Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İzmaritçi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yok
    Selamlar,

Adım Murat. İstanbuldanım. Askerden yeni geldim. 0 Km'yim. Chopper tarzı motosiklet arıyorum. Aynı zamanda iş de arıyorum. Ama bu bir ilan değildir.

Saygılar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha r 6
    Hoşgeldin aramıza inşallah işinde olur en kral motorunda...
    :bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hoşgeldiniz....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

M.e.t.i.n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL Varadero 1000
    Hoşgeldiniz...Keyifli forumlar...
    Motosiklet efendi işidir

Motosikleti
    gt250R Siyah
    hoşgeldin aradıklarını bulursun inş.en kısa zamanda
    İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    hoşgeldin hem sivil hayata hem MTye.ama yaşım genç chopper fazla uysal gelir sana.yani arkaya yaslanacak yaşta değilsin (kendimden biliyorum) yaş ilerlesin geçersin choppera.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Alıntı anil89tas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin hem sivil hayata hem MTye.ama yaşım genç chopper fazla uysal gelir sana.yani arkaya yaslanacak yaşta değilsin (kendimden biliyorum) yaş ilerlesin geçersin choppera.
    niye hocam ya cruiser ların yaşı olmaz bence; ilk defa sizden duyuyorum

ama birazda antigençlerin bindiği doğru
    20

İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iki büklüm motosiklet mi kullanılır...ata biner gibi bineceksin motora..yaslanacaksın arkana düşeceksin yollara şöööyle dağı taşı ağacı kuşu gökyüzünü göre göre süzüleceksin..
    Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)

doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    hocam söylemeyeyim dedim ama hadi söyleyeyim.hani şu domalırcasına binilen (ss olarak geçer halk arasında) , hızı; damarlarında akan kan gibi hızlı olan, hoyratlığını hissettiğin bir makineyi kastettim.ben qm 250 kullanıyorum (çakma chopper,çin malı yani) yokuşları çıkarken hızı 60-70 e indiğinde inip ittirmek istiyorsun.ata eşeğe binmeye benzemez yani motora binmek

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------

Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye hocam ya cruiser ların yaşı olmaz bence; ilk defa sizden duyuyorum

ama birazda antigençlerin bindiği doğru
    dediğim gibi, altındaki alet zihninde geçenleri yansıtabilmeli biraz.mesela benim motor en fazla 100 yapıyor.sollama sırasında büyük sıkıntı yaratıyor buda.kanın deli akıyor, zihnin hızlı işliyor, 3 hamle sonrasını kestirebiliyorsun ama motorun hamle yapmana fırsat vermiyor...tam da bu anlatmak istediğim

Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki büklüm motosiklet mi kullanılır...ata biner gibi bineceksin motora..yaslanacaksın arkana düşeceksin yollara şöööyle dağı taşı ağacı kuşu gökyüzünü göre göre süzüleceksin..
    yaşın ilerleyip de beyin yorulunca zaten umursamaz ve sakin hareket etmeye başlıyorsun.tabi içindeki motor sevgisi geçmiyor ama kullanacağın motor değişiyor.daha sakin, agresif atakları olmayan, yaşının ağırlığını hissettirecek makine arıyorsun.o da turing ya da chopper oluyor genelde.umarım kelamımı anlamışsınızdır

Motosikleti
    Yok
    Motosikletle tanışmam 3-5 yaşlarında dedemin motoruyla kucağında beni gezdirmesiyle olmuş. Sonra yaş büyüdükçe memlekete gittiğimizde dedemin peugeotunu, dayımın kineticini kaçırmaya başladım. Hep kendi motorum olsun istedim. Ama yaş tutmuyor tabi ehliyet de alamıyorsun. O zamanlar öyle geçti. Sonra yaş geldi. Bu seferde aile engeli çıktı. Aman oğlum kaza yaparsın bişey olur. Yıllarcada bu düşünceyi bertaraf etmekle uğraştım, edemedim.. Şimdi oldu yaş 26. Bu vakte kadar ailemi kırmamaya dikkat ettim. Sözlerinden çıkmadım. Bir yandanda içimde kıpırdanan o his vardı. İki sevda arasında kalmış gibiydim. En sonunda patladım. Eğer bi kızı sevsem ondan sizin için vazgeçebilirim ama bu hissi bastıramıyorum. Ben ehliyet alıyorum deyip çıktım gittim evden. Döndüğümde artık sıcak bakmaya başlamışlardı. Şimdi kursa kayıt oldum Temmuzdaki sınavdan sonra inşallah a2yi ekliyorum ehliyetime. Ek olarak 60 yaşında babamıda ikna ettim o da geliyor şimdi benimle kursa. Vay arkadaş dedim. Hala olayın şokundayım. Ehliyetten sonrada bir chopper düşünüyorum. Hayırlısı olsun.

Bu arada dedem vefat ettiğinde motoruna baktım boynunu eğmiş sanki oda üzülüyordu. Herkes satalım dedi ama ben sattırmadım. "92 model bir peugeot cobra" şu anda memleketteki evin odunluğunda uyumakta.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)