sitenizde dolaştım cok hoşuma gitti. Ylmzzz nin tavsiyesiyle geldim.motoru ve motorcuları seviyorum ve destekliyorum.
sitenizde dolaştım cok hoşuma gitti. Ylmzzz nin tavsiyesiyle geldim.motoru ve motorcuları seviyorum ve destekliyorum.
Melih227 Sitemize ve aramıza hoşgeldin dostum. Konya yazısını görünce hemen aklıma geldi geçen yazın motosikletle Antalyaya giderken konyadada Mevlana'ya ugrasmıstık bu yazda böyle bir şey düşünürmüyüüü zz ? Ee düşünürüzz ozaman
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Aramıza hoşgeldin...
her zaman bekleriz Konyaya arkadaşlar. buyrun gelin ama habersiz gelmeyin mahcup olmayalımjust_life adlı üyeden alıntı
way ortaağım hoşgeldin aramıza gözüm yollarda aklım virajlarda kaldı walla. yavaş yavaş konyalılar artıyor
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
aramıza hoşgeldin kara melihim ekip tamamlanıyor. yakında biz de konyada sesimizi duyuracağız
Evet ya artık bi MT konya grubuda olsun da sizdende resim gezi yazıları alalım ....
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
HOŞGELDİN.....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
bak yaaa bu adamın da aklını çelmiş bu yılmazz.yaw ben ne diyom kardeşim dikkat edin bu adama bak bi gün gider sizin resminizi koyarsa sitenin birine şaşırmayın
ha unutmadan hoşgeldin .
hoşgeldin...
ben gruplara mruplara girmem. motorumun arkasına şöyle yazacam: "yalnız ankaralı" muhahahaha. şaka şaka, fırsat bulsam katılacam bizimkilerin toplantısına da fırsat yok.
May the Force be with McLaren Mercedes
Hoşgeldin ortağım, daha bugün konyadaydım.Malum ögrenciyiz havalar ısınsın "Gez Konyayı Gör Dünyayı" olayına gireriz
yav crazy_devil bırak peşimi resimlerini koydum bile artık çok geçcrazy_devil adlı üyeden alıntı
bu yılmaz varya çok tehlikeli herkesin aklını çelmiş olmaz bu kadarda ya
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
motosport senin aklını kim çeldi bakiiimmotosport adlı üyeden alıntı
bırakın peşimi artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)