Sonunda bir regal raptor sahibi oldum!
Reklamlar
-
Merhaba motor tutkunları. Aylarca yaptığım araştırmalardan sonra sonunda benim durumuma hem maddi hem manevi en uygun motorun regal raptor dd 250E-9B(Asya Pars 250) olduğuna karar verdim. Ve gidip aldım. Umarım bir sorun yaşamam. Forumdaki birçok yazı başlık bu girişimimde etkili oldu. Bilgilerini ve yaşadıklarını paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun,Allah kaza bela göstermesin.
Gül nedir ki ? Solup gider. Gün nedir ki ? Gelip geçer. Ateş nedir ki ? Söner biter. Sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter…
-
hayırlı olsun .. allah kaza bela vermesin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
slm herkese.ben istanbuldan ümit 150 zc kullanıcısı..
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın, ille de foto!!!
-
Hayırlısı olsun güle güle kullan dostum da, Asya nın web sitesinde 12.3 Hp diyor bu motosikletin gücü için. 18hp bu motosikletin Regal versiyonları. 250cc motosiklet 12 hp olur mu yahu. Bir hata var bu işte.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
Dostum ben de başta epey bi şüphelendim bu konuda. Ama Başka bir değer ordaki Hp değerinin başka bir değerle karıştırıldığını ve 19 beygir olduğunu söyledi satıcısı. Ve kullandıktan sonra ben de 12 beygir olduğunu düşünmüyorum. Gayet güçlü motor. Rodaj dönemini sağlıklı atlatmaya çalışıyorum ama bazen iki kişi binmek zorundayız. rampada 2 kişi ile çok olağanüstü performansı var. 12 beygir olsa çok farklı olurdu. bazı fazladan sesleri var sadece ama ilk 300 km bakımını bekliyorum. ayarları yeniden yapılacak. henüz 200 km oldu. şimdilik motordan memnunum, zaman zaman burda paylaşıcam yeni durumlar oldukça.
-
hayırlı olsun tekerin düz bassın.
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
-
Allah kaza bela vermesin... Tekerin düz bassın uzun yıllar uzun yollar dilerim
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
-
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanın
-
Hayırlı olsun , bize ilk izlenimlerini paylaşırmısın bende bu tarz bişiler düşünüyorum hem fiyat hemde performans açısından halen araştırıyorum...
-
Asya Pars 250 Regal Raptor beygir gücü!
13 kw olarak sunulmuş piyasaya. 1 kw: 1.34 beygir. 13*1.34=17.42 beygir benim motor. Az mı, çok mu bilemiyorum. Kaç olmalı. 25 beygire kadar diyordu sitesinde. Ne demek ....eeee kadar? 25 e kadar nedir allah aşkına?
-
18 Beygir motosikletin. Regal in aynısı
-
Atahualpa; Lütfen!
Atahualpa; lütfen 18 değil, 17.42 Beygir
-
Küsuratı yuvarladık işte
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)