Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

selam motor severler...

REKLAM ALANI
    otherworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt660z
    arkdaşlar, selamlar herkese...

ben evren, istanbulda yaşıyorum. motorum, hatta ehliyetim bile yok..! :( yalnız bu sefer kararlı bir şekilde ilerliyorum.

sürücü kursuna kayıt olup temmuzda sınavlara giricem. haliyle kendime motor bakmaya başladım. ilk etap da scooter düşünürken, ilerleyen zamanları da hesaba katarak vitesli bir naked ile başlamak istiyorum. fazla olmamakla birlikte, daha önce arkadaşların scooterlarını kullanmıştım, dolayısıyla çok fazla aşina değilim. yalnız, iyi bir otomobil ve bisiklet sürücüsüyüm. umarım motorda da dikkatli ve iyi bir sürücü olurum.

gözüme kestirdiğim motorlar; hyosung 250 naked ve bugün de baktığım, mondial 150 mr tarzı. şekli ve sağlamlığının iyi olmasını istiyorum. yeni bir sürücü olduğum için beni uğraştırmamalı. bu yüzden fiyat ve performans açısından iyi bir motor almak isterim. sizinde tavsiyeleriniz bana yol göstericektir. ehliyeti almama daha, 2 ay gibi bir zaman olmasına karşın, şimdiden yavaş yavaş bilgi toplamanın faydası olacağı kanatindeyim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    hoşgeldiniz,iyi forumlar dilerim...

Bozkurt74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 model kara YBR
    Aleyküm selam Evren kardeşim,hoş geldin.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hoşgeldin arkadaşım..
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    SUZUKİ GSR 600 (iLK VE SON AŞKIM)
    Merhaba arkadaşlar. Bende foruma yeni üye oldum. 6 gündür Suzuki gsr 600 kullanıyorum motosikletimde yeni fark ettiğim bir kusur var,arka tekerleğin bağlı olduğu gövde kısmında yere parelel 2.5 cm lik bi çatlak var. gören bazı arkadaşlar önemsemedi ama bence önemli bir sorun. aliminyum kaynağıyla giderebilir miyim bu kusuru, yardımcı olursanız sevinirim. motoru aldığım arkadaşa hala beddüa ediyorum. En azından pazarlık yaparken gösterebilirdi o kusuru. motorumu satarken aynı şeyi bende başka arkadaşa yapmak istemiyorum. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f
    hoşgeldin aramıza otherworld öncelikle motor kedefin kariyer planın ne eger witesli büyük motor gibi bi hedefin warsa ybr 125 gibi bi motorla basla derim hiç scoter filan ugrasma bisiklete biniosan iyi zaten denge oalyına hakimsindir ha ama eger ilerde maxi scoter weya o tarz bişi kullanıcam witesli motorla işim yok dersen de suzuki an 125 hk yı tawsiye ederim baslangıç için iyi scoter sınıfında hem şekil hem kalite hem yakıt olarak 1. sırada bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------

Alıntı DESTAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Bende foruma yeni üye oldum. 6 gündür Suzuki gsr 600 kullanıyorum motosikletimde yeni fark ettiğim bir kusur var,arka tekerleğin bağlı olduğu gövde kısmında yere parelel 2.5 cm lik bi çatlak var. gören bazı arkadaşlar önemsemedi ama bence önemli bir sorun. aliminyum kaynağıyla giderebilir miyim bu kusuru, yardımcı olursanız sevinirim. motoru aldığım arkadaşa hala beddüa ediyorum. En azından pazarlık yaparken gösterebilirdi o kusuru. motorumu satarken aynı şeyi bende başka arkadaşa yapmak istemiyorum. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    walla teknik olarak nasıl düzeltilir bilemiorum ama bence hiç kullanma bile şu an motoru allah korusun çatlagın durmu bilemiorum şimdi ama kötü sonuçları olabilir bi de beduua etme boşwer allahından bulsun de

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    Hoşgeldin aramıza iyi forumlar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)