MOTORSIKLET UZERINE KONUSACAGIKMIZ COK SEY VAR BANA SORUN ANLATAYIM
MOTORSIKLET UZERINE KONUSACAGIKMIZ COK SEY VAR BANA SORUN ANLATAYIM
Selam tarkan hoşgeldin.
Anlat anlat heyecanlı oluyo
Tarkan aramıza hosgeldin mopedsmile:
simdi kendinden biraz bansette ona gore sana sorularılarımızı
hazırlayalım
Hosgeldin Tarkan, evet kendinden biraz bahset, bizde anlayalım.
5 SENELIK MOTOR KULLANICISIYIM 2000 MODEL MZ 301 MOTORUM VAR 2.MOTORUM ILKI 92 MODEL ALMAN MZ DI SIMDI TEKRAR DEGISTIRMEK ISTIYORUM ILK UZUN YOL TECRUBEM BU YAZ OLDU EGE TURU YAPTIM ESIMLE BERABER OLDUKCA KEYIFLIYDI
Merhaba tarkan mz301 güzel seri bir motor 2 zamanlı olması biraz tüketimi ve gürültüyü artırıyor. Bir şey soracam mz 301 in 0-100 km ye kaç sn de çıkdını merak ediyorum birde son sürati ne?
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
ona birde beygir gucunu eklersen sevinirim.
sen en iyisi teknik ozelliklerini gonderebiliyorsan gonder )))
motorla bende istemişimdir hep uzun yolculuk yapmayı ama bakalım kısmet olmadı şimdiye kadar, belki bu yaz hepberaber yaparız ))))
unuttum bide nerden, ne işle meşgulsun.
kac beygır bılmıyorum ancak gırdıgım bır yabancı sıtede 23 horsepower yazdıgına gore olabılır. 0-100 km ye kac sn de cıktıgını ve dıger teknık bılgılerı gonderemıyorum cunku sıteye ulasılamıyor. son surat 165 gordum. uskudarda sarkuterı dukkanımızda calısıyorum. bırazda sız anlatın bana yakınsanız gelebılırsınız herzaman beklerım
selam tarkan hosgeldın bab bende speedfight yanı speedfight kullanıyorum ama bende aprilia rs 125 replica var racingde onuda kullanıyorum ama scooter daha iyi benım motor 0-100 km yi 9 saniyede görüyor
TARKAN adlı üyeden alıntı
bizde kısıklıdayız, pek uzak sayılamayız yani. )))
insallah bir gun gorusuruz..
Ben falconla en fazla 130 denedim sonra tırsdım biraz yerden yüksek ya . Bir kaç kere 0-100 denedim bence 7 sn civarında ama saat tutmadım 2 elimde gidondaydı .
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
Elleri bırakırsan 2 saniyede 0 - 100 yaparsınnx4_falcon adlı üyeden alıntı
niye lo bende scooterla 115-120 arasına cıkıyorum ama gidonlara kene gıbı yapısıyorum ama ön teker sallanıyor heheh motor zaten hafıf yüksek hıza cıkınca ıyıce tıtrıyor
ben 250 liyle giderken falam tek elle kullanıom : )))
benim motorda oyle bi sorun olmuyo.ama o hısda kafanı bi kaldırdınmı ucuyon walla
hoş geldın tarkan aramıza sorun anlatayım demısın soruyom motosıklet mesela zx-10 184 hp bu gucu nasıl uretıyo anlat bakalım
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
Ayni sorun bende de var speedrunner. 295 kmh da biraz salliyo motor, ama 30o gecince düzeliyor. Maalesef son hizim 305.
turgay abı motorun markası zx-9r galıba ıyı gıdıyon hanı 300 falan dıreksıyon amortısoru falan var mı makınada benım ybr de 140 ı gecmıyo nıye acaba :geek:
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)