rendeer: MERHABA ARKADAŞLAR. BU FORUMA YENİ ÜYE OLDUM . AYDIN NAZİLLİDE İKAMET EDİYORUM. MEMLEKET MANİSA .. DELİ_EFE ORDAN GELİYOR. MANİSA DELİ AYDIN EFE.. GEZMEYİ VE SOSYAL ÇEVRE EDİNMEYİ SEVERİM.. UMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRİZ..
rendeer: MERHABA ARKADAŞLAR. BU FORUMA YENİ ÜYE OLDUM . AYDIN NAZİLLİDE İKAMET EDİYORUM. MEMLEKET MANİSA .. DELİ_EFE ORDAN GELİYOR. MANİSA DELİ AYDIN EFE.. GEZMEYİ VE SOSYAL ÇEVRE EDİNMEYİ SEVERİM.. UMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRİZ..
aleykümselam
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Aleyküm Selam.Hoşgeldin.Umarım iyi vakit geçirirsin forumda.Aydın da askerliğimi yapmıştım.Çok değişik çeşit hayvanatla tanışmıştım.1 hafta kadar bukalemun baktıktan sonra kaçırmıştım.Nöbette uyurken enseme akrep girmişti.Neyseki sokmadan yere fırlatmıştım
Hey gidi günler....
Çok güzel memleket oralar.Emekliliğimde yerleşmeyi çok isterim.
aleyküm selam hoşgelmişsin
Aramıza hoş geldin bilader Bende sen gibi ansızın daldım foruma kimseyi tanımıyorum ama saolsun forumdaki arkadaşlar her türlü yardımcı oluyorlar. Artık hergün girip soru/cevap yapıyorum.
http://www.flashokey.com
a.selam
Hoşgeldin
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Ve Aleyküm Selam Efe'm,efe gardaşım.Hoş geldin,safalar getirdin.
Paylaşımcı,yardımcı ve düzeyli bir siteye geldin.Kutlarım.
Güzel paylaşımlarda bulunman dileklerimle.
ARANIZDA OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM. YAKIN ÇEVREMDE OLUPTA TANIŞMAK GÖRÜŞMEK İŞTEYEN ARKADAŞLAR BENİ NAZİLLİ VERGİ DAİRESİNDE BULABİLİRLER. HERZAMAN 1 FİNCAN ACI KAHVEMİZ BİR BARDAK ÇAYIMIZ. GAVURA SIKILACAK MERMİMİZ VARDIR..
hoş geldin kardeşim
Hoşgeldin, 4 senem Demirci'de geçti az daha ben de 45lik oluyordum
Hey gidi günler...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
BENDE DEMİRCİLİYİM. AMA ŞU AN NAZİLLİDE İKAMET EDİYORUM. DEMİRCİNİN SOSYAL YAPISI ÇOK GÜZELDİR. HERKES BİRBİRİNİ TANIR VE YARDIMCI OLUR.. ZANNEDERSEM SEN FAKÜLTEDE OKUDUN.
ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatüh...
Aynen dediğin gibi.. Nasıl kıyacaksın o yokuşlara vuracaksın güzelim motorları. Ama hastalık işte bir kere rüzgarı bağrında hissetmeye gör. kim ne yapar dört tekeri. dört teker lazımsa illaki bir motar daha alırız. diye yazmış arkadaş işte o misal..
Aleylüm Selam.Oş Geldin
Çanakkale Aşığı..
Hoşgördük. Parayla gelecek huzur huzur değildir. Zaman herşeyin ilacıdır. ( sabreden derviş, muradına ermiş.)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------
Arkadaşlar zaman nasıl geçti anlayamadım. saat epey geç olmuş. Yatmak sabah dinç kalkmak lazım. Tekrar görüşmek üzere. İyilik ve huzurla birlikte herkese iyi geceler.
aleykumselam...
hoşgeldiniz....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)