Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cümleten merhaba

REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyundai 125
    cümleten merhaba arkadaşlar,ismim kadir antalya da yaşıyorum
    vitesli motor merakı sardı beni,kafaya taktım mutlaka almam lazım
    site içersinde gezinti yapayım yorumları not alayım,bir tavsiye de ben isteyeceğim sizlerden,

saygılarımla

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Motoran - Wind 125 SCU
    Hoşgeldin kadir ben tuğberk antalya'da yaşıyorum

Motosikleti
    hyundai 125
    hoş bulduk Tuğberk bey ben kısadan antalya diye yazmıştım,aslen side de oturuyorum,kumköy de çalışıyorum

bir vitesli hevesi sardı,ufak çaplı bir şey alıyım diyorum kafam hepden karışık,125lik mondilal ve benzerleri,
    esasen yamaha 115 istiyorum ama çok para istiyorlar,ayrıca ha deyince bulamuyorsun,
    ybr yahut honda olsun dedik,yamaha 115 e o kadar vereceğime,

ancak sahbinden.com da bulabildim,ordan hiç alış verişim olmadı,motor bir başka şehirde,ben burdayım,ödeme devir vs vs ıvır zıvır işlemleri nasıl olur hiç bilgim yok
    kadir 1973

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    aramıza hoşgeldin dami kalıcılığını ve MT ailesinde mutlu olman dileklerimle tekrardan aramıza hoşgeldin

Motosikleti
    hyundai 125
    sağolun teşekkür ederim,hoş bulduk
    kadir 1973

Motosikleti
    Ramzey 125 sport
    Vayyy Kadir abim seni airgunturk ten sonra burda görmekte güzel.
    Burdakiler senin maceralarını bilmiyolar tabi daha

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Hoşgeldin... Umarım en kısa zamanda istediğin motora kavuşursun. benım tavsıyem çinden uzak dur ybr 125 yada cbf 150 önerebilirim. iyi forumlar.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı sideprensi07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş bulduk Tuğberk bey ben kısadan antalya diye yazmıştım,aslen side de oturuyorum,kumköy de çalışıyorum

bir vitesli hevesi sardı,ufak çaplı bir şey alıyım diyorum kafam hepden karışık,125lik mondilal ve benzerleri,
    esasen yamaha 115 istiyorum ama çok para istiyorlar,ayrıca ha deyince bulamuyorsun,
    ybr yahut honda olsun dedik,yamaha 115 e o kadar vereceğime,

ancak sahbinden.com da bulabildim,ordan hiç alış verişim olmadı,motor bir başka şehirde,ben burdayım,ödeme devir vs vs ıvır zıvır işlemleri nasıl olur hiç bilgim yok
    Hoşgeldiniz..İlk motorunuz olarak heleki ilk vitesli motor olarak yamaha rx 115 hiç ama hiç uygun değil eğer ilk motorunuz olacaksa..

2 zamanlı ölüm makinasıdır çok seri ve baya iyi gider..160 rahat yapar unutmayın..

Ybr cbf mondial'in vitesli motorlarına bakarsanız sizin için daha iyi olur İyi günler..

Motosikleti
    yamaha r 6
    Aramıza hoşgeldin
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

Motosikleti
    hyundai 125
    Alıntı samet_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vayyy Kadir abim seni airgunturk ten sonra burda görmekte güzel.
    Burdakiler senin maceralarını bilmiyolar tabi daha
    sağol kardeşim teşekkür ederim motorsiklet hobisini genişleteyim dedim dearaştırma yapıyorum

Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin... Umarım en kısa zamanda istediğin motora kavuşursun. benım tavsıyem çinden uzak dur ybr 125 yada cbf 150 önerebilirim. iyi forumlar.
    teşekkür ederim sağolun,bir tane honda vardı 2 yaşında ve fiyatı da çok cazip idi,kaçırmışım,ybr ler var 2004 2005modellere 2500tl istiyorlar,bence çok para,ben motorumu 2004 de aldım hatırladığım kadarı ile,2650tl ye almıştım o dönem ybr ler 2250 den piyasaya girmişti,bu model ybr nin fiyatı düşeceği yerde birde üstüne koyuyorlar,yani ben o modele o kadar para bağlamak istemiyorum,
    2 hafta önce komşum yamaha aldı 2ci el,bu süreç içersinde 2 kere yolda kaldı motor,birinde ciddi arıza verdi kırank milini kırmış,yani 2ci el olunca bilemiyorsun nasıl kullandılar vs vs,ama o 2 yaşındaki honda kitap gibi idi,2850tl istemiş satan üstelik 2 yaşında,

Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz..İlk motorunuz olarak heleki ilk vitesli motor olarak yamaha rx 115 hiç ama hiç uygun değil eğer ilk motorunuz olacaksa..

2 zamanlı ölüm makinasıdır çok seri ve baya iyi gider..160 rahat yapar unutmayın..

Ybr cbf mondial'in vitesli motorlarına bakarsanız sizin için daha iyi olur İyi günler..
    sağolun teşekkür ederim,aslında o yamaha ları sürekli görüyorum,benzerini sürmüştüm ve dediğiniz gibi çok atik motorlar,bende tam tersi hız yapmayı pek sevmem,taaki biri yolda sollarken hani sollayınca kafayı sağa çevirip solladım havası atarlarya,işte o vakit duramam basarım kendi halimde giderken 50yi geçmem
    ben mondilal deyilde kuba125 lik veya 2 tane capur tarzı modeli var,bunları düşünüyorum,dün gece saat 11 civarlarında bir başlık açmıştım motorsiklet model kısmına,başlık açılmadı,yönetim tarafın dan onaylandık dan sonra açılacak diye uyarı geldi,başlık onaylamamışforum kurallarına aykırı birşey yazmadımki,3tane link verdim hangisini seçmeliyim tarzında sordum

Alıntı 54RENA54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin
    sağolun teşekkür ederim
    kadir 1973

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    foruma hoşgeldin, ben de manavgattan Emin.
    112ciyiz

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hoşgeldin....
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    hyundai 125
    teşekkür ederim sağolun,hoş bulduk,bende kumköy de çalışıyorum,side de oturuyorum
    kadir 1973

Kadir Hoşgeldin...

Motosikleti
    hyundai 125
    sağolun teşekkür ederim,hoş bulduk
    kadir 1973

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)