konyalıların sayısı arkadaşlarımın sayesinde artıyor ve artacak inşallah
ylmzzz,motosport,melih277,racing_team arkadaşlarım.
şu anda da beraberiz zaten. beni de siteye üye olmak için ikna ettiler. herkese merhaba...
konyalıların sayısı arkadaşlarımın sayesinde artıyor ve artacak inşallah
ylmzzz,motosport,melih277,racing_team arkadaşlarım.
şu anda da beraberiz zaten. beni de siteye üye olmak için ikna ettiler. herkese merhaba...
Ahmet bunlar bizi üye yaptırdılar. bakalım ne olacak neyse sen de hoşgeldin aramıza. bi sen eksiktin şimdi tam oldu
madem başlık açmışın ben de hoşgeldin diyeyim. burda da karşıma çıktınız helal olsun size
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
ekip tamamlanıyor hoş geldin aramıza
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
İknaya ne gerek var arkadaşım,güzel ortam burası! Hoşgeldin.
ahmet ben sana gel dedim mi? şaka şaka hoşgeldin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin
hoşgeldin
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoş geldin Ahmet kardeşim... Hemşehriniz Mevlana da zaten "Ne olursan ol gel" demiyor mu... Motorun olsa da gel, olmasa da gel... Tekrar hoşgeldin...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
zor oldumu bari ikna olman
hoşgeldinn
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hoşgeldiniz ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
HOŞGELDİN....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin yalnız dikkat bence buraya bi gelen kolay kolay gidemez.şahsen ben sevdim
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Hoşgeldin iyi yaptın da,bu yılmaz varyaaaaaa aman diyim aman valla iyiki bu siteye üye yapmış aman diyim dikkat et,bu insanları şeker verip kandırıyo sonra da tuhaf tuhaf sitelere üye yapıyo
lütfen şahsi görüşlerinizi yansıtmayalım. adımızı çıkartacaksınızcrazy_devil adlı üyeden alıntı
kötü emellerime bunları da alet ettim
yav crazy_devil alınterime saygı göster
aman adımız çıkmasında dokuza inmez sonra sekize söleyim bak crazy_devil de haklı bi yönden yılmaz tehlikeli adam dikkatli olun
adımız çıkmış bi kere inmesini de beklemiyoz ama bu kadar da olmaz ki yaww motosport hasta etme adamı. ben sana mahallede sorarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)