s.a arkadaşlar ben alper 21 yaşındayım öğrenciyim çalışıyorum karışık bişeyler var işte karanlık işler yani bende anlamıyorum ne yaptığımı
bende sevdalı olduğum pejo 103le aranıza giriş yaptım nasip olursa kaza bela gelmezse başımıza sizlerle olacağım inş.bu arada aslen malatyalıyım ama izmirde yaşıyorum
arkadaşlar yeri değil ama teknik servis bölümdede yazacağım ama buradanda yardımlarınız olursa sevinirim ben motora sis lambası takmayı düşünüyorum 4 çift ama ondan önce şöyle bi sorun varki pejolarda bildiğiniz gibi rölentide 5 volt elektrik var ve 3000 devirden sonrada 40 volta kadar çıkış var bildiğim kadarıyla ben araştırdım olayı konjektör 12 volta ayarlıyomuş ama ben rölentide bile sislerin yanmasını istiyorum onun içinde akü düşünüyorum ama bugün motor tamircisi bi abimden şunu öğrendim eğer dedi konjektör bozulursa 12 volttan fazlası gider akünü patlatır dedi sizlerin de bilgisini almak istedim yardımcı olursanız sevinirim biraz uzun yazdım vaktinizi aldım arkadaşlar kusura bakmayın