Selam Arkadaşlar Ben Ali Rıza Silifkeliyim Karamanda yaşıyorum yaş:15 Karaman Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencisiyim Mondial 100 mfh kullanıyorum
Selam Arkadaşlar Ben Ali Rıza Silifkeliyim Karamanda yaşıyorum yaş:15 Karaman Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencisiyim Mondial 100 mfh kullanıyorum
öncelikle meraba kardeş bende motoran torro 100 kullanıyorum nasılsın yaş:15
aramıza hoş geldin Ali Rıza , ehliyetin varmı diye sormak istiyorum
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
15 yaşında ehliyet alınabiliyor mu diye sormak istiyorum, üstelik Türk Dili ve Edebiyat öğretmeniniz ile tanışmak istiyorum... Saygılar...
Tahmin edebileceginiz gbi Ehliyetim yok
Bu arada yukarda ki yazmda imla hatası yaptığım için mi Edebiyat Hocamı soruyorsunuz ??
Ben hazırlık öğrencisiyim okuduğum lise 5 yıllık hazırlk +4 Yıl
Hazırlk sınıfında Edebiyat dersi görmüyoruz Yabancı Dil Ağırlıklı derslerimiz var...
Saygılarrr :D :D
Ben seni yazılarınla tanırım bilirim, yazdığın şeylerin içeriğiyle, anlatım tarzınla ve nasıl yazdığınla. Sen (sen yazıyorum ama çok kişide var böyle bir alışkanlık) böyle dikkat etmeden yazarsan bende seni normalde de ağzına geleni söyleyen konuştuğuna dikkat etmeyen biri olarak görürüm. Dikkat edilmez ise ileride tezler de böyle olur ki en çok sizin dikkat etmeniz gerekir, halen eğitim kurumlarındasınız. Hani yıllardır okula girmeyen biri yazsa daha hoşgörülür de, sizin yaşlardakiler ya da hala eğitim görenler kendini böyle ifade edince, haliyle uyarma gereği hissettim.
İnatlaşmak değil de hani (belki bana düşmez ama) senin için ileriye dönük bir uyarı olarak söyledim. Hala yumuşak g "ğ" yerine y harfi kullananlar var ki beni çok rahatsız ediyor.
Ben demiştim foruma turkçe yazma,okuma dersleri diye bi konu açılsın.Kardeşim yazmadan önce mutlaka özel ders alın
Hoşgeldin aramıza kardeşim sen takma bana da böyle geliyorlar ben senden 10 yaş büyüğüm ingilizcem daha ii ingilizce yazsam bu sefer sorun olacak forum kurallarına elinden geldiğince uymaya bak eyw
Dil önemlidir, hem de çok önemlidir. Şimdiki gençler pek dikkat etmiyorlar, ama dilimize çok büyük zararlar veriyorlar.
İki ayrı forumdan, dilimizi saçmasapan kullanan dangalaklarla tartıştığım için, "sen Türk Dil Kurumu' musun, sanane" denilerek atıldım.
Nerden bilirdim, forum yöneticilerinin de ham çıkacağını.
hoşgeldin genç... genç bi moto sever ama ehliyet yok o iş sakat hem senin için hemde trafik için
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Tamam nasihatler için teşekkür ederim çok duyarlı insanlarsınız bundan sonra saf temiz Türkçe kullanmaya gayret edeceğim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)