Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

herkeze merhabalar cbf 150 hakkında yardımcı olabilirmisiniz almayı düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    gky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhabalar daha onceden motorsiklet kullanıcısıyım bıanchı mach 150 var ama vitesliye geçmek istıyorum cbf 150 ile ilgili bilgi yardımcı olursanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    CBF 150 ile ilgili bütün aradıklarınnı burada bulabilirsin kardeşim ...

http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    güzel yanlarını değil olumsuz yanlarını söyleyeyim sevgili arkadaşım 110 km yi geçmiyor,gazı kestiğinizde far dinamodan beslendiği için gece sorun yaşatıyor görüş açısından ,helede yağışlı havalarda , benimki 3 yada 4 aylık 3000 km de tam devir saati eksiğini yazacaktım ki çokta önemli değil benim için bir sonraki yeni modele koydular ancak ondada vites göstergesi yok , keşke 1 ay bekleyip o modeli alsaydım

onun dışında ileriki zamanlarda akümüzün bittiğini yada zayıfladığını düşündüğümüzde ayak marşı ile çalıştıracak olmamız durumunda böyle bir şeyin mümkünatı yok , ayak marşı yok bu önemli ve büyük eksik vurdurmaya talim ... artık bir model daha yaparlarsa o ayak marşınıda ona koyarlar gene kafamıza vururuz

hepsinin dışında keyifli görseli düzgün ,vibrasyonsuz, yakıtta ekonomik , torkta sınıfında iddialı bir model kısaca ben bunları kabullenerek aldım ybr , er 5 ve cbf arasında sıkışıp kalmıştım maddi durumum cbf nin sıfırına elverdi pek 2 el taraftarı olmadığım için er 5 ten vazgeçtim herşeyde bir hayır vardır diyorum, ve senin içinde hayırlısı olmasını temenni ediyorum ,

benim kullanım amacıma tamamıyle hitab ediyor ve yetiyor ,

yok arkadaş görsellik önemli değil dersen yamaha ybr de kaymak gibi motordur bence onunda tek olumsuz tarafı cbf ye göre daha narin bir yapıya sahip oluşudur..

şunu al bunu al tarzında söylemiyorum fakat kıyı kıyı üfül üfül takılırım arkadaş sorun olmaz dersen, saatte 100 km hız heterli ve gezi ,seyahat için tatmin edici bir hızdır gerisi sana kalmış..

haydiii hayırlı olsun şimdiden....
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence ayak marşı çok büyük bir eksiklik değil...
    112ciyiz

Motosikleti
    Cbf150
    Öncelikle hoşgeldin ,
    cbf 150 bence iyi bir motor önemli olan ne beklediğin.
    CANIM KIZIM HERŞEYİM

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel yanlarını değil olumsuz yanlarını söyleyeyim sevgili arkadaşım 110 km yi geçmiyor,gazı kestiğinizde far dinamodan beslendiği için gece sorun yaşatıyor görüş açısından ,helede yağışlı havalarda , benimki 3 yada 4 aylık 3000 km de tam devir saati eksiğini yazacaktım ki çokta önemli değil benim için bir sonraki yeni modele koydular ancak ondada vites göstergesi yok , keşke 1 ay bekleyip o modeli alsaydım

onun dışında ileriki zamanlarda akümüzün bittiğini yada zayıfladığını düşündüğümüzde ayak marşı ile çalıştıracak olmamız durumunda böyle bir şeyin mümkünatı yok , ayak marşı yok bu önemli ve büyük eksik vurdurmaya talim ... artık bir model daha yaparlarsa o ayak marşınıda ona koyarlar gene kafamıza vururuz

hepsinin dışında keyifli görseli düzgün ,vibrasyonsuz, yakıtta ekonomik , torkta sınıfında iddialı bir model kısaca ben bunları kabullenerek aldım ybr , er 5 ve cbf arasında sıkışıp kalmıştım maddi durumum cbf nin sıfırına elverdi pek 2 el taraftarı olmadığım için er 5 ten vazgeçtim herşeyde bir hayır vardır diyorum, ve senin içinde hayırlısı olmasını temenni ediyorum ,

benim kullanım amacıma tamamıyle hitab ediyor ve yetiyor ,

yok arkadaş görsellik önemli değil dersen yamaha ybr de kaymak gibi motordur bence onunda tek olumsuz tarafı cbf ye göre daha narin bir yapıya sahip oluşudur..

şunu al bunu al tarzında söylemiyorum fakat kıyı kıyı üfül üfül takılırım arkadaş sorun olmaz dersen, saatte 100 km hız heterli ve gezi ,seyahat için tatmin edici bir hızdır gerisi sana kalmış..

haydiii hayırlı olsun şimdiden....
    arkadaşım yanlış yönlendirmeyilim lütfen arkadaş 0 cbf 150 alırsa artık far direk aküden beslendiğinden gaz versenizde vermesenizde far devamlı sabit kalıyor o makyajsız cbf 150 lerde öle
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    nx4 falkon
    CBF150 fiyat performans olarakta görsel olarakta iyi bi motor.Sen bakma milletin karşılaştırma yapıp motoru kötülediklerine.50000 km kuryenin altında gidiyosa iyi motordur.Boyunuz posunuz yakışıyosa tavsiye ederim.

gky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok teşşekkür ederim dün bi honda bayiine gidip kaporamı verdım motorum mayısın sonunda geliyor.Birde devir göstergesine çok sevindim.Yenilerinde varmış.Benım amacım motoru alıp yollara vurmak kendimi organizasyonlara katılıp gezmek.Görsel olarakta güzel bir motor bence yakıtı da iyimiş gerçekten heyecanla kavuşucağım günü bekliyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:58 ----------

Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF 150 ile ilgili bütün aradıklarınnı burada bulabilirsin kardeşim ...

http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
    link cok yararli oldu birsey daha soracagim motorun hava sogutmalimi daha ii sivi sogutmalimi

Motosikleti
    nx4 falkon
    Motosiklet hava soğutmalı olur.Su soğutması arabada olur.Motosiklete ne yakışır nede uzun ömürlü olur.Motosiklette çabuk eskiyen eskidiğinde motoru perte çıkaran bi sistemdir.Ben o kadar motora bindim hava soğutmasının yetmediği durumla karşılaşmadım.Merak etme hararet yapanlar hep su soğutması olanlardır.

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Benceede ıyıbır motor ybr ya da cbf ıdealdr

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sozyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet hava soğutmalı olur.Su soğutması arabada olur.Motosiklete ne yakışır nede uzun ömürlü olur.Motosiklette çabuk eskiyen eskidiğinde motoru perte çıkaran bi sistemdir.Ben o kadar motora bindim hava soğutmasının yetmediği durumla karşılaşmadım.Merak etme hararet yapanlar hep su soğutması olanlardır.
    112ciyiz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)