haydi gipsy sende gel yerin ayrıldı burada bekliyoruz.
haydi gipsy sende gel yerin ayrıldı burada bekliyoruz.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
A2
ÇAĞIRDIN GELDİY YEMEKLERİ SEN ISMARLIYACAKSIN ONA GÖRE
ZATEN SAYENDE EHLİYETLİ VE YASAL BİR SÜRÜCÜ OLACAĞIM
ama arkadaşlar ben ehliyeti alıp da yasal bir sürücü olursam motorumuda değiştirip kanuni bir motor alıp iyi bir vatandaş mı olmalıyım hıı
yasal sürücülere yemek ikram edilir efeemm ama bol acılı dikkat
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
geldim işte,burdayımA2 EHLİYET adlı üyeden alıntı
çağırdın,geldim işte
ii de zaten motorcular burda böle bi topik açmaya ne gerek varki
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
A2 beni acıyla korkutamazsın
Yemek diyince gelirim Dayak deyince kaçarım eski bir çin felsefesi (nasıls salladım ama)
ok.dost dark gel ve sevgili gipsy gelmene sevindim sende davetlimsin karakız sen gelirmizin yemeğe?
yemek gününü belirliyelim de ben bir hafta yemek yemiyeceğim
dost dark seni çok uyanık gördüm ? bizi misafirperverliğimizlemi korkutacağını sandın
ya durun bi dakka kim kimi yemeğe davet ediyor,kim kime ısmarlıyor,kim kimi korkutuyor kafam karıştı şimdi
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Nedemek ya ben sakin uysal sesiz biryimdir
sana kim demişse yalan demiş
tamam ya içkiler de benden bir bira alıp jat bardaklarda bölüşürüz
Hakikatten bende şaşırdım, "motorcular buraya" başlığı nasıl bir anlam taşıyor ve amacı nedir? Burası bir otomobil yada PC forum sitesi mi ki motorcular için ayrı başlık var? Açıklama yaparsanız memnun olurum, yoksa gereksiz ve anlamsız olduğu için başlığı kilitlemek zorundayız, zira geyik yapmak için bir topic imiz var...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
hadi ben kenan cılar buraya desem nese deee
puhahahahahaaaaaaaaaaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ya tamam arkadaşlar kafanız karışmasın hep beraber bi yemek yiyelim olayından çıktı gipsy ye hoşgeldin derken.
A2 Haklı ya bizi yemeğimizden mahrum etmeyin
hem burada devamlı olan belirli insanlarız bazen de kuralları istemeden çiğniyebiliyoruz ama kötü niyet yok
nede ola adrenalin insanlarıyız
neyse arkadaşlar benim mesayim bitti şimdi çıkıp rüzgara kapılacağım
Mutlu ve bol rüzgarlı günler hepinize
özel mesaj mı ne bu
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Motorcular buraya başlığının sebebine yemek yeme denmiş o zaman duyurular bölümüne tarih saat belirterek konu ile ilgili bir başlık açınki amacına ulaşsın bunu kitliyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)