklerim görüşmek dileğiyle
kanka hoşgeldin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hoşbulduk mete abi sendemi burdaydın
hoşgeldin kardeşim sende anlaşılan doğuştan motorcusun bu ne hız bu yaşta aman yolda kilometrene dikkat bari.Tokat a sevgiler bu arada orada doğmuşum ama 30 yılda bir görmek kısmet oluyor.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)