Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbuldan Merhabalar;

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150mash
    Merhaba arkadaşlar,adım osman,26 yaşındayım,istabul doğumluyum,öğrenciyim ve yarı zamanlı işlerde çalışmaktayım,nisan ve mayıs ayı itibariyle a2 sınavlarını vermiş bir motosiklet sürücü adayıyım bir iki hafta içinde evrakların hazırlanması söz konusu,başlangıç ve bütçe kapsamında scooter tipi bir motor için niyetliyim.sizlerden yardım bekliyorum motor alımında ki masraflarla başlıyalım...küçük hacimli alıcağım için bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz,şimdiden teşekkürler ve iyi akşamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    6uven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 ( BY 1623 )
    Aramıza hoşgeldn şimdiden ehliyetin hayırlı olsun güzel bişey sormuşsunda bunların hepsi bütçe meselesi ne kadar bütçe ayırabilirsin?

Motosikleti
    150mash
    Alıntı 6uven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldn şimdiden ehliyetin hayırlı olsun güzel bişey sormuşsunda bunların hepsi bütçe meselesi ne kadar bütçe ayırabilirsin?
    Hoşbuldum Güven,kymco agility city ler için ufak çaplı bir araştırma yaptım bir kaç aydır,ve o motorun başlangıç olarak hem bütçeme uygun olabiliceğini hemde kullanm süresince sıkıntı yaratmıyacağına karar verdim,125cc hacmi olacağı için karar verdiğim motor üstünden devir işlemlerininde rakamlarını biliyorsunuzdur herhalde,benimle bunu paylaşırsanız sevinirim.

*Ayrıca lise dönemlerinde az forumlara takılmadım otomobil,hobi vs. ama ilk defa bu denli az ilgi gördüğüm bir forumla karşı karşıyayım,üyeler izne falanmı çıktı şaşırdım doğrusu.

Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam öncelikle ehliyetiniz hayırlı olsun. Scooter ve vitesli motorla motorculuğa başlama iki farklı tercih. Ancak gözlemlediğime göre scootera başlayanlar öğrenir öğrenmez vitesli motora geçiş yapıyorlar. Scooter olarak size önerim 150 cc den aşağı almamanız. Ve bir tavsiyem sıfır almaman. Çok dikatli araştırarak çok temiz ve uygun rakama 150 cc scooter bulma şansınız var.ben 1 ay oldu olmadı zeytünburnu'ndan aldım küba 150 t-5 çok memnunum 800 tl gibi bir rakama bulma fırsatın var yardımcı olurum. Hocam forum aslında güzel ama geyik muhabbetini millete bulaştıranlar var abuk subuk yazışmalar gözüme batıyor millet burda derdine derman ararken onlarda günü dolduruyor. alım satım trafik eğer plaka değişikliği varsa 200 tl gibi tutuyor ve + sigorta tabi...

Motosikleti
    150mash
    Alıntı Beycivan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam öncelikle ehliyetiniz hayırlı olsun. Scooter ve vitesli motorla motorculuğa başlama iki farklı tercih. Ancak gözlemlediğime göre scootera başlayanlar öğrenir öğrenmez vitesli motora geçiş yapıyorlar. Scooter olarak size önerim 150 cc den aşağı almamanız. Ve bir tavsiyem sıfır almaman. Çok dikatli araştırarak çok temiz ve uygun rakama 150 cc scooter bulma şansınız var.ben 1 ay oldu olmadı zeytünburnu'ndan aldım küba 150 t-5 çok memnunum 800 tl gibi bir rakama bulma fırsatın var yardımcı olurum. Hocam forum aslında güzel ama geyik muhabbetini millete bulaştıranlar var abuk subuk yazışmalar gözüme batıyor millet burda derdine derman ararken onlarda günü dolduruyor. alım satım trafik eğer plaka değişikliği varsa 200 tl gibi tutuyor ve + sigorta tabi...
    Teşekkürler Beycivan; şimdiye dek 10 15 defa vitesli kullandım,ikinci kullanışımda arkamda artçıyla kullanbildim(oldukçada ağır birisiydi) vitesli motor konusunda sıkıntım yok,ama ilerleyen zamanlardaki planlarıma bakarsak şuan çok az yakan,ve şehir içinde sağa sola kolayca seyir edebiliceğim ve ikiteker üstündede trafiğin biraz tozunu yutmam gerektiğini düşünüyorum dolayısıyla bu tarz bir vasıt arıyorum,mümkün mertebe çin mallarından uzak duruyorum,kymco agilitylerle ilgili geniş kapsamlı araştırma yaptım,o bütçelere ikinci el alınabilicek en mantıklı bir model ve marka olduğunu düşünüyorum.Sıfır param olsa bile almam çünki anlamsız.ikinci el aldığın bir motoru aynı sezon en kötü bir sonraki sezon aynı rakamlara satabiliyorsun.bu yüzden ikinci el alınırken ki masraflar sadece 200tl mi demiştik en son sigortalarda dahil olmak üzere..

Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben yeni aldım işte ikinci el çok temiz 1500 km deydi noter+sigorta+plaka+takipçi parası 190 tl ydi ama ben saflık edip 34 plakayı 10 plakaya çevirdim hesap şaştı tabi sen alırken üzerine noter satışı alıcaksın plaka değişikliğin yoksa çok az tutar. dediğin kymco kaliteli marka istanbulda da parça sorunun olmaz ama bandırma gibi yerde sıkıntı olacak bir motor. hayırlısı olsun dediğin gibi devir ekonomi devri

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hoşgeldiniz....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    hoşgeldiniz. ehliyetiniz hayırlı olsun. iyi forumlar
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Motosikleti
    150mash
    Tekrar hoşbuldum,gölümden geçen aslında honda dylan ama onun fiyatı biraz daha tuzlu,yoksa inanılmaz az yakıyor ve güze bir motor,özellikle mat siyahı)

Motosikleti
    150mash
    ani bir değişiklik ile mondial 150mash almış bulunmaktayım,sonumuz hayır olsun 1hafta içinde 4defa servise gitti motortekrar hoş buldum,herkese iyi forumlar;)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)