yılmazcım biraz ciddiyet lütfen crazy_devil tuhaf site falan demiş ne tür sitelermiş bunlar pek anlayamadım
yılmazcım biraz ciddiyet lütfen crazy_devil tuhaf site falan demiş ne tür sitelermiş bunlar pek anlayamadım
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
yav chat meydanına çevirdiniz forumu siteleri msn den gönderirim ben sana. reklam yapmayalım şimdi.motosport adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bakya hem suçlu hem güçlü istemem ben site mite pes doğrusu neyseee
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
hoşgeldiniz,şeref verdiniz sizin trabzonlularla yakınlığınızı anlamadım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
trabzon nerden çıktı yavMoToR adlı üyeden alıntı
ayrıcaaaa
hooop noluyo bakem burda...konya oluşumu falan ne iş...çetemisiniz arkadaşım...valla bu gidişle bizim istanbul tayfasının pabucu dama atılacak...anadolu istila etti siteyi valla...izmirliler ankaralılar adanalılar derken biz azınlık olucaz...en ukala da biz İstanbul tayfasıdır...konyalı kardeşlerime sevgiler selamlar....hoşgelmişsiniz...sefalar getirmişsiniz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han abi sen de bizi desteklersen istanbulu geçeriz walla
bi de millet bana ylmzzz milleti kandırıyon diyor. ne güzel konya tayfası kuracazz
sizide mod yapcam admin yapcam...beni buralara sizler getirdiniz...yol su elektrik getircem konyaya... sizlere çok şey borçluyum kankalarım...ben sizlerle varım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete_han abi yol su elektriği boşver petrol rafinerisi açacam desen daha çok ilgi artarr
taam onuda açacam anasını satayım...hatta çok ileri giderek benzin istasyonu bile kuracam...yeterki siz beni sevin kankalarım...
bu arada arkadaşım yeşilçam 'ın topiğini gören ne çok seveni varmış diyecek 33. mesaj. halbuki chat meydanı
selam tüm motor severler
hoşgeldin arkadaşım kazasız belasız sürüşler
KARTAL GOL GOL GOL
ne alaka bu topiclekuralsız adlı üyeden alıntı
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)